onödigt vetande.

hittade den internet sida med onödig information och här är det verkligen onödigt xD Läs och skratta http://www.onodiginformation.se/?id=248
och för alla som vill banta http://www.onodiginformation.se/?id=25 där har ni en bra metod haha.

Jag har funderat länge på det här med unga mammor. Alla människor säger åh själv klart att göra abort. men NEj säger jag det är INTE själv klart. visst det kanske var en "olyck" barnet var inte planerat. men de stackars mödrarna känner sin som mördare efter en tvingad abort. Är man 13 så kanske man borde göra abort. men är man 15 och äldre finns det inget som säger att man inte skulle klara av att ta hand om ett barn. Jagf brukar följa unga mödrar på kanal 5 och ibland undrar man. idagens avsnitt var det en mamma 16år som lämnade sitt barn till en avlastningsfamilj. men jag tycker att skaffar man barn och jer att behålla de så får måste nab ju veta vad det innebär.Hon lämande bort ungen för att träffa kompisar och festa. Men förhoppningsvis har detta barn en pappa som kunde passat ungen. DELAT ansvar! kallas de. usch alltså inget ansvar.

vad ska man skriva för att folk vill läsa?

Jag sitter och funderar på vad det är man vill läsa om? jag har kommit fram till att man vill läsa om mode och unga mammor. Det är vad "vi" i blogg världen vill läsa om. Men inte jag. jag vill läsa om roliga saker. vad som händer i människors liv. Hur andra människor lever.Jag vill få många kommnentarer. jag ska iallfall börja uppdatera oftare och svara på ALLA kommentarer jag får. Så ös på bara :)

onsdag

Onsdag idag då. valborg. men men, jag ska iallafall inte festa. valborg ö så typiskt för fulla 13åringars första fylla och nej tack de vill jag inte vara med om. annars ska jag till körskolan idag köra dubbel lektion. sen ska jag träffa mammi. sen ut till babys jobb och köpa en redig tanta cykel :P hehe. ska bli nice :P

annars händer det inte mkt mer än att jag mååste skynda mig förnjag skaöra ett ärende först innan skolan vid 11.
ha en brea dag alla :D Pusshaj

Helgen!

i fredags efter skolan åkte jag,lolloo,gustav,jonathan,richard och jonathans kusin till danmark. dom skulle handla lite. :)
så vi tog bussen till hbg och sen åkte vi de nya sundsbussarna. jag gillar dom gamla bättre. dom var typ mer mysiga. men men väl i dk sprang vi runder och efter dom inhandlat allt satte vi oss på  en beänk och snackade lite. jag och lolloo gjorde annat xD haha. På båten tillbaka blev jagså fruktansvärt toanödig så medans jag kissade sattjag och lolloo och pratade genom toabåsen xD haha. hoppas ingen hörde :P Sen bestömmde vi att vi skulle grilla hos lolloo. så jag lolloo och richard gick till city gross. väl där handlade vi snabbhambugrae och sånt. :P sen gick vi hem till lolloo. vi startade grillen sen käkade vi :D mums hungrig jag var. men iallafall sen så kollade vi slutat av talang och spelade poker. jag och richii vann ;) haha.

sen cyklade jag hem till baby. och han var trött så vi gick och la oss men precis örär jag klätt av mig så ringde thommie och då åkte vi till stan. och där var skit många poliser, undra varför?:S sen åkte vi hem iallafall.

på lördagen var de marknad så baby väckte mig vid halv elva och skulle städa. sen gick vi en sväng med thommie , jag handla ingen men åt upp dannys munkar xD haha. sen fixk danny för sig att åka till väla så jag hängde med.  sen hem och jag somande i soffan men sen fick jag göra vid mig för vi skulle till linus, vi kollad mest tv. men vi kände att vi ville hem så jag thommie danny kollade broke backmouintin,. sen var dte hopp i säng.

idag har jag jobbat. provjobbat. jobbigt med så mkt glass :P hehe,. men de gick hel okey. det är många som provjobbat så inte säkert jag får de, men han skulle ringa i veckan.

annars så har jag nyss pluggat färdigt till provet i morron =) kommer gå bra:P ska strax mysa med baby sen kallat the bed. narka kudde ;)

vad har ni gjort i helgen?

