orkar inte mer.

vad är de med mig? 

vem har egentligen bestämmt att jag är såhär? hur kan man bara vara så som jag?
ibland kan jag vara en riktig bitch, men det behövs ibland med. ;P

känns helt knasigt att skriva i bloggen om sånna tankar jag har just nu. får bloggen är ju faktiskt för allmänheten. eller vad man säger..

men ja, usch, ångrar mig som fan att jag började på alla medicner och p.piller. för hur roligt är de att gå runt och må dåligt hela tiden och äcklas över sig själv? men de ingen fattar är att jag behöver stöd. Behöver någon som bryr sig om detta problemet. visst de finns en människa, och han träffar jag allt för sällan tyvärr :( han har varit i min situation.  men han gick ner 25 kg,. på ett par månader. hade jag fått väja hade jag velat gå ner 40kg på några sekunder. men de går ju tyvärr inte. faaaan. 40kg plus för alla mediciner och skit. 40 jävla kilo,. 40 en liters mjölkpaket, 40 socker paket.  40 kg., fattar någon hur de känns? alla som läser detta , jag vet vad ni tänker. jo att jag får ju skylla mig själv. elelr gör ngt åt de. visst jag vil göra ngt åt de. men de finns varken kraft eller energi eller tålamod.  alla säger träna. men vad gör masn när man inte orkar? när man är heölt slut och högröd och flåsar som im man sprungit maraton efter 2minuter? ... I dont know i alla fall.

ge mig mitt liv tillbaka. ge mig mitt fina ansikte tillbaka. ge mig något att vara lycklig för. 

Körkort

Får bli ett snabbis inlägg.

tisdag idag, ärligt så mår jag inte så bra :/ mår illa. men men ska strax ta mig till skolan :)
senare idag har jag körkortsteori på körskolan tror jag det var, och ifall de var så ska jag stanna en stund extra. måste bli klar med allt nu, fast nu är de inte långt kvar. endast 2 pärmar och alla utom ett vägmärkes test. ska höra med mamma med, vill övningsköra. men de går nog inte idag.

i vilket fall som helst ä jag trött. vill bara nanna :S  men nu ska jag starx gå,. har inte ätit ngt heller:S fasen :S jaja, de löser sig. men men

ha en bradag alla!

onsdag var det ja.

nu kommer ingen av er fatta någonting, men jag är så förbannatr trött på att ingen kan lita på mig.jaha, och nu är jag tydligen värsta slampan med, ligger med alla osv. har varit med ALLA i Höganäs tydligen. snälla, hur sjuk huvudet får man vara? iblans så undrar jag alltså  vad människor han innanför . Sen när man behöver sina kompisar så svarar dom inte på mobilen. då blir man ju med, jätte glad.

Till Danny : jag har gjort alt för dig, men endå behandlar du mig såhär?ibland undrar jag om du vgerkligen bryr dig överhuvudtaget. om du bryr dig så är de kanske dax att visa det nu. innan det är för sent. Från och med nu är de mitt sätt som gäller. annars får det faktiskt vara. är så jävla trött på att krusa. Så duger ja inte , lämna mig ifred då. TACK!!!

jaja, Älskar er iallfall. _Jecica,lolloo,  och Danny.

Besökare och skolan

wiiiihooo. Nio läsare igår, haha, det tar sig, eller inte ;P

Ska snart till skolan, brjar 13.20. YES-, haha, eller inte ;P  ska sit iallafall. ska endå bara läsa på svenskan sen jag jag och richard ha körkortsteori xD yes!
sen ska jag förhoppningsvis övningsköra med mamma om hon inte har glömt :/ brukar lova saker men sen skita i de,  lite tråkigt. men men, annars blir de väll laga lite middag och diska upp här. SEr ut som kom och hjälp mig i princip ;P haha.


nu kommer jag inte på mer att skriva. men de kanske blir en uppdatering i kväll. ve vet.

Att klara något.

att ge sig FAN då menar jag att verkligen ge 100%  för att lyckas. I and i will.

hade ett riktigt bra stöd på msn, en underbar männsika . kändes skönt. nu förstår jag att man inte kan ha de hur som helst och att de finns bättre, bara att kämpa för de man vill ha,
och jag tror att vill man vekligen ha/lyckas med ngt s tror jag att man klarar de bara man ger 100% .  och mer rätt stöd och rätt personer så går allt.

im going to win this

Trött som fan på detta.

