Äntligen :D

måste bara få skrva av mig lite, känner mig så otroligt glad. och jag SKA fixa detta. lägga ner MER energi. För att komma till saken så handlar denna om mitt körkort och om ni vet har Höganäs sjukt dåligt med tider. drya en månads vänte tid för att kör dubbel lektion vilket är tvunget om man ska in till hbg.  All denna väntar blev jag så sjukt irriterad på så jag letade körskolor i går kväll  och hittade en som var ny öppnad i Hbg, där av inte så lång vänte tid =) så jag ringde och pratade med dem och hon var trevligt och förstod mitt problem så på måndag ska jag dit och prata och ev köra en testlektion ( minns inte vad vi bestämde.haha) så det är skönt.dock måste jag ha med mig körkosrts tillståndet och det har mamma så jag fick ju snällt ringa upp henne efer en veckas tystnad. så hon kommer i morron med det. Wow! haha.

annars har jag jobbat idag för sista gången med jordgubbarna. SKÖNT jävla slit och lite pengar. och eftersom jag inte har några nya tider på Busfabriken så blir det sommarlov. :D and i need it :D blek som en apa. xD som sagt stranden i morron om någon vill med annars kan jag cykla själv. :) dessutom ska baby jobba över idag och i morron ska han nog hjälpa F med sin bil i garaget. så då blir jag själv och det är ganska sknt emellan åt. Så i morron eftermiddag/kväll blir de nog en film och bara ta de lungt . kanske någon promenad med.

ha det så bra!

Snart augusti

åh hjälp vad mätt jag är. Åt nyss middag,dock lite sent jag vet! men det är så varmt så man orkar inte äta. men idag var det svalare än de andra dagarna. dock hade jag velat till stranden. är ju fan blekare än en vit tshirt xD haha. ska se på fredag om jag cyklar till stranden. tänkte ta  med mig mobilen och antennen så kan jag lyssna på radio och få fin färg. men ni ska se att det regnar säkert bara för jag är ledig då. SUCK!

iallafall så längtar jag efter skolan, som sagt så ringde rönnowkska idag och sa att det var tråkigt att jag tackade nej till platsen. men det är nog inget för mig. DEssutom som hittade jag en sida där man kunde kolla "Lööner" i olika yrken så nu  ska jag kolla utbildningar på "lokförare" och undersköterska. sen finns det ju massa roligt men man får ju se. har ju dock ett sketet år kvar först.

har inte denna sommaren gått sjukt snabbt? jag menar inte längesen jag slutade tvåan och nu blir det HR3, hur låter nu inte det va?  hihih. skönt att bara inte sitta hemme  heller som jag har gjort åren innan.

btw kan ämna att jag ignorerar min kära moder. för passar de inte så kan det vara. Trött på att allt hela tiden skall vara på hennes vilkor. och allt ska handla om lillebror. åhh lillebror är så duktig han har skött sig en månad?! jaha okey `? jag får fan ingenting för att jag är duktig. inte ens för att jag är duktig i skolan. nej nej. äsch. jag klarar mig utan henne. jag menar ibland känndet till och med som om svärmor lyssnar bättre än mamma.

Finns inget att säga

Härligt väder, underbara människor och lycklig! allt är på topp. ska strax krypa till sängs men eftersompdateringen suger för tillfället så tänkte jag skriva en rad. jag jobbar och sliter funderar på vad jag ska köpa. haha. men det blir till att snart spara. !
snart börjar skolan och jag längtar efter alla underbara människor. men framför allt efter studenten och att komma tillbaka till vardagen med rutiner.
nars händer det inte mkt i mitt liv förutom att jag inte har tid att sitta vid datorn. finns mkt mkt roliga saker att göra. Dessutom har älsklingen haft "semester" en vecka. ysigt. har haft hur trevligt som helst och varit med vänner och shoppat riktigt.

ett nattligt inlägg :)