Fredag <3

Teatern igår var helt okey. faktiskt jätte spännande på sina små ställen :P.  men sällskapet var nog det bästa :)
på vägen ditt fick jag sitta hos ettorna då de inte var plats för mig hos de andra :/ men det var trevligt endå. Efter teatern krängde jag och lolloo kebab xD mums xD hehe. gott var de iallafall.

och snart bär det av till skolan för ännu en dag i disken :( senare i eftermiddag ska vi  till Danmark :) ingenaning vilka som skulle med , men de märker jag allt. Annars så blir de film i kväll och psykologi plugg. På lördagär de marknad här i Höganäs. och vad ska man säga om den mer än att den inte GÅR att undvika då vi bor mitt i maknaden. pust. Men mamma och lillebror skulle komma en runda så det blir mys. :P

ingent fint väder idag :( men men hörde de skulle regna i helgen. men på söndag får det bannne mig vara fint :D

ha en bra dag alla mina underbara läsare. och kommentera gärna


Ringaren i Notredame.

Är hemma just nu och skall fixa i ordning mig sen bär det av med klassen ( svenskan) på teater. :) Vi ska se ringaren i Notredame som går i kväll på stadsteatern. :) Det blir nog trevligt ! =)

Nu behöver jag tips av alla er läsare? vad ska jag skriva om för att ni ska gilla bloggen? mitt rekord är 50 läsare på en dag. men nu är jag nere på 17. kan vara för jag e dålig på att svara på kommentarerna.
Föresten har ni något roligt ämnen som ni vill veta vad jag tyckr om?låt mig få veta det :)

 En bild på mig och älsklingen. Bilden är tagen 2006 så den e gammal. men gammal kärlek rostar aldrig :D

Snart sommar. <3

åh vad jag älskar detta underbara väder. åh im so in love  with it :D ska egentligen fixa lite skoluppgifter men jag vill bara ut i detta kalas vädret =D Allt är så underbart :D jag och baby ska äntligen flytta ihop på riktigt :) ska bli så mysigt att få ha mina saker här med. har ju inte använt dem sen ett år tillbaka. så det ska bli mysigt att pyssla med det. :) Danny är verkligen mannen i mitt liv. Aldrig utan honom. <3 Visst allt har inte alltid varit på topp. men det som  har varit har vi lagt bakom oss. jag är så kär. Så lycklig :D 

Jag har underbara människor runt omkring mig :D  människor som betyder allt för mig =D fast ag tror att några av dom inte vet att dom betyder. Behöver ni mig så finns jag hos er natt som dag . Men jag ska endå nämna några namn <3
Lolloo, så klart! <3
Danny, always us. 
Jecica, vi umgås kanske inte jätte mkt men jag trivs endå i ditt sällskap <3
Hr2- Richard,Nonny, Robin, Anna och johanna. <3  
finns många till men inga som ni <3 Ni är dom bästa. Aldrig utan er. :)

Åh mina katter, Smulan och tiger. Mina absolut bästa vänner. Dom finns alltid hos mig och dom har en mjuk päls att borra in sig i om man vill gråta.

Allt är bara så bra =D happy happy. !  men visst de finns alltid saker som man vill ändra på. men det är inget jag tänker lägga energi på just nu iallafall. <3

Jag har bestämmt 5 mål som jag ska leva efter tills jag uppfyllt dom. alla mina beslut ska göra så jag kommer ett steg närmare mina mål. :)
 
1. klara och få Körkortet.
2. Köpa en ny cykel.
3. Resa till Till Thailand i 2 veckor
4. Bli bättre på att hålla ordning hemma.
5.  sitta vid datorn mindre.

