Nyårsafton

Gott nytt år, ta hand om varandra som varje dag vore den sista <3

inget

har ni någon gång käntngenting känns rätt? men att du inte vet hur du skall kunna ändra på det?

rekord

precis, rokord i bloggen. har 11 unika beökare ;P jippiii :)

det var en trevlig jul, men skönt att den är över.
så  vad fick ni i julklapp?:P

orkar egentligen inte skriva men men.

tänkte ta mig till väla i morron eller på fredag. måste hana upp mina julklapps pengar ju ;) hehe.

dan före dopparendaen.

hm dan före dopparedagen, ganska snuskigt uttryckt. xD haha.  kan vara för att jag är lite eller mycket snusikig.
igår  var jag hos mamma hela dagen. Gjorde julgodis. först gjrde jag degen till mandelmusslorna sen gjorde jag alla köttbullar.därefter  fusk mozartkulorna :)  sen mandelmusslorna som blev misslyckade. men men,
och nu snart ska jag följa med älsklingen och handla de sista. ute i sisa minuten ,. svar ja. roligare att ölja med än at bara sitta här.

agående morron dagen blir de  så här. ska vara hos mamma vid 11. sen ska jag fixa med maten sen käkar vid vid 13. sen blir de julklappare och umgås då vi senare beger oss hem hit,  och så kommer dnanys föäldrar och sånt.
det var d ästa vi kunde lösa de på. två julbord. men va fan. ska försöka ta lite blder i morron och  lägga in på bilddagboken. www.kirsten.bilddagboken.se .

annars så var lillebror hemma igår. vi spela backpacker på dvd. dock inget jag rekomenderar, roligaare på datorn :)  jag vann :) av tur kan man väll säja för lillebror är duktig :)

Norbit

Norbit såg jag igår. det är en komedi. hade hörd att den skulle vara jätte bra men fy så besviken jag blev, den var seg och det hände knappt något.

Nobit handlade iallafall om en kille(Norbit) som blevb lämnad på ett barnhem som ett spädbarn. På barnhemmet träffar han en tjej som heter kate. Det blir en liten barnförälskelse men endag flyttar kate från barnhemmet och Norbit blir ensam. en dag träffar han Rasputia en större kvinna som utnyttjar honom totalt som hembirtäde och spring pojk, men dag kommer kate tillbaka får att köpa barn hemmet. Norbit blir genast förälskad i henne. Men vad ska han göra med rasputia?  
se filmen så får ni reda på resten.  

JULLOV

Jullov =) underbart. är verkligen sjuk skoltrött. vill bara skita i allt ihopa så de ska bli skönt med lite lov. :)
idag ska jag som sagt inte göra allt för mkt, mår lite illa. usch.!!

Längtar tills mars. i really really do.:)  och i april har vi varit förlovade i två år:) tiden går snabbt :): hihi. snart  är de 3år med;:P hehe, oktober men endå. känns som jag och danny måste gå vidare i vårt förhållande. flytta ihop blir nog nästa steg :) För jag bor ju så gott som här nu. hehe.


Annas så  jobbar danny i stan idag så han komr hem senare :( men sen är han ju ledig ett tag med. skönt att ha  honom hemma =)

har tänkt på en sak de här med vänner/kompisar, hur vet man att det är ens kompis?jag har lärt mig en sak allafall, att man inte kan lita på någon, men de finns undantag.

sen funderar jag på att köpa busskort tills nästa går. så jag kan åka till stan. för palla Höganäs. suck.

Julafton kommer se ut som sån att  förmiddagen är jag och danny hos mamma . eftermiddagen/kvällen hos Danny mend hans föräldrar och några till =) blir nog trevligt :)

Imorron ska jag göra julgodis. mozartkulor .  konflax grejer. och  mandelmusslor, sen blir de förbereda köttbullarna. ska vara hos mamma innan 12. för lillebror kommer med.