Åh vilken underbar freda och lördag jag haft alltså :D helt underbart  :D  i fredags så började jag dagen på jobbet och senare blev det stranden en sväng med Laura och Iina(iina) trevligt :D sedan hem och göra vid sig och iväg till festivalen med mina klasskompisar och några därtill. :) trevligt. jag och L hade mkt att prata om . hade verkligen saknat henne, men snart börjar skolan igen och då är hon min varje dag :P haha !  eftersom L skulle jobba idag(lördag) så åkte dem hem tidigt så jag joinade T ,L och F :D gick runt och kollade maknaden och hade mysigt :D och T var väldens sötaste :D fick en ros thii <3 världens bästa kompis verkligen!  vid kl ett ville vi ta bussen hem men så klart var de smockat med folk gött. NOT så vi fick inte plats på ett antal bussar  men tills slut så kom vi på en och var hemma kl 03 :P haha.

idag (lördag)  så var jag opch baby poch handlade i hyllinge och sedan städade vi och gjorde 3rätters middag till L och F :) jag tror iallafall det blev uppskattat  :D  sen tog vi bussen in till hbg kollade maknaden och folket sen fick vi låba babys brors bil så vi åkte till mconalds och köote skakad mjölk (milkshake)  sedan hem till höganäs och drack kaffe och L och F . nu så ska jag strax sova men ska vänta till älsklingen kommer han och F skulle hämta babys bror,han flicka och T i stan :)
och eftersom kl är halv 4 strax så blir det inget jobb (söndag) hade dött :P haha så ska rina och sjukanmäla mig kl 9 i morron :P yes,!  God natt alla <3

Försvinn ur mitt liv om det inte passar!

måste bara få skriva av mig, är så jävla förbannad rent ut sagt! fy fan för alla jävla svin det finns!  jo, sam sagt, jag och min trevliga *host* mamma skulle övningsköra idag. så hon ringde i morse och sa " jag kör inte till HÖganäs om du inte ska köra."  okey men det ska jag sa jag då. sen efter jobb så kom hon hem ioch hätade sina stolar sen körde jag hem till henne med dem, sen fick jag knappt kolla min post förän hon börjar gnälla om att hon ska hem och städa så jag får skynda mig. för hon ska faktiskt göra mer än att träffa mig. jaha. tack! hon träffat mig kanske högst en gång i veckan och då kanske 5 minuter och nu SLÖsAR jag hennes JÄVLA tid.
sen fick hon 4 stolar av Baby och hon kunde inte ens ghe honom en slant för dem! Nu ska man fan få behöva skämmas med!?!


ARG!

no upd

sorry för uppdateringen men jag jobbar och är med älsklingen. som varit ledig i ett par dagar nu.  men jag jobbar iallafall resten av helgen med.  kom völ en uppdatering en vacker dag.

Filmtime

smyger in med ett inlägg mitt iallt. helgen har varit fantastisk =)  fredags så jobbade jag och sedan  lekte vi med F och L =) trevligt :D kollade film och cyklade. mysigt :) Lördags så jobbade jag och sedan flyttade vi mina grejer =) trångt som fan nu dock. men för väl bli en större lägenhet senare kanske, :)  Tack F och L mamma och lillebror som hjälpte till :D <3 kvällen gick åt att möblera och fixa. :)  sendan var vi med T en sväng :D åskade så in i. :S läskigt.
och idag var det upp kl 7 skulle med bussen och jobba, =) och jag har testat mkt och tackat nej till massor av jobb men detta var fan underbart, så nu ska jag jobba ett par gånger i veckaan på busfabriken i Hbg =) massor med pengar idag bara. :) och för et tag sedan så gjrde baby och F smörgås tårta till mig och L :P helt okey faktsitk xD hehe.

om ett litet tag ska vi kolla film på tv. :)  Batman något :) blir nog trevligt. dock är jag trött men va tusan ledig tills torsdag nu. =)  sefter jobb på tors kanske jag följer med Lolloo o dem till festivalen och Lördag ska jag baby och F och L dit =) blir nog trevligt :D  Loooove it :D

