fredag.

jaha. fredag idag. jag är i stort behov av att göra ngt .  vill inte sitta hemma hela jävla dagen :) danny ska tydligen fxa med bilen direkt efter jobbet. så jag får underhålla mig själv. hm kul. jag har slutat smitta idag iallafall.
jag vill in till stan på bokrean. men palla själv. :(  vill någon med , så hör av er. och som tack för sällskapet kan jag betala bussen ;) har ju busskort som sagt. :P

måste ha luft med. usch vill bara göra ngt... pusssst.

haaaj

usch, idag har jag duschat i allafall. famsteg xD mår illa. men ska snart vila. ska blir skönt. för magen ör inte den bästa. suck.
ska öven äta lite glass om magen tillåter :)

ska se nya tider som börjar om tio min. men blir de nog en film.  ha de bra alla

Rent hus

kollar rent hus på kanal 4. fy fan säger jag bara hur man man bo så som han gör?  jag hade inte stått ut en timme. :S helt äckligt.

vill bara tt baby ska komma :'( ´men han vll varken pussa eller röra mig just nu och de förstår jag .  men jag behöver en kram. pusst.
får underhålla mig med tv i stället.
hade tänkt se topmoddel och sen fråga olle.

Förseten vet ni att olle i fråga olle ska komma till kullagymnasiet? det ska han iallafall.  för vi ska ha en tema dag om sex oxh samlevnad xD vi kommer säkert få kondomer och allt. hehe. jaja, kanske lär sig ngt nytt:P haha

nej nu ska jag ta lite mer jordgubbasft :) me like. yes yes ha de kaka.

natti!

sommarjobb.

jaha, mår fortfarand elite illa. men ändå så mkt bättre än igår. :) idag har jag suttit vid datorn och bara kollat tv.
pratat ganska mkt med en underbar vän som försår mig ialla lägen , SVEN <3

danny kommer snart hem med jordgubbsaft. :D hehe. idag kan jag dricka och äta. har ätit 3 smörgåsar idag och typ 2 glas vatten. :) alltid ngt. tänkte jag skulle äta en pirog i kväll. liggen en i frysen. hehe.  men jag kan inte äta så mkt. magen känns så full :P hehe.

usch ja. vet inte vad jag ska göra i kväll. danny ska till garaget. men de gör han rätt i. hade heller inte velat va hemma med mig. om jag va han :P haha.

kommer nog ngt på tv i kväll typ topp modell eller ngt. eller blir de en film. köpte en på city gross för ett tag sen. kan ju se den.

vet ni något annat tråkigt. jo att komunens sommarjobb är bara för 91:or och 92:or i år. är det inte dåligt? jooooo!!
hoppas jag får ngt nu bara, ! hm kan ju alltid söka deras iallafall. men dom prioriterade inte 90:or. typan.

ja jag åter kommer senare :)

bläää

jag är skit hugrig men mår ändå illa :S har inte käkat ngt sen i måndags kväll. men jag vågar inte käka ngt. ska nog vänta och äta en macka senare. stannar den då kan man ju ta en till :)


vinterkräk dag 2

hejsan! som ni alla vet har jag vinterkräksjukan. och det är nog fan det västa jag varit med om i HELA mitt liv!
har sovit helt ok i natt och nu i morse har jag kunnat drick lite utan att de kommit upp. men eftersom jag e ledig på fredag och det ska gå 2 dygn mellan man e frisk och man får gå till skolan igen så blir de ingen denna veckan för mg :( fan. alltså jag vill!! :'(
varför just jag?

bättre att vara sjuk nu än när vi ska till grand canaria :D vilket är snart. 22dagar 19dagar tills jag är 18 xD yesyes.

ska försöka updatera mer idag om jag mår bättre.

kollar just nu på vakna med the voice. och ska snart på dass. kanske kommer andra hållet dag. hm hoppas inte. fast iofs bättre än att kräkas. :/

updaterar sen.