På tal om lillebror så känns de ganska bra att ha honom där han är. instutition. jag mår bra, mamma mår bra osv. känns mkt lugnare. men de kommer en tid då han kommer komma hem igen. men då har jag säkert men familj att ta hand om ;) oh ja,. tro mig de kommer dröja innan lillebror kommer komma hem.

Så let me go, i free now!

idag

Idag är de torsdag och i morron börjar jullovet :) det ska bli skönt :)

har tvättat idag, för jag hade inga rena trosor ;P hehe. sen har jag slagit in alla julklapparna och nästa år ska jag fan tomme börja att köpa tidigare :P haha.
sem tänkte jag att jag skulle börja diska. men jag har så saatans ont i ryggen. så vi får se hur det blir med den saken.

ikväll blir de mys med baby, och en dåligt film kanske. :P
har ni nåon bra film ni vill tipsa om så lägg in en lite komentar , hade varit bra !

Hoppas

jag får som jag vill :D

Tisdag.

Tisdag idag.  ska snart till skolan. prov idag och sen ska jkag lämna in två inlämningar, för jag är ledig i morron :)
Bode egentligen snart fixa mig, men jag är såååå trött :( men men. upp och i väg xD

Körskolan

var ju som sagt på körskolan nyss. xD Det gick helt ok. men ja. mest att mamma lärt mig fel, menr man ska göra så nu blir de träna träna träna. sen i början på januari blir de en ny lektion. Hoppas bara att de inteblir någon snööö hata snö! det jobbigta men bilarnapå körskolan var att  de är diselbilar så man hör typ inte nr man ska växla. sen är växlarna inte som i mammas bil.

sitter och lyssnar på musik nu, ska fixa med mina arbeten strax. ska skriva ut och sånt. måste lämna in i morron ska vara ledig på onsdag. ska till lillebror =) äta mat och sånt där han bor. sen efter de  ska jag och mamma sista julklapparna och handla till julgodiset. Tänkte att jag skulle göra mozartkulor och mandelmusslor på lördag. =) tänkte även börja göra köttbullarna till julafton. :)

Nyår, vet inte om jag ska på fest robin,eller om jag ska bara vara hemma och mysa. är nog lite sugen på fest faktiskt. roligare att vara många än bara ett par stycken :)


Skolan

helt sjukt inget att skriva. men bara för jag sitter här ska jag skriva en rad.
skit trött. kan typ aldrig sova mer mmtimmar innan skolan. fattar  inte varför :(

jag ska direkt till skolan idag, skriva ut lite saker. sen har jag lektion till ca 12. sen efter det ska jag ner på körskolan plugga lite där sen vid halv två ska jag köra. lite nervös ;) men det ska nog bli bra,

ha en bra dag alla !

blirsäkert en uppdatering ;P

tredje ljuset tänt

trejde andvent.- alltså en veckan drygt till julafton. den dagen på hela året man måste vara trevlig vad som än händer. ett leende på läpparna fast man helst av allt man bara vill gå där i från med en gång. jaja suck.

Fan vad hel världen är sur idag. jaja, jag tänker endå inte gråta mer över detta. passar de inte får de fan tomme vara,! thats it.  jag tycker de är skönt att jag börjat säga ifrån mer. vill inte ta mer skit nu.
Först säger man ifrån. men passar inte de drar man.


en sak närmare verkligheten har jag kommit i allafall :) skönt de. tro aldrig att någon är den riktiga vän. förr eller senare sviker dom än endå.


I belive in me.

Jag är fet. men du är ful, jag kan göra något åt det. För hur ni än försöker kommer n inte bli lika fin som jag !

Nä, usch denna världen börjar visa sig har fler fjortisar än jag trodde. sheet. så många störiga mäniskor de finns. Väx upp :) skaffa er ett liv! :) Like mee.

nej nu har jag verkligen gråtit tillräckligt över alla idioter, nu ska jag ta vara dom dem jag verkligen bryr mig om!


