skriva av mig, lätta på tycket.

Varför?! vad är det för fel på människor? jag menar inte att jag är perfekt för det är INGEN!

i skolan så behandlar denna servering läraren mig som om jag är totalt dum i huvudet. han idiot förklarade mig genom att bara titta på mig. första lektionen med mig, så sa han " haha tycker du om att äta eller laga maten haha" jag som är tjock,kraftig fet what ever tar illa upp. då man iregel som tjock vet att alla människor förknippar oss som mat missbrukare. Sedan sa han " dina betyg kanske inte räckte till något annat program" Nähe. även där som tjock vet man att man som tjock förknippas som trög/ointelligent! Jag tog illa upp. oroade mig och var ledsen.
sen nu i köket så behandlad han mig som om jag inte kan något. Vilket gör mig extremt ledsen- jag kan, men han låter mig inte visa. sen alla nya momenten så förstår jag att att han vill ha exta koll. men att när man slipper lite sås på kanten ( vilken i mitt fall) så får jag inte fortsätta. men hur ska jag då lära mig? jag tycker servering är otroligt roligt och vill utvecklas men att han står som en HÖK över en och kommenterar varenad liten skit sak inför gästena får mig att känna mig värdelös.
och idag pratade han och jag om detta. han menade på det att han gör vad fan han vill så skiter han i vilket. nej men jag frågade snällt och vänligt om han inte kunde kommentera sättet jag serverar på ute i köket iställt ? så lägger sig mig andra trevlig bitch lärare i och säger att jag inte ska KRÄVA en jävla massa. utan bara anpassa mig. jag frågade för at jag ska slippa skämmas och bli nervös inför gästerna. Det är viktigt för mig att gästerna ska få en bra upplevelse. men helt klart vet jag att resturang yrket är kvävande påde fysikt och psykiskt. men jag menar bara att man behöver inte kränka andra för man själv är stressad.

Ett år kvar. Sen studenten. och jag vill bara fly. byta skola eller börja om. men bara ett år kvar. sen slipper jag dem. slipper känna mig krängt. slipper allt! Ett år. jag har klarat två. då borde jag klara ett jävla år till. är till och med mindre än ett¨år . 10 månader. 10 jävla månader. måste träna på att inte låta andra trycka ner mig. 7
helt sjukt, just nu sitter det säkert någon från min klass och läser, tänker säkert . " jävla fetto. tycker synd om dig själv. du är ju så kaxig" och visst. på utsidan kanske. men under döljer sig något helt annat jag är sjukt känslig. som nu exempel så sa jag "hej då" inna jag gick från omklädnings rummet. fick dock inget svar. blir jag skit ledsen. men visar inte det utan ligger vaken på nätterna och gråter ( dock inte alltid) kanske inte över en sådan sak. men jag tar sjukt lätt illa upp. jag vet det, blir ledsen över minsta lilla. sjukt jobbigt. innan visade jag det, men nu finns det bara när jag är själv.

en sak till om serveringsläraren, förutom att han idio förklarat mig så tycker jag att han är en bra lärare. han har mycket erfarenhet och kunskap som jag egentligen bara vill suga åt mig av. jag vet att jag kan lära mig en massa av honom. visst han är petig men han kan sin sak. sen tror jag att det hade inte blivit såhär som det blev idag, tror mkt det handlar om att jag mådde skit dåligt över det med betygen och om jag äter maten. och eftersom det bara är 10 månader kvar så ska jag suga upp så mkt av hans kunskap och hans erfarenhet jag kan.
sen skiter jag i betyget. För praktiken är det viktiga och allt jag kan lära av läraren. (Wolfgang )