åhh :(

åh. :( legat i soffan och kräkt hela dagen. yes. :( läste om symtomer på vinterkräk, och det är tyvärr kräk. så verkar inte bli någin skola för mig denna veckan SUCK!!
ont i ryggen... aj aj aj aj..

onödigt fakta.

jag är sjuk,. har mått illa hela natten och nu i morse kom de upp. hela gårdagens middag, :/ på golvet , mattan och väggen. han ju tvärr i nte till dasset. men nu mår jag bara illa. så kan inte skriva för mkt ifall de skulle komma på datorn. fy fan. att ha ätit vitlök och sen spy. ingen jag rekomenderar, :(

hoppas baby kommer snart och kan pyssla om mig:(

min dAG

har träffat bror :d ehe. var hemma hos mamma och käkade spagetti och köttfärssås.:)  fick 3 kramar med. han börjar verkligen ändras nu. känner knappt igen honom. han e duktig med. :S önska jag var lika duktig:P han har gått ner massor och fått massa finnar xD haha

sen har jag och danny spelat ps2. gand turismo eller va de heter. haha. han tycker jag gör som en käärring xD haha men men sen var vi ute med thommie. åkte runt lite, sen skulle dom dricka kaffe hos fredde och då passade jag på att diska och hänga upp tvätten. så nu är det gjort. nu ska jag bara hoppa i duschen och sen kolla på wallander. men först singing bee =)

skola i morron, blir nog först uppdatering efter körskolan :)  ha de kaka.

sista ledigheten

sista lediga dagen idag innan skolan. :) ska bli skönt ,ed lite rutiner igen. men dock är de underbart att vara ledig med. men längre än 2 veckor går mig på nerverna vill jag säga.

dessutom börjar jag bli bättre med. häromkvällen mådde jag verkligen skit. men ida är de bra :)
har lite arbeten jag måste göra idag. skriva ut och fixa. men de ska nog ordna sig. :) mitt hjärta är inte hemma.

lyssnar på sandi thom wish I was a punkrock. lite enformig men helt okey. lite mkt för mej så det blev recal flatts i stället. me lovvvve. :)

jag fattar inte hur det kan bli såna berg med disk fast jag diskade igår. gahh. störigt.  men men får diska idag sen så får banne mig danny dammsuga. han lovade igår men de var inte mkt till damsugning vill jag lova. en fjutt här och en där. xD haha.

yes yes. borde plugga men sen kanske ;)

hade velat övningsköa med mamma. träna inför i morron. men hon svara inte i telen
ringer i gen och hoppas nu. hehe.

ha en förskräkligt bra dag!!

gissat

jaha, BWO och FRIDA  gick till final. kan ju inte påstå att någon av låtrna var bra suck. !!!

ja, men annats så mår jag sjukt illa. men hoppas inte de ska bli värre nu. skola snart ju, har så mkt att göra nästa vecka :P hehe

Måndag: körskolan
tisdag: äta i kabyssen men dom bästa <3   och plugga till prov.
onsdag. Möte i stan
Torsdag: kvällseganskemang i skolan. för dom som kollar på projekt mässan. ska laga mat med min babe =) (L) kärlek till henne!!
fredag är jag ledig pga av detta kvällsarrangemang :d men då har jag möte vid ett typ.

sen säkert hämta min dator och betala räkningarna och lite så mellan allt. hehe länge sen min vecka var så full. :) men d e gillar jag.

måste bara säga att jag äkar danny :)

Melodifest.

lördag idag,

vem åker till final i kväll i medlodifestivalen?
jag tänkte att jag skulle gissa lite .:P hehe

Bwo tror jag kommer att gå till final eller andra chansen iallafall. själv är jag inte överförtjust i dom bögiga männen ;9
Mickey ingenaning om vem killen är. men han kommer nog inte gå vidare.
Frida är coool. hon kommer till final hoppas vi på.
Therese. hon går heller inte vidare.
patrik isaksson, brukar ha bra låtar eller han har typ 4 under hela karriären så han går till andra chansen.
caracola. unga tjejer går antagligen inte vidare men hoppas kan man
ainbusk. hm tveksam tll dom så dom åker ut.
eskobar går nog till final tror jag.

Fredag

jaha, vad har hänt idag? inte mkt. :/  men jag har iallafall diskat och tvättat en tvätt- ska bara hänga upp den med. och herregud vad det blåser idag , tycker ni inte det?

igår var jag duktigt =) efter mötet så cyklade jag till körskolan och bokade tid på måndag 14.35 =) bara jag inte är lika nervös som sist så :) hehe. sen handlade jag lite och så.

tänkte göra kycklngpasta sås snart. men då borde jag handla. vet inte om jag palla de i blåsten. .
sen har lolloo fest i kväll sa att jag skulle komma men jag vet inte riktit om jag känenr för det.  hade ju vatt trevligt att träffa mina sötnosar <3 men ibland har man helt enkelt inte lust.