Danny, lillebror,mamma,pappa, Lolloo, richiii,robin,nonny ,Anna (malmö) svärmor,svärfar, mormor,Börje,marie(moster) Helene(moster) Ulla och de "gamla" ni gör mitt liv fulländat.
sen finns Tomek och helena med utan ert stöd och hjälp så vore jag förlorad nu.

Tack för er som tror på mig.!

Inte värd mig

Det här är jag, Det är mitt liv. Varför bry sig om människor som bara sårar? Dom är inte värd min upprksamhet.
Så ni som vill sncka skit sluta läs denna bloggen. ser ert Ip-nummer. lätt att blocka.

ska plugga nu, sen blir de duschen och sen ska jag ut :)

sova

jaa, ska väl sova snart.sllse tänka kan inte sova.

julbord

  julbord i skolan idag, elt ok, väldigt lite att göra. men men .

Ont.

Ni får mig att må dåligt.  finns inga ord. mer än its hurts

Allt och massa om mig

okey ska väll updatera er om mitt liv.

Igår var de tisdag och då var jag skolan. så tråkigt men jag kom fram till att jullovet börja nästa vecka.
och inan dess har jag 3 inläminingar. som jag så snällt får ta tag i dag.SUCK
men se e de LOV;D;D
måste handla de sista julklapparna med. får fjäska för mamma så jag komer in till stan och kan handla dom :)

annars så har jag betällt tid får min allra första kör lektion på körskolan. på måndag. Då rycker 600kr på en timme;P yes xD men va ffan ska ju ha mitt kort till sommaren tycker jag så nu blir de plugga teori och kör med jämna mellan rumm både med mamma och kör skolan.

och ni som inte vet de så har jag och danny planer på att flytta ihop. :)  fast de blir inte förän i mars .
börjar känns jobbigt att ha alla mina saker i lägenheten där jag aldrig är. så jag tänktegöra en insatts för samhället och ge den till någon annan som behvber den bättre än vad jag gör:) så snäll är jag.

sen om det tar slut mellan oss så får jag lösa det då. jag orkar inte tänka på framtiden. ta en dag i taget.

sen var jag hos Tomek i måndags och vi praytade som vanlig,. alltid skönt att prata med hnom:) me like.
en sak som dannade kvar i mitt huvud var när han frågade " hur vill du ha ditt liv om du själv för bestämma"?
jag börjar bli vuxen nu, jag kan inte hålla mamma i handen hela livet. måste lära mig att folk kan bli arga på mig utan att världen går under. kanske blir jobbigt ett par timmar, men acceptera eller dra. lättare sagt en gjort. får se hur de blir med de dära.

Efter jul ska jag börja göra ngt åt min vikt. Först och främst blir de , lite bättre mat och regelbundet. ( så gott de går)
Sen blir de friskis i hbg, och när de lättat lite så blir de simma 2-3 ggr i vecka. n visst de kommer ta sin tid men jag ska en dag bli vacker igen. utan att göra som  alla smala människor, fattar de inte. jag som gör allt för att se ut om dom, men dom vill bli ännu mindre och den ena har träningsmani och den andra ja, ttar om att hjon måste gå ner i vikt. och var enda lilla gram blir dom hysteriska över.  ibland undrar jag vad som rör sig i huvudet på dom. jag gör allt för att de ut som dom.

nu nä'r jag endå håller på artt sncka om två tjejer i min klass så är de så här. att en av tjejerna är så jäkla underbar så länge hon in te umgås med den andra tjejen som jag för närvarande inte tycker så bra om.
jaja, tycker bara synd om tjejen som inte förår att den andra försör för henne.  jaja swuck

i morron är de jubord i skolan. jag och mina pågar ska vara i köket medan the girls serverar. så skönt att vara i köket :) men bara desssa människorna. jag tål helt enkelt inte några av tjejerna. ;)

nej nu får de bli plugg,


God NATT

God natt,. ingen på msn.
danny mitt hjärta åkte till donkan,
får lägga mig i den kalla sängen o hoppas på att katten kommerb <3

natti

mamma

Mamma: Du betyder så jävla mkt för mig i mitt liv. men just nu känns de som om du bara ska låta mig vara!
sköt du ditt perfekta liv så sökter jag mitt. älskar dig


måste ta saken i egna händer

vill inte mer nu, ska göra precis som jag vill hädan efter. och tro inte du kan stoppa mig xD

mammas flicka

usch hata att vara sjuk.  men men allt går över även detta får jag hoppas.
inte så mkt att skriva idag, men men

ska prata lite med mamma om en sak.