ge mig sommar och student. 12 juni 2009

om dagen

dagen idag började med att jag var sjukt trött men jag kom iallafall till skolan och bytade om . sen hade vi genomgång som vanligt . sen hade vi en genomgång till med bara serveringsläraren, och måste bara säga HAN är ju fullständigt galen :D men iallafall  dukade upp hela matsalen och fixade . blev tilldelad gästerna vilket för min del blev HELA 2 st vilket var min lärare och källköksläraren för komvux. ROLIGT NEJ! vi fick iallafall tranchera. ( skära upp) rygg biff inför gästerna gick nice. serverade fisken på fat vilket var enkelt då vi gjor det innan.  :)  men vår lärare sa hela tiden , " gör det, gör så " innan man hunnit göra det. och då kan ju inte vi visa vad  VI kan.
efter skolan så tog jag bussen till Hbg, men eftersom jag hade lite tid tills jag skulle köra såjag fick en sväng på söder och köpte dig en ny väska, body peeling nytt öronhänge i silikon jätte fint :D  sedan så blev det en drive i staden. efter lektionen åkte jag till babys jobb och så tog vi bussen från stan tillsammans. :) gick tiden fortare.
När vi kom hem diskade vi och fixade med tvätten sen en sväng till Fredde och lotta ( f och L)  vi snackade mest kanske skulle hita på något i helgen :D allit trevligt :)

och nu sitter jag här och ska strax hoppa i säng då jag är supåer trött:D

idag

hade som sagt projektarbete hela dagen så jag gick upp vid 10 och gjorde inget vettigt men nu vet jag iallafall hur jag ska göra och så. Så det är nice :D Lolloo kom förbi en sväng , alltid trevligt :D  annars har jag tvättat och gjort en äppelmilkshake. :D
i morron är det skola igen. ska servera eftersom det är min inriktning xD hehe. blir trevlans :D har dock inga skor men det får bli ett par svarta så min trevliga HOST serveringslärare inte får damp. haha.

ska forsätta med mitt projekt en stund så jag kommer upp till dessa förbannade 100timmarna. haha.

skriver av mig.

skulle ju skriva om halkan men det blev aldrig så , så jag får skriva ett inlägg sen om det. det märks att skolan börjat. saknade de under lovet men nu vill jag bara ha sommarlov :P haha.
som ni vet valde jag serverings inriktning och det är det jag vill och idah hade vi lekion med nya läraren för första gången och när jag skulle berätta vf jag valde Hotell och resturang och så så sa han " dina betyg kanske inte räckte till någon annan linje" och sen sa jag att jag alltid gillat laga mat och så. då sa han " att laga eller att äta?" ( jag tog det som västa piken med tanke på min vikt. ) sen så skulle vi berätta om oss själva då hoppade han bara över mig. :S sån störd. :S sen rabbla han upp Apu platserna och jag vill så gärna ha ena perioden på Ace link ( sundsbussarna) men eftersom han inte tycker om mig verkade de som, så får jag säkert inte den praktiken jag vill ha. :( jag menar man kan ju inte betee sig hur som helst bara för han är gammal som gatan!

iallafall sitter här just nu och äter middag (sent jag vet) . danny är inte hemma s jkag ska snart diska undan och fixa med tvätten och så sen blir det slappa. är skit trött . fast i morron har vi projektarbete hela dagen vilket innebär att jag inte behöver gå till skolan om jag inte vill. är skolfoto i morron men jag ska inte vara med. vill inte. så det blir fix här hemma och så, jag ska ändra projekt igen. jag är sjukt sugen. men det är lite hemligt just nu. :) hhih

idag när jag och _Lolloo skulle till ericruth så var där massa ettor så trodde dem var coola. stod säkert 30 st vid kabyssen och rökade. varför inte växa upp liksom? har inget emot rökare förutom att det luktar som fan nör någon rökt och kommer in. fy fan. och inte nog med det så sakade dem sig själv pch ANDRA. sicka jävla egoister.  usch!

hade forografiks bild idag och det var riktigt roligt :D jag och lolloo ( all andra med) gjorde fotogram tror jag det hette. skit coolt :D tog med mina hem. ska visa baby sen :P hehe tror den kursen blir roligt .  roligare än matte iallafall xD hehe.