i morron är de melodifestivalen deltävling 3 i Linköping.  vem tror ni på?  egentligen hoppas jag på att Amy diamond vinner hela skitet. hade varit så gött mot alla stora artister.

nu ska jag komentera bloggar.  ha de.

hungrig

ska snart på möte. har nytt vatt i min lägenhet och kom precis till mamma.
jag är jätte hunrig. danny åt upp den prickiga korven xD

allt o inget

jaha, danys feber börjar gå ner. men han ska nog endå vara hemma i morron med.  nu ikväll har jag gjort mtt svenskarbete som ni vet var på min laptopp som pajjade. men den är på lagning nu.
i morron ska jag på möte vid 13 sen ska jag städa upp här hemma tänkte jag. =)

hörde att de kanske var fest på fredag ;) hoppas. hade varit trevligt att ha lite roligt med mina kompis innan skolan börjar igen. 

usch ja. jag mår iallafall inte illa längre. eller bara lite. men det går över som ni vet.

jaha, annars har jag ingenting planerat. ska dock plugga lite till och göra projekt och företagande frågorna (hemprov) typ. sen har jag beställt lite kläder idag. vill ni se dom? kan lägg in dom på bloggen om ni vill?

funderar på att köpa en bikini till, men hm blir nog inte så. ska höra med lolloo om hon vill till stan endag. ska köpa leggins och solkräm. tänk va. 25 dagar till jag är 18år. helt sjukt.

hur går de med era körkort ni som läser?

hos mamma

sitter hos mamma efytersom danny troligt vis har ngt virus. men jag mår illa så ska väl snart hem och sova. blää.
söker sommarjobb btw.

Höganäs komuns sommarjobb kommer ut den 29 feb kolla hemsidan.

Sjuk .

åh stackars min älskling. han är sjuk. så synd om honom . :P hehe. han e så underbart söt mitt hjärta. :)
jag sitter och kollar sjukhuset. sen blir de nog house senare. jag älskar house.

tack för all hjälp. med bloggen. har nu lagt in lite länkar. som ni ser. läs gärna deras bloggar.

dax att vakna :P

så. nu har jag fixat lite i bloggen så den ser skaplig ut. helt sjuk kl är nu kvart i fyra och jag har inte ens bortst tänder eller sminkatr mig. dax nu. sne kurrar magen med. får laga lite middag till danny tror jag. hehe

Någon som vet hur man länkar till andra bloggar i me ny raden? hade gäna vela dela med mig av de jag läser. någon som kan hjälpa mig. ?

nej nu ska jag äta en chockladbiskvi som jag gjorde igår. kan ju kanske ta ett foto så ni får se vad jagf kan ;) 

Akut behov av hjälp

med att fixa mig blogg.  jag kan inte :s fattar inte vad jag gör för fel. snälla. hjälp?=)

When Im Gone




denna låten är en av simple plans nyaste " when Im gone" jag tycker att det är bra. men den är inte så känslosam som deras andra låtar.  men en favorit iallafall.

pappa.

blanadade känslor efter att ha träffat min pappa. usch. kände hur ögonen tårades gång på gång. :( varför denna sprit? och JAA han hade drukit när jag träffade honom. och jaaaa. han drack under tiden. och jaaaaaa jag skämdes i hjäl när han och hans kompis satt på en bänk och drack öl, med en systemet kassa bredvid sig. oh när alla tittade . och jaaaaa. jag vill bara springa där ifrån. men jag saknade honom. fanfanfananfan, pappa sluta dricka. :(

han ville åka till dk med mig i morron. jag vill inte. tkr inte om spriten. fan. han tror han kan köpa mig. fick 4000kr men den enda jag vill ha är kärlek av dig pappa. fanfanfanfan.

usch ledsen:'(

ska iallafall träffa min underbara mamma alldellses strax. ska ut i Höganäs och köra. eller JAG ska köra. så håll er inne =)  sen ska jag hem till min älskling igen och laga middag till honom. fiskgratäng Là Kirsten speciale :P haha. jaja, blir nog bra,

ingen som vill göra ngt med mig en dag? jag vill se "p.s i Love you" på bio. med någon?

lungna favoriter

ja, jag lovade att blogga mer nu på lovet. så får blogga lite nu då :P hehe.

ja, jag vaknade vid halv tio tio. gick upp lyssnade på lunga favoriter. älskar den radio kanalen. hehe.  har redan fixat mig och allt.  men ingenaning om vad jag ska göra idag. undra om pappa hör av sig.. hm saknar den gubben. så jag hoppas de.