men vad tycker ni läsare?
hur "hårt" får ens mamma hålla en när man är 17?
jag har 3 mnader kvar tills jag e 18 men mamma ska endå hålla mig i handen så fort de är minsta lilla.
får ju ite göra ngt. men jag e så knasig så att säger hon nej så kan jag inte trotsa de. är mammas lilla flicka.
har ni ngt tips på hur man går vidare utan mamma?


ha de fint alla

fjortis enligt mig

en fjortis enligt mig är omogna människor, för ur moge var man egentligen när man var 14? nä precis.

som idag i skolan var en tjej väldigt omogen. men men det är hennes problem. men man stör sig som fan på sånna människor som inte kan ta ansvar för sig själva. iböand i skolan känner man som som en barnvakt. säga till hela tiden va de andra ska göra.

USCK.

annars då....'

jo liten sjuk tror jag, ska vara hemma och vila i kväll.

Skola körkort igår och extrajobb

har inte så mycket att berätta. är sjukt trött på skolan. *suck* men men .

jaha, igår var en bra dag, han handlade julklappar. till jonte, Dannys föräldrar sen har jag mamma, kurt, danny,dannys bror kvar, men de blir säkert ett par till. hehe. Övningskörde igår med.går bara bättre och bättre :) är skit stolt, körde genom viken i fredags.  trodde de skulle vara skit läskigt med trafikljus och att köra i 70, men nej då. ingen fara.

dessutom har jag en plan. men den är hemlig. kanske att ni går reda på den en annan dag. men  min plan är verkligen underbar :)

åh jag är  bara SÅ trött. vill inte till skolan. men så är de juj de här med frånvaro med;P hehe.

sen har jag bestämmt att jag måste fixa ett extrajobb. visst det -r lättare när jag blir 18, alltså  ca 3månader. till . sen är jag myndig. Ännu en plan ;P

mamma och jag ska fixa sånt tandsmycke nu efter jul,. mamma har alltid velat ha de. så vi kan ju göra de tillsammans. ska kolla upp vad de kostar och så. mamma skulle prata med sin tandläkare :)

nej nu blir de lite smink i fejan och lite kläder. sen jävlar ska jag iväg xD till alla fjortisarna i min klass. hehe, men seriöst, vissa där är ju helt. knasiga.

måste bara säga detta till en i min klass, visst jag är tjock, men du är FUL, jag kan göra ngt åt de.

 det där har jag välat säga till henne irl. men fatta dam hon kommer få så jag ska åta bli. Igonorera i stället. haha.

Katten åsså

image9 

mina så babysar. haha
måste bara berätta en sak, i natt så vaknade jag va att de var väldigt varmt på ryggen. vet ni vad som hänt?
jo katt jävlen hade kissar på mej, vilket svin. så i natt får hon sova på dass. tills jg fixat nya p-piller till henne :P

December och jul

Snart jul då. hela 23 dagar tills alla julklapparna måste vara inhandlade. 23 dagar tills julmaten ska vara gjord. har bestämmat att jag ska göra hemmlagade köttbullar i år.

idag ska jag få tummarna loss och gå och handla. måste ju ha ngt trevligt i morron när det är första advent och allt. ;P
Tänkte städa lite med. funderar på att ta ett ryck i sovrummet. vill att de ska va sådär mysigt. måste ju trivas.
men först blir de lite frukost.

Igår somade jag i soffan vid 11 till american pie 2 . haha. usch va trött jag var.

RSS 2.0