Dagen idag

åh fredag och helg, dock jobbar jag för de. aja, pengar :)  igår hade jag och baby mys kollade film och mös i soffan. fast jag nästan sommnade var sjukt trött. Iallafall så fick jag upp ha nio och har hängt tvätt och nu är en masikn till på G. Ser ut som kom och hjälp mig här alltså. får tvinga baby att hjälpa mig i kväll. :)

planerna för helgen är jobba i morron och sen flytta lite saker <3 sen blir de väl fixa lite hemma och kanske hitta på ngt med någon. man vet aldrig :)  Söndag är jag ledig tror ja, hoppas de. :)

nej nu blir de musik och uppdatera andra bloggen. ha en fin dag alla!

Kärlek <3

Morron alla glada :D
börjar bli lite irriterad på att jag bara har 15 unika besökare :P men det är ju ganska många eftersom jag har ingenaning om vilka hälften är :) men berätta gärna =)

eftersom jag inte har mkt att skriva så lägger jag in en bild :)
en bild säger mer än tusen ord <3

Min dag är allas dag

dagen idag har varit lugn, var hos doktorn och vem var inte där samtidigt som mej?:P haha haha men endå  fick medicin för mina "problem" ( vilket jag inte nämner här) hämtade ut medicinen sen fick jag till mamma och sedan åkte vi och hanlade , jag körde givetvis. och för en gång skulle blev hon inte hysterisk :P haha.
 
väl hemma så kollade jag tv och sånt för jag har världens jobbigaste mensvärk känns som hela jag ska kräkas. aj aj.
i morron blir de jobb 12.45-17 sen hem och laga mat till baby :) <3  sen ska jag försöka få i ordning i garderoben i hallen. för i helgen blir vi sambos på riktigt <3 <3 fast hur vi ska få plats med ALLA mina saker kommer bli ett mysterium. :D

föressten så har jag en plan för mitt liv xD  jo att gå ut skolan skaffa jobb på deltid och plugga undersköterska distans och sedan jobba heltid och så dka jag och D köpa vårat drömhus :P haha. ett as fint kök med bar. sedan givetvis ett stort garage. :P haha. den ultimata drömmen är ju att bygga ett helt nytt hus.  men de kostar pengar och om jag tjönar ungefär lika mkt som baby kan vi få lån på ungefär 2.5milj men den kostar de att bygga och sånt.. haha.  men men hoppas på att vi får uppleva livet tillsammans <3

i går hade jag och D föresten 2år och 9månader och om tvåmånader har vi 3år :D jag vill göra ngt speciellt för mitt hjärta då. men jag vet absolut inte vad?!  för man firar ju "alltid" genom att äta middag och ge rosor typ, men jag vill göra ngt annorlunda.  har ni något förslag? :)

D <3

 
Behöver jag säga mer? :D

sjukvården!

var är sverige på väg? jag blir så förbannad. jag rinde sjöcrona , och jag var trevligt och ville ha e tid, men nej det var inte akut så de kunde ja inte få nehe! så jag ringde en gång till sen och då var ju hur otrevlig och sur som helst pch så att jag FAN skulle ha en TID och sist  gav dem mig massa medicin jag inte behövt TA! då fick jag en tid. kl 10.40. måste man vara otrevlig för att få en tid?! det är sjukt. men jag fick min tid.

Jag tycker det är skönt att gå upp tidigt :) men har inga planer på vad jag ska göra heller. ska iallafall till läkaren och sen en sväng förbi mamma som är hemma idag. för om jag får medicinen jag tror jag behöver så kan jag behöva ett bidrag av henne., men tanke på att dem kostar runt 1000kr :S rån! men vi får se va doktorn säger.!

Sista dagen jag är ledig idag. men jag ska nog bara gå en promenad och lite så. blir nog kalas bra!
och dessutom har jag mensvärk :( fick den idag. 1 hel månad sen för att vara exakt. skulle haft i maj. men aja, tänkte höra med UM om de finns ngt som kan få mensen lite mer regelbunden. har blivit lite knas sen jag slutade med cerazette.