Trött för att vad man än gör så blir de fel.  Ni får säga vad ni vill men ni sårar mig. Ni får mig att vilja avsluta livet. att välja det som utväg för att slippa bli sårad hela tiden gång på gång.
jag är inte ett odjur ni kan leka med. såra känslorna på konstant.
För ett och ett halv år kände inte jag min klass, men nu är det precis som om det är okey att skada någon.
jag älskade er för bara en månad sedan.. men nu varje dag kommer jag hem ochmår skit.. gråter och gråter för ni skadat mig sälvkänsla ytterigare. det räcker nu. eller vill  ni att jag ska ta mitt liv först eller? är det DÅ ni är glada?
fast egentligen är det NI som är mysslyckade FAN inte jag, ni kan ju inte ens bete er somnormala människor. men visst jag har mina fel och brister jag med. men jag förstör inte era liv iallafall för isåfall kan ni ju berätta det före mig.   men om nu det var er mening med detta var att gå mig att vilja försvinna så har ni lyckats ska ni veta!
och jaaa, jag skiter i om någon om er i HR2 läser detta för nu kan jag inte hålla detta inne mer. Ni är svin. inte alla men ni som är svin ni kommer ta åt ser.- okey alla utom en för hon är så jävla sjuk i huvet och tror bara att det ärHON som exicterar men NEJ , välkommen till verklignehetn gumman. du är en loooser en sån människa som är hemsk. och du? du är ful, ful så in i helvete. men du är för "bra" för att fatta de.
och en sak till , visst jag är känslig och tar illa upp, men det beror på min uppväxt. tror inte någon av er hade klarat av de jag gott igenom.

och ja. jag vet att jag är en fet patetisk känslig lite hora, eller var inte hora mitt smeknamn va?

changes

Kan man vara SÅ trött på något att man bara vill spy?
just nu är jag så trött på mig själv. att jag inte klarar va någonting. känns som om jag måste göra någonting åt det.
för det är ju ingenannan än JAG som blir lidande. tyvärr. jag mår bara dåligt av att ha det såhär, men jag är SÅ jävla rädd för förändringar . och detta jag inte vågar, eller kan är en enorm förändring.
önska att jag bara vaknar en morron och allt är som jag slulle vilja ha det.

förändring behövs nu..

man behöver inte gilla andra människor, fats man inte gillar dom så ska man endå kunna samarbeta. Något jag åste lära mig. and i will. livet har många fördelar och nackdelar.

är hos mamma nu, ska träffa bror :) han kommer strax.  även fast jag har folk runt om kring mig, så känner jga mig otroligt ensam.. ingen man kan prata med om sina känslor, usch, ingen hade förstått.

nu har bror varit här och jag är hos danny och ska skriva klart ,,,

jag vet vad jag borde göra. and I .. men jecica I need you girl. jag behöver alla, i min omgivning. fan vill ha en kram. någon som kanske vill ge mig en kram?
någon som vill umgås med mig?
någon som vill hjälpa mig att gå vidare?

Om jag bara vågade.

Livet går ut på att våga stå emot sin rädsla för saker, jag önskar att jag vågar mer. speciellt när det gäller två saker.
ganska hemskt att man mår dåligt av att man inte vågar saker..  har ni någongång mått dåligt över att något som ni inte vågat? hur gjorde ni då för att klara av rädslan?

min största rädsla är att bli ensam. att aldrig ha någon hos mig liksom. att jag kommer dö ensam. jag behöver kärlek och bekräftelse hela tiden.
utan bekräftelse.
denna bekräftelsen jag behöver är att  någon ska tycka om mig. för ibland när man just är ensam känns det som ingen tycker om en. hemsk känsla.

fast just nu had jag behövt en riktigt bästavän som komer finnas hos mig när jag kämpar mot rädslan. man klarar aldrig något  sånt själv. speciellt inte när man kämpar mt rädslor.

hm jag vet inte men rädslor är allt från att inte våga gå fram och prata med den där snygga killen ni vet?
 eller att säga ifrån.

RSS 2.0