kommentera gärna :D

rutiner

nu är det rutiner som gäller igen , SKÖNT!  så då blir det förhoppningsvis mer uppdatering :) hehe. well well  halkan igår gick bra klarade den fast det var otäckt om in i. eftersom ingen kommenterat antar jag att ni inte vill veta några nämare detaljer så.
skolan började idag så nu går jag i HR3 =) inriktning servering . blir nog bra. men jag gillade inte läraren han verkade bra och så och jag tror att man kan lära sig mkt av honom. dock verkade han väldigt seriös. jag menar vi är inga "proffs" hehe
schemat var som sagt helt okey. dock en stor håla men där kan man göra projektarbetet så vi kan själva anpassa våra tider innan praktiken på onsdagarna. så det är ju skönt. Men jag vet tyvärr inte just nu vad mitt projekt blir kanske dax att komma på det då vi börjar med det i morron.

en ska till, det här med att byr sig, jag menar ingen frågar hur min dag varit eller hur jag mår. inte ens mamma. tjaa. är ju ganska van men jag vill också känna mig lite "brydd om"  det enda mamma tjatar om är körkortet. men sen igår exempel var det ingen som står mig "nära" som frågade hur det gick på halkan. utan då fick jag berätta. för jag vill ju berätta. eftersom jag var glad. så nu tänker jag inte säga något om hur det gick i skolan, ska sluta berätta något om mig för alla. jag ibland vill man ju att någon ska fråga. iallafall hur jag mår!

men men är glad att få träffa Lolloo igen iallafall. saknat henne mkt. mkt mkt!

nu är det min tur:D

hej alla!

oj oj vilken dag säger jag bara. jävla regn. skulle på möte i morse och tror ni inte det börjar att ÖSA ner precis när jag kommit utanför dörren ?:/ jo, så jag sampar in på mötet med jeans tunga som bly som blötte ner hela stolen xD haha.
men på mötet fick jag reda på att det finns hopp, haha.  men vi pratade lite om min framtid med, hur det blir efter skolan osv. jag kommer iallafall försöka hitta en bra distans utbildning. undersköterska eller kanske några enstaka kurser. jag vet iallafall att jag vill plugga något där jag sen kan få jobba med människor.

kom dessutom nyss hem från körskolan, skulle ha teorilektion, och mörkerkörning (film). jag trodde det skulle vara fler än jag men det visade sig att läraren var snäll och hade den endast för mig pga av att jag inte kan i helgen :) så snällt va? :)
träffade dessutom babys bror flicka L och hennes flicka på bussen :) väldans trevligt. pratade om allt möjligt faktiskt. :)  tror jag ska umgås mer med henne om hon vill vill säga  =)

halkbanan i morgon då, är ganska så nervös då det är första gången själv i bilen. men det ska bli roligt att få testa det med,hehe. ska åka vid 12 och kommer hem vid halv 7 gissar jag på. kan ju uppdatera om någon skriver en söt Kommentar :P hah

föressten någon som vet varför jag fått "sårskorpor" i hårbotten av att använda mjällschampoo?

Helgen och sånt

dax för en uppdatering eller vad tycker ni? hehe. hlegen har varit revlig trots att allt handlat om bilar xD hehe.
I fredags så var vi med L och F i stan och herrejävlar med folk det var på stattena. kollade folk och sp hela kvällen typ. men vid 2 åkte vi hem och åt paj sen hem och sova vid tre efter som vi skulle upp vid 7 för att vid 8 skulle vi till bjuvbournouten och ställa ut F:s bil. även massa bilar där dock tyvärr inte så mkt " japanska stylade" (street raceing bilar)  tyvär för dem gillar jag bäst. speciellt med motiv lackering.  well well sen bournades det en hel del vill jag lova och vi kom med på bild i hd den dagen. sen åkte vi till L`s mamma och beställde med oss mat kebabsallad. sedan tvättade vi F`s bil. och den glänste vill jag lova :D hehe. sen åkte vi vidare till Hbg och väla ännu mer bilar och ännu mera folk :P babys föräldrar kom in och vi åkte runt lie i stan sen var vi sjukt trötta och vid 1 var vi hemma.  sen var det bara upp vid 6 för vi skulle till vallåkra och ställa ut F`s bil där med. och jag tyckte inte det var så roligt för det var typ nästan bara vanliga bilar. jag gillar ju som sagt stylade. men det var mkt att titta på endå.
baby handlade en radiostyrd bil som var otroligt dyr enligt mig fast det var halva priset :S gick tydligen på metanol eller ngt sånt, så jag fick inte kalla det leksaks bil :P hehe. 
det var min helg, hur var er?