 även jag har varit snygg.  bilden är tagen 2005.  give me back!

 kan inte kalla mig tjock där iallafall. kanske mullig men inget annat!

Pappa och badlakan

Idag har jag slöat och sen var jag och pratade med henne på vandrarhemmet och hon skulle ringa om schemat i veckan, men jag vet att man inte kan lita på någon så vi får se om hon ringer. Hoppas! För behöver pengarna.dyrt med körkort alltså. Sen vill jag ju inte lägga alla sparade pengar på körkortet utan resa med. :)  mamma var här igår och vi ska olla sista minuten resor för höstlovet. hade vatt mys och bara åka mamma och jag. men men den som lever får se. 

nu ska jag iallafall fixa och så sen ska baby få äran att laga mat idag, hm undra om det går. haha. men det FÅR han göra. :P  så jag kan städa upp här. det är inte stökigt men ibland är de roligt att plocka med blommorna och bara pyssla. :)  Längtar tills jag får hit min saker.  kanske blir i helgen om jag nu inte ska jobba.   är föresten ledig i morron med skönt :D  blir dock bara 3000kr denna månaden man va tusan. jag har så jag klarar mig och ganska mkt till =)  dessutom skulle pappa och jag till banken när han kommer igen i agusti,för jagsa väl inte att jag träffade honom i söndags? njo, men de gjorde jag och visst jag mådde kasst men jag fick min 17års present xD undra när 18års presenten kommer XD haha  iallafall fick ett badlaka från egypten :) tack! :P


nej nu blir de musik på HÖGvolym för baby ringde och skulle jobba över :P hehe.  vi Hörs!

D <3



Baby. Denna låten beskriver mina känslor exakt hur jag känner för dig. Låten är ett bevis på att jag älskar dig vad som än händer. Man kan inte alltid ha det bäst man måste bråka, det hör ett förhållande till tyvärr. men du är det bästa som har hänt mig! du är det vackaraste vet. det är för dig jag sjunger min skatt. jag älskar dig <3
våra Datum
Det bev vi 15/10-2005
Vi bevisade vår kärlek för varande den 15/4-2006
15/10-2006 hade vi varit ett par i 1år
15/10-2007  2år med den bästa
15/4-2008 förlovade i 2år med mannen i mitt liv <3
ALDRIG UTAN DIG!


Jag såg dig när vi var små
Vi var bara sex år
Precis innan skolan börjat gå
Tänkte jag att jag dig ville få
Och nu när åren gått
Har jag dig fått
Du är det bästa som har hänt mig
Och som kommer att hända mig

Du är det vackraste jag vet
Drömmar om dig gör mig så het
Jag tänker på dig dag som natt
Det är för dig jag sjunger min skatt
Du betyder så himla mycket för mig
Du vet att jag, jag älskar dig

Men nu har det gått en tid
Du mig inte ville röra vid
På samma sätt som du gjorde förr
Så stänger du din dörr
Men öppnar den på glänt igen
Och frågar vill du va min vän
Men det kommer bli svårt det här
För jag är fortfarande kär
Du är det bästa som har hänt mig
Och som kommer att hända mig

Du är det vackraste jag vet
Drömmar om dig gör mig så het
Jag tänker på dig dag som natt
Det är för dig jag sjunger min skatt
Du betyder så himla mycket för mig
Du vet att jag, jag älskar dig

Men nu har du faktiskt ångrat dig
Du kommer tillbaka med kärlek till mig
Du är min största första kärlek
Du är något speciellt för mig
Och jag är så glad att jag fann dig

Du är det vackraste jag vet
Drömmar om dig gör mig så het
Jag tänker på dig dag som natt
Det är för dig jag sjunger min skatt
Du betyder så himla mycket för mig
Du vet att jag, jag älskar dig

Vi får se.

