Dagens åsikt: en bra vän.

en bra vän, hur är en sådan människa? Enligt mig ska denna människan självklart vara snäll och alltid finns när man behöver han/henne. om jag hade fått beskriva min dröm vän hade jag beskrivit denna som snäll, trevlig, veta allt om mig. kunna lita på till 100% .Någon som inte kallar en duma saker när man inte tycker likadant. Någon som helt enkelt ser osynliga tårar.

Det här med vänner är ganska svårt,för riktiga vänner finner man sällan. i mitt snart 18åriga liv har jag bara haft kompisar. och med kompidar menar jag personer jag umgåtts med. hittat på saker men som man endå inte kan lita på till 120%.  utan kanske bara till 80%. och jag kan säga att dom som varit och är mina kompisar betyder otroligt mkt för mig.
det fionns dom jag inte umgåtts med på evihgheter om jag tänker på ibland och saknar.

hur är en riktig vän föe er? och ser ni skillad mellan kompisar och vänner?

Kommentarer
Postat av: emma

http://enlitentax.blogg.se/1204971065_hund_kattgare_glmt_tv.html

om du har hund eller katt.var gärna med och tävla.
annars blir jag glad om du hade kunnat rösta på min hund

2008-03-08 @ 11:31:02
URL: http://enlitentax.blogg.se
Postat av: Emma

http://emjas.blogg.se/1204972237_dagens_ilands_problem.html
Svara på dagens fråga i min blogg är du snäll:)
emjas.blogg.se

2008-03-08 @ 11:34:58
URL: http://emjas.blogg.se
Postat av: Sofie

Jag kunde inte hålla med dig mer, en riktig vän för mig är en person som dels accepterar en för både ens fördelar som nackdelar, en person som känner en väl och vet hur man hanterar och är i olika situationer. Jag har turen att ha tre sådana personer, alla tre känner mig fruktansvärt väl och alla är alltid där och stöttar mig i alla lägen, jag litar på de alla till 200 % och jag berättar precis allt för dem, och kan göra det utan att behöva oroa mig för att det t ex ska komma vidare!Jag kan säga att jag ser stor skillnad mellan kompisar och vänner, kompisar för mig är på något sätt ytlig vänskap, man umgås med gemensamma vänner, i skolan eller på fester. Medans då vänner är någon/några man har en "djupare" relation till.

Mvh Sofie

2008-03-08 @ 11:50:33
URL: http://sofiieb.blogg.se
Postat av: Mandiz

Vilken fin blogg!

2008-03-08 @ 13:23:10
URL: http://mandizblogg.blogg.se
Postat av: Evelina

Jag tycker nog att kompisar och vänner är samma saker, bara olika ord för det. En bra kompis eller vän, vad man nu vill kalla det, ska vara snäll, finnas där om man är ledsen och trösta, någon som man kan snacka med om allt, någon som man har kul med.

2008-03-08 @ 17:17:20
URL: http://minhopplapolle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0