Det var mina mål som jag ska nå!  de 2 första bli nog de lättaste. men jag tror at nu när det är sommar vill man vara ute mkt med och sen ska jag ju jobba med. :)

nu ska jag städa upp lite och sen ut i solen. :)


Ullared today :D

idag jag och mammsen till ullared. hon var tvungen att jobba lite först så jag ska ta bussen till ängelholm sn åker vi =)  ska shoppa saatan i gaaatan. har 5000kr med mig;) hehe så de ska nog bli kalas :P haha.

igår p köskolan gick de bra :) men att parkera är dock inte min grej :P hehe. efter så var jag ute med  jecica i solen. det var nice :D varmt och skönt:) sen lagade jag mat och la mig i sängen och läsate körkorts teori =)  nu när jag väl börjadeläsa i boken så var de nästan lute kul. danny och hans kompisars bil kinesiska blev lite m,er svenska. ;) haha

nej nu ska jag dansa loss till cascada och fixa mig :)  ha en underbar dag folket :)

Måndag.

tänkte bara börja med att ge svar på tal. visst livstids fängelse kanske är 10år men va fan? tror ni inte man kan /kommer begå samma brott en gång till?

måndag idag och jag känner mig hyftat glad =) ska snart till körskolan ha min lektion sen skall jag hem till mammas lägenhet och vattna hennes blommer. :) jag är så snäll bara för vi skall till Ullared i morgon :D hihihi.

som sagt hade ju en intervju i går och den gick kalas bra =) hoppas som tusan att jag får jobbet. bättre än det andra jag får . detta var ett jobb på helsingborgsglass fabrik. en glasskiosk mellan the tivoli och norra hamnen nere vid havet. =)  75kr/h är det. och 2 pass.  dwt första är mellan 8-17 det andra mellan 17-22 . hoppas hoppas jag får de. men dom skulle ringa slutet på veckan eller början på nästa. men jag berättar ju SÅ klart hur det gick. =)

hur går de för er kära läsare med sommarjobb? :)

Vilket väder<3

Åh härliga väder. hoppas hoppas det håller i sig :) Jag har inga planer för dagen men jag hoppas de händer ngt i kväll. =) men man får se. innan var jag och handlade sen satte jag mig i solen. åh så skönt. ville ta av mig jackan men hade bara linne under. hade blivit kallt. men snart så.  jag börjar bli hungrig så jag ska nog snart käka lite. frukost. (lunch)
Annan önödig fakta är attjag måste till skopunkten och ha nya skor. =) Danny skall med så jag fått ett par och han två.  =) Det billigaste gratis. om han hittar två då annars tar jag det ;)

nej nu ska jag kolla på blocket och sen äta. ha en bra helg!!

Engla.

jag tänte uttrycka mina känslor på/om mordet på Engla.  FÖr det första tycker jag att allt ihop är mkt sorligt, men sen undrar jag varför så mkt uppmärksamhet mot engla? när de finns människor som blivit mördade som inte media tar upp? Jag menar bara att man kanske borde lägga större vikt på att leta upp mördaren och spärra in honom en gång för alla.
för som sökert det flesta redan hört så redan förra året fick polisen in spår på att 42åriga anders eklund hade mördat pernilla. men vad gör polisen? skiter i tipsen så att dena sjuka man mördar lilla engla? hennes mord kunde stoppats om svensk polis ionte varit så fullt upptagen med att jaga fildelare . jag blir så jävlva ruskigt förbannad. att svensk polis sitter på sina feta rövar när dom kunde plockat in Anders Eklund på förhör.
och vad kommer han nu få för straff? livstids fängelse? vilket är 8år här i sverige 8 jävla år sen är de fritt fram för honom att mörda igen?!  eller om han visar sig vara psykisktstörd då får han vård tills han blir frisk vilket kan ta 2år sen ör den jävlen ute igen?! är det rätt? att en männsika som dödat en annan ska få leva? han som försört englas familjs liv. är det rätt att han ska få leva ?  

jag tycker attt man borde kastrera honom , eller slita ut kulorna med kniv utan bedövning och sedan styrpa honom som han ströp engla till döds.   då har vi sparat de svenska samhället ne massa pengar på att ge det jävla svinet mat.

heja dödstraff och kastrering vid våldtäckter. !!!"

Allt sen sist.