Jag har ringt runt och mailat massa olika ställen om extra jobb till hösten men nu ringde dem från Höganäsvandrarhem och behövde lite hjölp ett par veckor . jo visst sa jag och nu ska jag dit kl 15.  jag ska först se vad det är jag ska få göra i såfall innan jag bestämmer mig. men är de bättre och mer timmar än jordgubbarna kan någon få mina pass där. Men det beror ju helt enkelt på!  yesyes wil see.  kan ju alltid vara bra att få skriva en sak mer i cv:t.

well well. planer för dagen är att hoppa in i duschen och hoppas de inte börjar regna.  sen ska jag då cykla dit sen beroende på hur långtid det tar så ska jag handla och och sedan hm och laga mat till älsklingen. :)

Annars så ska jag försöka spara pengarna till körkortet och skaffa mig en reservplan. FÖr nästa körtid är i agusti. yes xD noot. så jag ska se om jag inte kan köra någonannanstanns så det förbaskade kortet snart blir mitt. dessutom har dem inga tider till teorin gör än september så jag ska plugga och plugga sen kan man ju alltid kolla om någon avbokar sig. :)

annars har jag inget roligt att berätta mer än "bara" snart en månad till skolan börjar. och nästa vecka ska jag lämm at besked tilll rönnowska. .............

ha en bra dag

thailand



åh detta hotellet heter patong beach hotel och här finns de spa och diskotek. hyftat billigt med.  medel priset är 10.000kr men det beror med när man åker. tre stjärmningt hotell och i priet ingår frukost. :P
50 meter till stranden och 300m till lokaltcentrum :D


här är ett log pris alternativ. patong resort
ett hotell med pool,hårfrisör?! bar luftkondisionerning.
priset ligger på 9900kr inkl frukostbuffe.
200m till stranden och 100m till centrum
allt är relativt. beror på vad man är ute efter.


hotellet heter Adaman seaview ett hotell som är enkelt och ser ganska mysigt ut? tycker ja,.
1km till centrum 100m till stranden hotellet har sällskapsutrymme spa:D sovenir butik.
'kostar ca 11.600kr inkl frukost.


karona resort heter detta fina hotell. 100m till stranden 200 till centrum. jacutzi poolbar och spa :D
roomservice mellan 0630-23   kostar ca 10175kr beroende på när man åker och inkl frukostbuffe



åh hur mkt fint som helst?!  vilket hade ni valt? :D

resa

godmorron :) vaknade nyss av en störtskur xD men nu skiner solen ?! aja. jag vetinte varför jag började skriva egentligen för jag har inget att berätta :/
idag är det lördag, baby jobbar och jag skulle jobba i kväll, men caroline skulle ta passet om hon kunde annars skulle hon messa och det har hon inte gjort. så ska skicka ett mess och påminna henne sen så hon inte glömt.

har föressten kollar reosr till thailand. :) förhoppningsvis åker vi på påsklovet jag, mamma kurre och lillebror :O :P:D
fast om lillebror ska med så vill jag ha ett eget hotell rum. men det beror ju på vilket som är billigast för mig. efter som själva resan kostar mellan 10.000kr till 15.000kr så vill jag att det ska bli så biligt som möjligt med tanke på att man ska ha fickpengar för 2 veckor med. och eftersom det är semester så är det köpadetmanvillutanattänka som gäller. alltså till grandcanaria hade ja med mig 3000kr och hade 500kr över när vi kom hem så jag ska nog ha med med iallafall 4000kr.=)  njag tänkte att jag ska kolla hotell sen visa mamma och kurre vad jag tkr för man får nästan boka nu i höst. för thailand är poppis speciellt när mamma vill åka från malmö och inte köpenhamn. :)

och på tal om resor så tänkte jag försöka få med mig lolloo på höstlovet eller ngt. men tanke på att båda jobbat så kan man behöva lite ledigt:P hehe.  det kommer ett inlägg med bilder från thailand på de olika hotellen jag vill till senare,.

