Jobb och design

Evelina http://www.evelinar.blogg.se/  och Anna http://www.magicmushrooms.blogg.se ska fixa min bloggdesign. Anna gör headern och Evelina designen. jag vet att det kommer bli super fint :) för tjejerna är skit duktiga på design.


I natt jobbade jag ju som sagt, skulle cykla med en kille på rundan jag ska ha och måste säja det att det jobbiga med rundan är lägenheterna. vid hjalmarsfält, rakt över kullagymnasiet. sen är det bara blommstergator med villor.
killen jag cykladed var skit snygg för det första och för det andra var jag lätt ivägen hela tiden xD ska vara med i natt igen, tänkte vi skulle slå rekordet. igår tog de 1timme och 45 minuter typ.  har 2½h på sig. men de lyckades vi bra med. tänkte jag skulle hjälpa till idag och inte bara cykla bredvid så går de snabbare.
men innan jag ska jobba med tidningarna ska jag till ica och sälja jordgubbar. börjar kl 17 till halv nio sen bara hem och nanna. hehe men va fan man är ju ung så det klarar man . planera för i morron är iallafall jobb kl 17 sen ska jag ringa chefen för tidningarna och beräötta vad jag tyckte sen ska jag få fler tider.  :) hoppas inte förän nästa vecka. blir så mkt på en gång då.  men som sagt pengar :)

Innan jag ska till ica ska jag äta lite,ska värma färdig lasange i ugnen vid halv 4 typ. sen tänkte jag hänga upp tvätten och fylla diskmaskinen. :)

jag är helt jätte motiverad nu, till att försöka gå ner ett par kilo. men för att målet inte ska kännas allt för faraway så satsar jag på 5kg i sommar. hade jag varit roligt med mer. men har man förstort mål lyckas de aldrig.


Kommentarer
Postat av: Linnea

kommentare: haha, asså jag vet. Jag äter Mer än dom flesta, men jag har bra ämnesomsättning. jag kan inte gå en dag utan att ha ätit minst 2 ggr. Och då äter jag inte lite. Jag är smal, och det är jag naturligt. Jag kan inte göra nått åt det. Men Tack iallafall, eller nått? :P

2008-06-10 @ 16:58:26
URL: http://linneasvardag.blogg.se/
Postat av: Linnea

Dessutom har jag inte sagt att jag inte äter! ^^ Jag äter massa mat. Hela tiden. Så du behöver inte oroa dig ^^

2008-06-10 @ 17:05:39
URL: http://linneasvardag.blogg.se/
Postat av: emmely

Inte så bra :( Har gått upp igen, men nu står jag still. Känns bara så meningslöst eftersom det är så mycket vikt! Men jag försöker så gått det går!

2008-06-10 @ 21:10:37
URL: http://graje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0