idag skulle jag upp tidigt och till körskolan där jag blev lite arg på körläraren då jag var tvungen att köra på samma gata 3 ggr på grund av att där stod blomsterlådor som jag tydligen körde för saka emellan. sen tänkte jag att jag skulle leta upp en svenskfrisör som kunde slinga under 500kr men det fanns bara utlänska frisörer med det priset. sjukt tycker jag. jag kanske får be babys brors tjej at klippa och slinga hon sa att hon ville bli frisör så hon kan få testa på mig gratis ;) hehe. 

snart skola med, kan seriöst säga vem vill gå i tvåan nu?;) nu är det snart min tur :P hehe

Schema. prel.


roligt schema liksom xD  måndagar första har jag fotografisk bild ;) hehe fetehålan xD

måste springa

nu ska jag snart fixa färdigt mig och springa ner till bussen, usch är trött som fan!  men lika bra man vänjer sig då det snart är skola. aja, saknar det lite faktiskt. sista året sen ingen skola mer. (om man inte ska plugga vidare)   egentligen hinner jag inte skriva nu, för måste ta bussen senast 5 i tio.

Ps,i love you!

jaha, skrver mest för jag har tråkigt idag. inte hänt speciellt mkt . har fixat lite filmer som jag och baby kan se i kväll =) just det måste bara rekomendera filmen "ps,i love you! " en sjukt bra film. en riktig kärleks historia . Den handlar om Holly som förlorat sin man och hur hon ska gå vidare i livet . innan hennes man gick bort skrev han brev ett för varje månad till holly som skulle hjälpa henne att gå vidare.  gud, vad jag grät . en bra film för tråkigt väder som idag!

Denna veckan ska jag köra på onsdag och fredag, och på torsdag ska jag bara slappa och ta de lungt. kan vara skönt :D  i helgen så är det ju vallåkra och om vi ska åka med F och L så tvingar baby med mig också. så då blir det bilar hela helgen då det är bjuvsbournouten med. kan ju kanske hoppas att det blir lite street race för det tkr iallafall jag är roligt. =) om inget annat så har vi ju eventuellt bra sällskap =) det är ju sista helgen innan skolan börjar med så det gäller att vara uppe hela natten ;) haha. men det blir nog trevligt :)

sitter och väntar på hjärtat ska komma hem så vi kan äta, har fylld farlukorven i ugnen så ska strax sätta på makaroner med, tycker inte att potatismos är något vidare med nypotatis. blir liksom ingen smak.
anyway så tänkte jag testa det nya solriumet i morron efter jag kört. men det beror ju på när jag kommer hem om jag stannar i stan och äter lunch med mamma eller ngt.  yes yes.

jag och min älskling har 2år och 10 månader på fredag <3

snart

Snart börjar skola och jag känner att det kommer bli skönt att komma tillbaka till vardagen. känns skönt att det bara är ett år kvar sen blir det jobb och ev, plugga vidare. vilket jag vill men det beror helt enkelt på. vill inte ta studielån så då måste man hitta ett deltids arbete. nog om det nu . är endå ett helt år kvar! well well

annars är det månadag idag och jag ska köra i hbg, överraskade? ;) haha. i fredags så fick jag parkera på olik,a sätt i en hel timme xD haha.  ni vet backa in mellan två bilar och så. när man väl fått in snitzen så gick det skit bra, så det ska bli spännande vad vi ska göra idag. det är verkligen sjukt hur mkt mer jag lär mig i hbg än här i höganäs.

iallafall så ska jag ringa min mamma och se om hon inte kan handla med mig en dag för eftersom jag nu kör i HBG så kan jag meddela att ALLA mina sommarjobbs pengar snart är slut och det jag fick denna månaden. :/  not nice! hade dessutom behövt handla lite saker innan skolan börjar. aja snart 25 igen och då blir de lite pengar :P hehe.