Kl 9

sorry för ett väldigt aggresivt inlägg igår, men fy fan vad arg jag var. usch!  idag är det fint väder och tro ni inte jag ska jobba? jo visst. pengar är det iallafall. :) tänkte jag skulle ringa till ett par ställen och kolla om extrajobb. för att maila lönar sig inte längre. vet dock inte vilka jag ska ringa. men det löser sig. :)

igår blev det snitzel med potatis och beanisesås någon mer än jag som hatar nypotatisen?! blir så jäkla mjöliga när man ska koka dem till middag. suck.

dessutom har jag börjat atälla kl på 9 blir så sent att gå upp vid elva. hela dagen är förstörd. så jag ska börja göra det bästa av situationen . och gå upp 9 alla vardagar hädanefter detta sommarlov. :)

nu har jag inte mer och skriva. så ha de bra idag!

tuppjuck!!!

jag blir så jäkla arg. i morse stod jag i kö i 40 minuter till sjöcrona och väl när jag kommer fram säger dem." vi har bara akuttider och detta låter inte akut ta en panodil och går över ring nästa vecka!" jaha,. men tänk om jag är döeende?! men iallafall ringde delfinen och kollade med dem och dom hade fullt. men hon jag pratade med sa att jag skulle ringa ungdomsmottagningen i hbg. orde jag, tanten jag pratade med där sa " du är inte gravid va?" jag bara neeej, sen börja hon babbla om preventivmedel. och om jag hadevelat ha de hade jag ju för FAN skaffat det. gaah men sen sa hon " vi har en tid i agusti?! oc va fan augusti tänk om det är äggstockarna?! jag villju förhelvete med kunna få barn. men denna jävla sjukvården brister. !!!!

läste iallafall en debatt om en 7årig flicka som gick till läkaren för smärtor och feber. läkaren sa ta en panodil och avvakta. denna lilla tjejen gick ner 7kg och det är mkt i den ålderna. sen efter ett antal besök hos läkaren gick dem till ett annat sjukhus och då visade de sig att hon hade canser i tarmarna!!!!! så hon avled tyvärr. om läökarna hade undersökt henne hade hon levt idag! var fan är sqammhället på väg mina damer och herrar?!

telefonkö

sitter i telefon kö till sjökrona vårdcentral just nu. lång kö suck! men snart min tur. jg känner att jag måste kolla min magen för den har störda problem. tror att det kanske är äggstockarna. eller någon annat därom kring eftersom min mens inte har kommit sen maj?! och nej jag är INTE gravid:P krävs sex för de ;)

annars är dagens planer att cykla till babys jobb och cykla till mama och se om det jag beställt kommit. :) annars så tänkäda men fick ett jädra ryck igår. dammade damsugade och tokade alla golv i hela lägenheten :) så baby var duktig och lagade mat :P haha. :) sen spelade han ps3. snällt va?:P

hoppas jag får en tid idag bara. för sen jobbar jag resten av veckan. katching ;) money :D

dessutom har jag bestämmt mig angåeende skola i hbg, och jag kommer att tacka nej till platsen. och det kommer jag göra av den andledningen att jag tror inte att utbildningen är ngt för mig och dessutom vill jag servera :)




absolut inte

jag ska inte sluta skriva i denna bloggen jag gjorde en till där jag ska skriva om ett speciellt ämne som jag ska köpna för alla om ett par veckor. =) nu blir ni nyfikna va? :P haha.

iallafall ska ska jag ta en sväng till apoteket när jag sluta för de glömde jag igår, och eftersom jag börjar om en kvart så får jag skynda på =) hehe.

igår lagade jag jätte god mat.  jag wookade vanligagrönsaker och kinesiska wookgrönsaker  kyckling och blandande i kokosmjölk, o nudlar. och jäklar va gott de var :)  det får ni prova kära läsare. gott och nyttigt.  vill ni ha receptet lägger jag gärna ut de. :)

nu får jag skynda mig ska leta upp ngt att läsa med för det e riktigt segt på ic imellan åt.
så det blir en gammal frida tidning. :)

nu måste jahg skynda mig. hehe.

ny blogg

har startat en ny blogg. den är lösenordskyddad så jag vill skriva först och låta andra inspireras senare.