hoppas iallafall min dator kommer snart. saknar den. haha.

hur går de med sommarjobb för er då? jag har iallafall sökt en massa, men jag går nog söka lite till. vill helst ha på ett cafè eller i en kiosk typ. eller affär. måste ha ett sommarjobb. men jag ska söka komunens sommarjobb med. kass lön men bättre än inget faktiskt.

nej nu ska jag kolla på www.halens.se


min helg. Fredag till söndag.och annat.

har inte hänt sådär jätte mkt i helgen. men jag kan skriva om de som har hänt.

i fredags började jag städa lite sen ringde en kompis som inte jag sett på jätte länge och frågade om jag ville med till kullaberg. och de ville jag, så vi klättrade upp på ett berg och kollade utsikten medan han tog massa jätte fina foto. sen var de bara att klättra ner och upp ner och upp.. hehe. vilket motionspass :P senmen usch va när körde han hem mig. men usch så nerväs jag var när vi körde dit. och hem puh, lätt skrämd vill jag säga.

igår (lördag) så kollade jag o danny tv typ hela dagen, men jag var ute och gick en sväg iallafall. gissa vem jag hitatde på vägen ;) jo Mattihas. trevligt trevligt. sen på kvällen cyklade danny och jag till hans föräldrar och kollade melodifestivalen. vilket SÖÖÖÖÖÖÖG. jävla skit låtar.  men fasen va chockad jag blev när alexander schöld skulle sjunga, jag minndes honom som en mes från fame  factory, haha. men men sen cyklade vi hem igen och kollade  "se upp för dårarna" vilken bar film måste jag säga. haha. så jävla bra.TJEJER DOM KAN DOM MED !!!!!

idag har jag varit ute och pormenerat ett bra tag. så duktig jag känner mig. hehe ska snart laga lite middag. stekt farlukor vmed makaroner, blir de. :) sen kommer king kong i kväll. ska se den med mannen min.

i morron skulle tydligen pappa komma till sverige. som ni vet har han flyttat Litauen. så han ville träffa mig. och det ska han få typ. hoppas på att få lite hjäp till kortet av honom. föressten så hämtade jag mina körkorts bäcker idag. så nu kan jag plugga de.

om ni nu vill veta så ska jag använda hårborttagningskräm sen som jag köpit för mina ben är hårigare än en apas röv :) hahaha.

Älskar dig:)

ska försöka blogga mkt nu på lovet. men vad ska jag skriva. hm. jaja de löser sig alltd.

igår var de ju alla hjärtansdag och jag lagade mumsig mat som blev mkt uppskattad av baby. <3
jag fick 2 röda rosor av honom och två chockladaskar :) sån sötnos :)  sen mös vi hela kavällen typ. mys :)

idag ska jag ut och gå i de fina vädret om jag kan slita mig här ifrån men de är nog inte så svårt.
hade velat gå ut till magareteberg men de är bara 0.3 garader ute så vet inte om de är så bra idè,  men ner till hamnen ska jag iallafal. så mysigt där. men jag sitter just nu i bara mjukis kläder. :P hehe.

annars så hade jag/vi behövt handla idag, har typ inget hemma. men men får se hur de blir med de.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOV =D

nu är det lov, och alla hjärtans dag.  undra om man får en ros idag. :P de åter står och se. jag har iallafall köpt en present till min kärlek :) ett par rosa kallingar xD  as fräsiga xD haha. sen ska jag iväg med mamma snart ska handla lite till. men iallfall, middagen idag blir kyckligfilè och ris med sötsur sås. skulle egentligen göra jordnötsås men de va dyrt men jordnöts smör så de blev sötsur. :) lika smarrigt de. sen till efterrrätr blir de annanaspaj :)

vad har ni gett era älskade idag? :)

idag var de sista gången på praktiken för denna gången med :)  fast idag så fick jag vara med treorna i köket för de fattades några. jag var i kallköket. gjorde kanelsås. typ som vaniljsås fast med kael istället :) sen gjorde vi äppelknyten och äggröra. skulle bli ålmackor. :) de va trevligt :)

på lovet har jag absolut inga planer. men de blir nog att åka till stan en sväng. fast jag vill till ullared. ska ringa pappa om pengar iallafall. behöver lite linnen nu till resan. enen månad och 5 dgar tills jag är där :D längtar saatan.  sen är de  1 månad och 2 agar tills jag är 18år. Total lycka :D:D

annars måste jag skriva arbetet som var på min dator nu på lovet, ska göra den SÅ mkt bättre :P hehe.
jag är helt glad.ska se om jag och danny ska se film i kväll , köpte ladder 49 på cittan( city gross) i helgen. kan ju se den.