äsch, ringa mamma nyss och hon o moster var på väla så då lär jag inte se dem idag då. hur som haver får jag hämta boken hos mamma så jag kan läsa lite. och eftersom kl är 11 så ska jag nog börja fixa mig lite och överföra lite pengar så jag kan klippa mig idag. borde ju finnas någon dropp in i hbg iallafall.  jaja det får vi se då.

kommentara nu lite har ju inte fått någon på skit länge ju ;)

snabbis

snabb uppdatering nu, har ju sällan tid. eller lust för den delen.

men iallafall, körningen går bra och vi putsar på det jag har kvar och det går framåt. NICE!
längtar så efer kortet:D hehe.

pratade nyss med min moder och hon berättade att i blir 28 st som ska  till kalmar nu i agusti =D sjukt längesen man träffade alla underbara :D ska ha sjukamp med. jag vet en som inte vill vara med XD haha baby
 xD

helgen blir de film och mys. som vanligt. så tråkigt väder med tyärr :( 

Allt

gick bra när jag körde igår, men det bästa är att nu har jag 3 tider i veckan tills skolan börjar sen bokade hon in halkan den 20onde. =) men det blir kanske inte halka då, det beror på hur måna mer än jag ska behöver göra den. pga av att det är en ny öppnad skola så åker on inte bara med en elev. och det förstår jag. blir nog bra. så idag är de slappe och i morron ska jag in och köra igen.

Snart 3år <3

igår så lånade vi babys pappas bil. och åkte till familia, var även inne på jula och pang. köpte dock inte spceiellt mkt. ett par skor ,skit fina :D  på Pang köpte jag duchshampoo. älskar den bara för den luktar kokos :P på kvällen så kollade jag tv n as bra film och baby och F meckade radiostyrd bil xD haha.

dagens planer är att ta mig in till stan för att snacka med den nya körskolan. kl 13. minns inte om vi bestämmde att jag skulle köra en testlektion. men det lär jag ju märka väl framme. ska ta med mig kalenderna och boka så många tider jag bara kan fram tills skolan börjar. (om dem verkar bra vill säga) kan ju updatera när jag kommit hem. Men på henne jag pratade med lät det som det inte skulle vara helt omöjligt att få kortet innan jul. det hade varit nice.
har lite planer på att plugga teorin med så man kan börja ringa "sista minuten tiderna" kan ju ha tur och få en.

men om hon inte har tider( vilket det INTE lät som) så blir det att jag bokar en tåg eller buss biljett i eftermiddag till kalmar. mamma åker idag , eller har kanske redan åkt men hon skulle till målilla. så vi får väl se. annars ska jag och baby endå upp där den 22-24 så det blir nice. just me and my baby, det behöver vi verkligen. För vi gör typ aldrig något tillsammans annars. och det tar på krafterna. ska iallafall försöka få med honom på kina resturang på vår 3års dag. om två månader. :) tänk va. om två månader har vivarit tillsammans i 3år. shit, känns ganska overkligt. men endå så jäkla rätt. Aldrig utan dig baby <3


varför rakar man?

okey, blev inte som jag tänk igår. för dem stacka aldrig till garaget utan F och L kom hit och vi tittade på bombay dreams och sedan hide and seek.  bra film det där. jag satt precis vid ena högtalaren och ja jävlar va rädd man blev xD haha. men trevlig hade vi.  i morse var i i stan och köpte present till iina då vi ska på kalas kl 16 . hehe. trevligt värre.

anyway så har jaginga andra planer för tillfället. mer än att det måste städas men det får jag fixa en dag sen. typ i morron. eller i kväll. annars är det to hot.  har dock BARA 26 grader nu. igår hade vi 32 inne. skönt! NEJ!

tja, baby spelar ps3 som vanligt haha. så jag ska snart börja fixa mig lite och kanske sova lite middag då det blev sent igår och tidigt idag. yes ! haha.! men men nu har jag inget mer att säga.
jo föressten.

det här med att raka benen? varför gör man det? jag menar män har ju håriga ben men jag tror att kvinnor rakar sina ben pga av det blivit en trend. att någon knasig människa sagt " man ska raka sina ben"  men varför görvi det?  jag gör det för att alla andra gör det. gör inte ni det?

RSS 2.0