Middagen igår i skolan var bra. jag blev dock lite flummig mot slutet så jag hade ganska roligt xD  det var väldans kul, men nog om det.

idag gick jag upp vid 10 och gick på möte. :)  vet inte om jag fick speciellt mkt ut av det. men men. efter det hämtade jag postn i lägenheten. sen cyklade jag till mamma så hon kunde hjälpa mig med lite papper.
sen till city gross och handlade. blev lite smått. ska göra spagetti och köttfärsås idag. smasken :)

och vet ni vad som hände precis? jag fick ett telefonsamtal av en tjej som jag sökt sommarjobb oss. så ska på intervju på Söndag 11.30.  jag har ju ett sommarjobb som jag är garanterad men jag inte skrivit några papper så får jag detta i
Helsingborg tar jag hellre det. faktiskt. för jag kmmer känna mer på det i Helsingborg fast än jag får åka buss.

ibland så känns allt så jävla sjukt dåligt och efter 2 minuter är allt kalas bra :D haha förklara de för mig ;) hehe

och som sagt jag och Danny"baby" firade 2½år i tisdags och jag fick 3rosa rosor :D sen mös vi framför tvn.

på tisdag händer en sak :) kan inte säga vad för då vet jag en som blir skit arg på mig :/ så jag berättar de på onsdag :P hehe.

I helgen har jag inga planer men jag vet att baby har. så vi år se om vi fixar de. ;)

Danny älskade älskling!  du är det bästa jag har! <3 Always us :)

Snart så :D

sna kommer det hända en bra sak. som jag blir väldigt lycklig över. kanske redan i helgen? :) eller nästa helg? den som lever får se.  fast nästa helg är de marknad så då blir de på söndagen i stället. hehe
jag tänker inte berätta för er läsare för än det har skett :) men gissa får ni ? :)

Idag är de skolan från 13.30 - 22.00 ca.  vi ska ha middag för våra anhöriga. men vet ni vad de knasigaste är???  vi ska sewrvera hamburgare xD haha. jag är glad jag inte var med och planerade det.haha. jaha jag har iallafall fått reda på att jag skall gör fiskburgare, fast jag ska inte göra burgare utan bara panera fisken lägga i hamburgar röd och göra lite dressing och skíva grönsaker. det har jag  6h på mig att göra xD
om inget annat kan de bli en kul kväll :) ´hehe.

imorron är jag ledig men då har jag möte. kl 10. men det är skönt att komma upp tidigt så man får ngt gjort :D

en måste jag avsluta med att skryta :D Något har hänt med mig :D  jag fick VG på samhällsinlämingen och på svenska kåseriet plus att hon sa jag låg på ett VG i svenska :D hihih  jag klarade knappt svenska A :P haha
ska sluta anstränga mig så går de skit bra :D haha .

vad ska ni människor göra i helgen? :)


Onsdag. <3

ska man vara glad eller ledsen? skratta eller gråta? jag vet inte men snart får jag som jag vill?

2½år i morgon! <3

I morgon den 15 April har jag och baby varit tillsammans i 2år och sex månader. vilken  lycka :D  och eftersom vi varit tillsammans så länge så ska vi förnya oss lite,. men det är en hemlis tills vidare pga av att de snackars för mkt. .

men idag är det körskolan som gäller. sedan är de hemoch plugga HELA kvällen pga av ett prov i idrott teori. BLÄ!!!  men vad gör man ine gör att slippa IG ? Jag skulle fn ta livet av mig och jag fick _IG i något ämne :S därför tkr jag synd alla iv barn. :(  dom kan inte må bra :) men det är ju tur dom får en chans til iallafall.. :) för vissa har ju ett skäl att gå iv . andra är bara lata. och tkr de e tufft med IG. jaja. nog om det,.

Det enda bra med denna veckan är i morron då <3 och på fredag för då är jag ledig. eller ja min klass :)


ha en bra måndag hörreni :)

litar inte på er.

hej! Söndag idag vilket betyder skola i morron. :P
b,lir nog bra de med till slut.

de känns som om jag vill kunna skriva mer i bloggen om mina tankar och vad som her i mitt liv. men eftersom människorna i Höganäs är som dom är så skiter jag i det. jag funderar i stöllet på att göra en anonym blogg och skriva om allt där. det känns nämligen som en slags terapi:P hehe.

men i allafall så ska jag städa nu. och drömam vidare om thailand. :D ska spara som fan. och fan är mkt.
ska börja med att skaffa ett jobb och fixa körkoret sen så har jag fler planer. ;)

FREDAAAAAAAAAG

hurra! fredag idag :D hihhi. känns så bra :;D  ska på middag i morron hos kurt. :) ska bli trevlig. jag och danny får fixa en blomma eller ngt:)

va fan?+

har ni någon gång kännt att er kropp inte tillhör er? utan ett missfoster?

sitter och kollar gamla kordå man vägde 55kg. varför skaffade jag p-pilleR? varför öbrjade jag på anti-depressiva? varför jag? jag vill ha min kropp tillbaka.