usch, jag och danny diskuterade igår. alltså inte båkade utan diskuterade. blir alltid stora diskutioner när vi tkr olika. hehe.
tänk va, snart har jag och baby varit tillsammans i 3år.helt sjukt, visseligen ör de fört den 15oktober. om det är vi tills dess vilket jag hoppas så vill jag göra ngt speciellt för honom. men vad? förslag?

eftersom det är kärlekens dag i dag :) måste jag skriva lite fint om ett par personer.
Danny: det kanske aldrig blir som förr igen, men vår kärlek fortsätter växa ändå. skulle kunna skriva en hel novell om dig mitt hjärta.  du sa något igår kväl som fick mitt hopp att växa. det var  " man måste bråka ibalnd , det gör alla"  vi bråkar inte så förskräcklig mkt. men när vi väl gör de är de rejält. jag vet helt ärligt inte var jag hade gjort utan dig. jag älskar dig ! <3
Lolloo: du är helt galet underbar. tack för att du finns för mig. det betyder tjejen! jag är super lycklig att vi hittade tillbaka igen. visst det kommer aldrig bli som innan. men jag är överlycklig att du vill vara med mig :)
Mamma: du är mitt blod. mitt allt. mama, jag älskar dig. visst vi har adrig haft världen bästa relation till varanda men du är ändå min mamma
pappa: saknar dig. ibland önska jag att jag var liten igen då jag inte förstod att du var alkoholist, då du fanns där för mig. pappa tänker du på mig ibland? för du finns i mitt huvud 24h om dygnet.
matthias: tack för du orkar prata med mig på msn, tack för du finns där när ingenannan gör de. tack!
Thommie: du förstår inte, lilla underbara människa hur mycket du betyder. det är enormt det går inte att beskriva. du bryr dig alltid om andra. du har funnits för mig i många svåra situationer. tack <3

och till er alla som jag inte nämt och som läser bloggen. ni betyder med.  ha en bra alla hjärtans dag !!

helvetes

skit,,, lapptopen är som sagt trasig, vilket innebär att mitt arbete som ska va´ra inne i morron finns inte mera. yes, fan alltså. ska lämna in den idag sen får jag försöka få arbetet klart under lovet. men min lärare kommer fetedöda mej, hon kommer inte ens tro mig., yes´!! har henne idag så ska förklara för henne. och duger de inte ska jag ge henne dannny nr för han såg mkt väl att den i nte fungerade. ¨

fan ångets dåligt samvete, och allt.

laptop

något har hänt med min laptop.går inte att skriva på dannys, kommer inläg så fort min fungerar.

9 feb

först och främt vill jag säga grattis på 23års dagen älakling.!!

sen så tänkte jag bara berätta att de blir kalas hela helgen. idG FÖR BABY O I MORRON  för mamma :D
ska snart skära upp rulltårtat :)
annars jag jag i dk igår. handlade  en sån man ska ha doftoljor i till mamma handgjord med delfiner skit fin.!!

yesy yes.

Förlåt. för att jag ljög.


pappa <3




påminner om pappa. :( älskar honom but he still dont care.

ska snart iväg

jaha, väntar på mamma lilla. om hon inte glömmer mig. hm. hoppas inte. men planerna är iallafall övningsköra til hbg och sedan handla födelsedagspresenter, därefter ska j´vi hem till kurre ;) och äa middag, sen ska jagf låna solariumet lite. sen blir de väl att ta bussen hem.

har fått ny parktikplas nu med. på skolan xD så jag och Nonny ska vara där. börjar halv nio i morron :)

annars så kan jagu typ meddela att skolan idag var ganska tråkig. so den brukar då

nej men nu ska jag göra annat.image23

Tisdag

en ny dag idag. måste gå på alla lektioerna annar rycker snart mitt studiemedel och de vill jag ju absolut inte!

senare idag ska jag handla lite. blev aldrig igår.  men men. ska ringa till mamma med imorron. haha när jag skrev att jkag skulle ringa mamma tror ni inte hon ringde ? xD  vi bestämde att vi skulle övningsköra till väla i morron så ja köpa ngt till dom :)

tänkte jag skulle baka ngt till på lördag då danny fyller år. kanske blchockladbiskvier. fast jag har iofs lovat att göra rulltårta med smörkräm. så de får jag ju göra.-:)

men nu ska jag göra vid ig för dagens lektioner ;) haha.

