Fredag

jaha, vad har hänt idag? inte mkt. :/  men jag har iallafall diskat och tvättat en tvätt- ska bara hänga upp den med. och herregud vad det blåser idag , tycker ni inte det?

igår var jag duktigt =) efter mötet så cyklade jag till körskolan och bokade tid på måndag 14.35 =) bara jag inte är lika nervös som sist så :) hehe. sen handlade jag lite och så.

tänkte göra kycklngpasta sås snart. men då borde jag handla. vet inte om jag palla de i blåsten. .
sen har lolloo fest i kväll sa att jag skulle komma men jag vet inte riktit om jag känenr för det.  hade ju vatt trevligt att träffa mina sötnosar <3 men ibland har man helt enkelt inte lust.

i morron är de melodifestivalen deltävling 3 i Linköping.  vem tror ni på?  egentligen hoppas jag på att Amy diamond vinner hela skitet. hade varit så gött mot alla stora artister.

nu ska jag komentera bloggar.  ha de.

Kommentarer
Postat av: Lina

Svar: Öhm, nu är jag HELT fel person. Jag personligen hatar modebloggar. Jag äslkar mode, men inte att läsa om det. Jag anntar att du inte har varit inne i min blogg tidigare om du påstår att jag har en modeblogg ? Jag har allt förrutom mode, och skvaller- allt sånt som alla andra har. Outfit kallar jag inte mode direkt.

2008-02-22 @ 16:42:50
URL: http://higher.blogg.se
Postat av: emelie

ha en bra dag

2008-02-22 @ 16:44:31
URL: http://emelieisaksson.blogg.se
Postat av: Linna

Svar: Nej, jag jag tog inte alls illa upp. Men när folk bara ser mitt färsta innläg och dömmer min och andras bloggar från det så kanske det är bäst att inte säga någonting i sådana fall.

2008-02-22 @ 17:55:34
URL: http://higher.blogg.se
Postat av: Evelina

Hoppas att INTE Amy Diamond vinner, har inte sett Melodifestivalen alls i år, men ska se den stora finalen :) Duktig du är :D

2008-02-22 @ 17:57:40
URL: http://minhopplapolle.blogg.se
Postat av: Ida

Min baby såklart...=)

2008-02-23 @ 12:05:47
URL: http://www.festizzz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0