Dagens inne och utelista..

Inne:
1. Utlansdsemester
2. vara sig själv
3. msn
4. ha pojkvän/flickvän

UTE:
1. våldtäcksmän
2. tro att man är något.
3.magtröjor
4.  skärp i midjan.


min inne och ute lista just nu!  Någon mer än jag som tkr de är sjukt fult med skärp i midjan?

Grand canaria Bilderna. 19-26 mars 08

image30

Detta är en bild från hotellet på kvällen.  bilden är tagen utifrån vägen.


image31

stranden en sen efter middag. tänk va härligt att bara ligga på stranden nu.!

image32
Denna bilden är tagen fråna flygplanet.

Hur har två tjejer sex del 2

En del blev upprörda över mitt inlägg. men som sagt jag läste bara utifrån wikipedia. och enligt dom blir man av med oskulden via oralsex med. så för att alla skall bli nöjda bestämmer vi då att man blir av medc oskulden  kille som tjej  när man har någon typ av sex. oral,analt och vaginalt.  :) låter det bra ?

skolan

sitter i skolan hade nyss möte. jag blir så trött på dom. :(  allt känns bara så tomt. kan inte tänka vill bara gå hem .  5 h kvar....

Måndag morron

Måndag morgon,uppe i tid för en gång skull. :)  vet inte varför egentligen men det r nog mest för att jag skulle hinna duscha i lugn och ro. skönt var det iallafall.

denna månadagen börjar med skola. pykologi. tror jag skulle ha mittterminsbetygsamtal långt ord :P hehe
sedan efter det är de köket som gäller. och jag är utvisad i diken idag med för att mitt bajsprov inte är klart!
för er som inte vet måste man göra detta prov när man varit utomlands, innan man får vara i köket.  men det ska vara klart så jag kan vara i köket  torsdag och fredag iallafall :) så det är bra :D

jag har blivit jätte dåligt på att skriva långa inlägg. men de finns helt enkelt inget att skriva om.  ge mig tips :)
tipsa gärna om projekt arbete m jag skrev i förra inlägget :)

ha en bra dag!

projektarbete inom hotell och resturang. HJÄÄLP

som de flesta vet har man ett projektarbete i åk 3 på gymnasiet och nu börjar de. Idè skissen ska va inlämmad nu i april, det ska ha ankytning till hotell och resturang. men vad i hela friden ska jag göra?

jag vill inte ha en middag eller göra en kokbok som alla andra.  är i akut behov av tips och idèer. please help me. ?

Thailand

är så sjukt sugen på att åka utomlands igen! Jag hade velat åka en vecka i sommar, men med vem?
vill ju till hultsfred med. men känner jag mig själv blir det inget av det.Tyvärr.

Men thailand lär det bli decemer,januari eller februari nästa år. så gött. men med mamma? nja.
hoppas iallafall på en resa. kan ju alltd åka med moster :)  På en sista minuten resa i sommar. hon verkade lite små sugen iallafall. hehe.

jaja, well well. den som lever får se.

jag ska iallafall på sommarjobbs intervju. var säger jag inte för än det är klart om jag får de. vill ha massa med pengar för resa till thailand är intre billigt. tyvärr.

efter sommaren har jag BARA 1år kvar :P så jäkla skönt. studenten 2009 och jobb. är så sjukt trött på skolan just nu. och å vissa människor i min klass, som sagt bara ett år kvar sen lipper jag dom. och dom mig :)

som sagt lovade ju danny att plugga medans han var borta så får väl börja så smått på uppsatsen. SUCK!
ska bara drömma mig bort till Thailand en stund till.

Någon somhar vatt i Thailand?