omelett

jaha, ska träna lite innan jag ska se sjukhuset. brukar köra en pilates video på 30min.  helt ok för att slippa gå ut. :P hehe.
middgaen idag blev bara en vanlig omelett med vitlök =) de va gott =) ska göra lite efterätt sen, det blir fruktsallad. älskap apelsin med glass. fast nu är det vardag så funderar på att ta en sväng till city grossch handla kiwi. 10för 10kr :) billigt som fan!!  kanske gör de i morron får se.

särskrivning xD

måste bara säga att ni som inte vill läsa behöver inte. jobbigt med cp kommentarer. tur att man kan spåra ipnummer. om de skulle behövas.

måndag idag. var hos dietisten och har lärt mig något nytt :P vet ni hur många socker bitar det finns i en dl coca cola? jo 33st.
vet ni om ni äter 100gram godis om dagen ett helt år får ni i er 36kg socker. helst sjukt men tänkvärt.

danny ska till garaget i kväll så jag ska laga middag utan att behöva tänka på honom, hehe. ska göra något gott med mycket grönsaker. hade varit gott med kålpudding. hm får se vad det blir. ska se om jag kommer ihåg att ta en bild så ni får se vad kocken fixat ihop. hehe.

vad tycker niär roligast? ett stort nlägg eller många små?

massa trams.

har ni någon gång behövs ljugqa för att inte känna er dumma? jag har. right now. but lifes goingon typ.


jaha  måndag i morron, innebär en ny vecka. ska till stan först sen skolan om inte kl blir för mkt för då stannar jag i stan.
men en sak, vill åka dom nya  sundsbussarna. ingen som vill med? betalar bussen till hbg ;) kom igen nu då! vilket erbjudande alltså ;) haha.

har typ inga läsare i bloggen mer. kanske får börja skriva med o komentera. ;P

är sjuk sugen på godis, men jag har "unnat" mig he la helgen så nu är de stopp. blir sallad i morron.
annars så har jag kommit fram till att jag behöver en kompis som är överviktig som försår hur jobbigt det är så man kan sötta och driva varandra typ.  kanske tittar någon trevlig nu med terapin på lasarettet.

sen måste jag ringa kör skolan med. måste ta en lektion i veckan nu alltså.  sen ska jag plugga saaatan i det  och sen klara uppskrivningen precis efter min 18års dag =) vilket är snart. 16mars smäller det =) så är de vänner och bekanta.
ha de.

fan då!!

yes, men tack! det där sårade mig ju inte alls nej!  hade jag haft kompisar och familj hade jag inte ens tvekat. nej nej.
det känns som jag är fast.

EMO

emo betyder inte att man skär sig.
om ni inte visste de. Emo är inte folk som lyssnar på Kent ,simple plan,good charlotte mcr och skär sig. nej nej.,Emo musik är känslig musik där man dom sjunger om saker i livet som man kanske känner igen sig i antingen själv eller någon som står en nära.
jag är så trött på att Emp-musiken ska förknippas med skära och självmord.
och för att man har svart hår och sne lugg. Emo är en stil precis som punk,rock,pop osv.
så om jag börjar skära mig så är jag emo. men jag slynnar inte ens på den m,usiken,. varför är de så?

och en sak till, att bandet kent blir förknippat med sköära sig och sånt, men inte ens hälften av dom som lyssnar på kent skär sig.

jag älskar emo musik, där man kan lyssna på texten.

dumma mej-!

hemma från praktiken idag. domär så hemska där jag är nu så känns som om jag bara är ivägen och ingenting jag gör passar dom. nej fy tusan. dit vill jag inte mer. ska prata med min lärare på måndag. kommer bli skit arg, men jag får faktiskt heller _IG än att vara där och må dåligt...
vet inte vad jag ska göra idag. hade vatt trevlig att åka till stan. men tråkigt att åka själv. men o jag inte åker dit, då kommer jag endå bra sitta här hemma.. :(  och det är tråkigt. känner för att åka en tur till danmark kanske.. nå väl får fråga jecica när hon kommer hem. tror hon bruka sluta elva eller ngt sånt.så då är de helt ok. kan ju fjäska med att jag betalar bussen eller ngt ;) hopps de fungerar!!
men men ka väl typ sitta här nu.

RSS 2.0