Unga mödrar

såkallade unga mammor, jag ser inget fel med och vara ung mamma då jag själv vill bli en. dock kanske inte just nu. för att vara ung mamma krävs det mkt ansvar. man kan tilexempel inte lämna sitt barn till sina föräldrar att ränna ute med sina kompisar. sen att man vi säger inte ens har på börjat sin utbildning. som en del tjejer går iv och sen tänker dem skaffar jag barn så slipper jag gå iv. visst fine ni slipper iv men ni  går miste om er utbildning likså. för alla är inte så smarta så dem pluggar på konvux eller distans.
sen finns de dem unga mammorna där det är ett jävla krut i och går i skolan och är mamma på heltid.
sen de mammor som inte låter sina barn träffa "papporna" det kan jag tycka är sjukt. som FAN! men jag kan förstå mödrarna om pappan är knarkare elelr kriminell då hade jag inte heller låtit mitt barn va hos pappan om jag inte varit närvarande. men pappan har alltid rätt att träffa sitt barn oavsätt.

jag tror dock att när jag blir mamma att jag kommer bli en bra sådan ;)

Kommentarer
Postat av: Nicole

Thilian får inte träffa sin pappa utan socialen ! du vet ju inget så varför yttra dig ? ehm jasså ska man inte änns få fira en sak då ? du är faen helt sjukt asså kan du sluta snacka om något du inte vet?

och du vet absolut inte vad thilians pappa har gjort mot mej så du ska bar ta och knipa din själv ärligt talat, :@ snälla sluta bry dig,! om jag nu skulle dricka alkohol så gör jag inte det för att bli full utan för att det är gott ?

jag blir som sagt helt jävla galen på dej, du snackar om något du inte vet. varför ? jo för att du tror att du vet något och att du inte har något annat för dej än att sncka bull shit !

2008-06-14 @ 12:24:55
URL: http://niicol3e.blogg.se/
Postat av: Evelina

Så du tycker att bara för att man har blivit mamma så ska man inte kunna ha roligt lite då och då? Man ska ge upp sitt sociala liv? Jag tycker att man kan gå på krogen nån gång och umgås med sina vänner, men man kan ju inte göra det varenda helg som man kanske gjorde innan. Men det är klart att man ska kunna ha roligt fastän man har blivit mamma.Jag tror inte att tjejer som går IV tänker att de ska bli gravida. Vad har du fått de i från?Du har gett in dig på farlig mark! Unga mammor som läser detta kan känna sig arga och ledsna för det du har skrivit.

2008-06-14 @ 12:26:11
URL: http://evelinar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tant Anna håller med Fröken Evelina. faktiskt! xOJag anser att även fast man blivit en ung mamma så borde man ändå få kunna roa sig nån gång då och då. Livet tar inte slut bara för man får barn!

2008-06-14 @ 12:35:23
URL: http://magicmushrooms.blogg.se/
Postat av: e

Jag tycker att man alltid som mamma ska se till barnets bästa. I alla situationer. Som person kan man funka om man är helt själv eller om man får umgås med andra då och då. Ska man i 18 år inte få sätta foten utanför dörren, ta ett glas vin till maten eller ordna barnvakt en ända gång, tror inte jag att man blir en så bar mamma. Det är viktigt att man får ensam tid också. det är viktigt att kunna få möjligheten att sakna barnet och det är viktigit för BARNETS BÄSTA att den får läsa sigatt umgås med folk utan mamma precis brevid. Om det är pappan eller Mormorn eller fastern eller en god vän som passar barnet spelar väl ingen roll? Barnvakt som barnvakt. Dom som borde spela roll är väl vem barnet trivs och har det bäst hos? (om det nu är så att föräldrarna inte bor ihop) Sen tycker inte jag man ska yttra sig om hur vida barnet ska träffa sin pappa. Om pappan är missbrukare och inte tar hand om barnet? Om pappan misshandlat mamman och mamman är rädd för att han kommer göra samma sak mot barnet? Om pappan har fest varje gång barnet är där. Så när du kommer dit ligger det avdeckade människor och fulla,vuxna spyr och samtidigt ska dom ta hand om DITT barn. Hade du velat lämna det då? Hade du KUNNAT lämna det då ?Att vara mamma är itne att alltid vara hemma, gör allt rätt och lyckas få till en fel fri uppfostran. Att vara mamma är att sätta barnet främst, alltid finnas till om det är något och att ha sitt hjärta springade utanför kroppen.

2008-06-14 @ 14:17:19
URL: http://teacoffeeandlove.blogg.se/
Postat av: k

man ska alltid utgå ifrån barnets bästa och barnet behöver både en manlig och en kvinnlig förebild. dock anser jag att man inte kan festa varje helg då man barn. men att ha roligt vi säger umngås ute med sina kompisar en gång i månaden tror jag att man hde behövt för att "orka" med vardagen som ung mamma :)

2008-06-14 @ 17:55:31
URL: http://havetolive.blogg.se/
Postat av: Nicole

aja du får säga vad du vill,

om vi säger så här peter har misshandlat mej under hela graviditeten och på sjukhuset! så ahh nej jag vill inte att han ska träffa honom pga det! men du får säga vad du vill jga orka inte med dej mer ! för du tror att du vet allt, du för faen inte änns mamma så !

2008-06-14 @ 18:15:10
URL: http://niicol3e.blogg.se/
Postat av: Whyy?

Varför skulle man skaffa barn av just den anledningen att man ska slippa behöva läsa på IV? Hello, gymnasiet är icke obligatoriskt. Du kan hoppa av när du vill. Gravid eller inte.Dessutom, varför skaffar folk ens barn så jävla tidigt för? Okej när man väl är klar med sina gymnasiestudier, men varför innan? Jag halkade in på en tjejs blogg, hon väntade barn och var 14 år. Det är helst sjukt, hon är ju mer eller mindre ett barn själv. Min personliga åsikt är att man sabbar en ganska stor del av sitt liv som ungdom om man skaffar barn i den åldern, säg 14-19 (för tidigt som i när man fortf-inte-får-köpa-ut-på-systemet-för tidigt). Face it, ditt liv kommer förändras abnormt och det är inte bara gulligull med att ha en söt liten bebis. Ansvar.Jag tycker att man borde vänta med barn-skafferi tills man har en utbildning/jobb och när man väl står på egna ben. Om du inte ens kan ta hand om dig själv, hur ska du då kunna ta hand om en liten kopia av dig själv? Jag tror helt enkelt att man inte är redo för moderskapet när man är såpass ung. Punkt slut.

2008-06-14 @ 19:45:47
Postat av: Whyy? igen

Just det, till din egen kommentar: "man ska alltid utgå ifrån barnets bästa och barnet behöver både en manlig och en kvinnlig förebild"Och automatisk måste den manliga förebilden vara en pappa...? Inte nödvändigtvis. Det är vääldigt relativt. Det är ju olika, så "barnets bästa" beror ju på situationen. I det idealiska familjeporträttet så ser det ju så ut, men tyvärr är det inte alltid så ändå.

2008-06-14 @ 19:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0