BLoggar,helg och språktest för invandrare.

efter all fundering om vad "oskuld" är så säger jag så här: oskuld är när en kille och en tjej har samlag. sen får ju alla homosexuella tro att det är när man pillar och smeker.

som sagt, idag har vi varit hos babys föräldrar och jag satt så klart i min skönhet. bilden då :D tog lite foto som jag kan lägga in för den inresserade när de fungerar att läg in igen!

idag är det lördag och planerna ser ut som följer. lite mat i magen och sen hoppas jag på att det händer något. För igår  låg jag och läste och somnade runt 12. inte så värst kul en fredag men vad ska man göra?¨

jag läser en del "unga mamma bloggar" och en som jag vill rekomendera till er läsare r. www.langtarefterdig.blogg.se  det handlar om en tjej som är 16 eller 17 som har fått en söt dotter joline. hon skriver om hennes dotter och deras vardag. väldigt bra blogg. LÄS DEN!

jag vill så mkt med mitt liv, skaffa ett jobb, en tatuering och en ny cykel. sen vill jag ha mitt körkort nu! och börja jobba! skaffa hund och barn. allt helst på en gång. men de får vänta som sagt.

I morron måste jag skriva en uppsatts som språktest för invandrare. blir nog bra tror jag. för allt jag gjort denna veckan har vatt super bra enligtr mina lärare,. (konstigt)
sen har jag en lärare som jag hatade innan men nu börjar jag nästan tycka om henne. inte bra de.

nu ska jag mysa med baby! <3

Varför går det snabbare nä man är få?

just de?
idag i skolan var i  6 stycken. i vanliga fall är vi 12 och idag gick de lika snabbt som det brukar om inte lite snabbare. gick skit bra! måste bara säga att  vär duktiga. Med vi menar jag. Johanna, shosho,robin,Anna, robin och jag.  alla 30 gästerna fick mat idag  :) så bra!

själv diskade jag idag och då har man tid att tänka. och jag i ett nötskal ska ju tänka på de mesta korkade sakerna. suck!  så jag funderade på det där med två tjejer som hsex med varandra. och kom fram till att jag ska söka på "oskuld"  på en söksida och se om där står något om vad som räknas med oskuld eller inte.  så här stod det : "Oskuld är en benämning på en person som inte haft sexuellt umgänge med en annan person"

jaha tänkte jag då med va fasen menas med sexuellt umgänge då?
j det stod så här:  "

Sexuellt umgänge är ett begrepp för när en person stimulerar en annan sexuellt. Ett exempel på detta kan vara samlag eller oralsex"

Alltså enlikt söksidan som var wikipedia så är man av med oskulden när man  har haft samlag eller oralsex med någon. . Oralsex är när man  använder munnen för att stimuler partnerns könsorgan.
så nu blev jag av med oskuld tidigare än vad jga trott?

Det verkar som att oralsex gör att man har blivit av med oskulden:S


Hur har tjejer sex med varandra?

en sak som jag kom och tänka på när jag fick en kommentar var  hur har tjejer sex med varandra,?
jag menar när en kille och tjej har sex,  så stoppar han in sin del i tjejens del.  men två tjejer? dom har ju bara fingrarna att stoppa in i varandra.
kan man räkna det som blivit av med oskulden" ?

jag blir så förrvirrad.  två tjejer.  pillar och smeker på varandra och där med inte oskulder?
men om en kille och en tjej smektoch pillat på varandra hade de bara varit petting. och då hade  man vatt oskuld.

så snälla människor där ute hjälp mig? hur är det?

Wow fungerar det nu ?

kors i taket. blogen fungerar att komma in på :P haha.  skulle ju som läggain bilder frn resan.

fungerar det så fungerar det.

har inte hänt något utöver det vanliga mer än att baby har gjort en  ny tatuering :)  så fin så.  jag vil med göra en nu. är sugen. hehe. fast jag vill göra något litet dock inte större än 15 cm. men men tänker dock inte göra ngt för än jag verkligen är 100% säker. vi får se .

snart bär de av till körskolan.  ska se om dom kan hjälpa mig att lägga upp ett " schema " eller vad man ska säga.  ska även se om de går att boka fler än en tid i taget. för nu jävlar ska här satsas.
jag har sagt att i sommar ska jag ha kortet. men det är inget jag kan bestämma för det är kö till allt nu förtiden. aja. nu ska de fixas iallafall

har även en del skolarbeten nu. suck. men men de fixar jag,.

RSS 2.0