idag blir det jobb och sen hem och fixa för fy fan vad här ser ut. ska förbi apoteket sen med.
i helgen har jag jobbat varit med D ohans familj på väla cross bara så dem fick köra av sig lite, underbar helg. senlite jornstorpsmarknad med.

måste bara säga att ett liv utan D är som himlen utan stjärnor. det är kanske svårt att förstå med det han gör för mig har ingenannan gjort. han är mitt allt. lämnar han mig lämnar jag världen. vill inte kämpa tan honom. han står vid min sida när jag inte orkar. han torkar mina tårar när jag gråter mig till sömns han står kvar fast alla lämna mig. han är mitt allt <3
15/10-05 tills föralltid

stranden idag

åh vad härligt. moster ringde igår och ville vi skulle l stranden så nu sitter jag här och väntar på att hon ska hämta upp mig. jag tror vi ska till arild men jag lät henne bestämma. Längesen jag umgicks med moster nu. =) hon är bäst på att hålla hemlisar. en av de tvåjag kan berätta allt för Lollo är den andra- <3

i eftermiddag ska vi till stan och leta födelsedgspresent, till en av de bästa nämligen thommie <3  för i morron  ska vi hem till honom och fira att han blivit gammal. egentligen jobbade jag men vad gör man inte för sina vänner <3

i morron så hade det varit skönt att vara på stranden men ska se hur röd jag blir idag först. har ju en tendens till att bli kräftan själv. suck!

iår kväll kollade jag och D på "mitt liv som popstjärna" en bra film speciellt med Hilary duff som skådespelerska. fast hon sjunger lika bra som hon spelar :)

för att få ihop ett långt inläggför en gång skull så tänkte jag berätta att snart har halva sommarlovet gott. inte riktigt men nästan och det är sjukt vad tiden går när man vill vara ledig och umgås.  dessutom hade det varit roligt med en fest snart med med men men det kanske kommer.

oj oj varm dag idag 25.8 i skuggan :O 26.1 inne. puh varmt. kommer bli svinit varmtär inne idag så ska sätta på fläkten till mina bebisar för tänk att gå med päls när det är varmt?! stackars dem!

resten av sommaren blir det jobb, det är konstaterat nu. aldrig fel med money. men lite lång ledigt hade inte skadat. men ska försöka få ledigt 12 och 13 för om jag får de blir de kalmar troligen nästa vecka! åh tänk att ligga på kattrumpan ( badplats i kalmar) och veta att man är säker. haha.

nej nu ska jag packa ner drickan. jordgubbsfesis till mig och moster. ha en bra dag alla för det ska jag <3

Läsa Hd på morronen

i morse vaknade jag av att ngt damp ner i brevinkasten kl 05 och det var HD, skulle haft de för ett tag sen men dem fått fel adress så vid 5 var jag så ftansvärt kissig så jah gick på toa och läste HD. sen gick och jag nanna vidare och vaknade vid halv elva sen åkte jag till stan för jag skulle se om väskan fanns kvar men tyvärr inte. sen Ringde caroline och undrade och jag kunde jobba för henne i kväll så det ska jag.
 pengar iallafall.

jaha, du är de stopp inte mkt mer att skriva.-

Inget beslut bara mer ånget

hm ja vad ska man säga egentligen. har jobbat idag ledig några dagar nu ska bli skönt. men ska dock ringa ett par ställen om extra jobb till hösten. och det här med sjöindententur på rönnowska så fick jag pappaerna först idag och där står att jag kunde tänka tills den 22/7 så jag ska fundara.
Men jag resonerar som så att det hade varit en upplevelse och kanske den enda chanse man får i livet att åka ut på en båt och kanske se lite av världen. Sen känns det som om att den här chansen inte passar in i mitt liv just nu. Men jag kan endå inte bestämma mig helt. för jag vill ,men något i min hjärna säger " kirsten för helvete tror du verkligen du kommer få några kompisar på en ny skola när du är så jävla ful och äcklig. du ska vara glad att du har dem i din klass på kulla bara " vilket är ganska hemskt. att strunta i denna chansen för att mitt självförtroeende sviker. det är ganska så dumt vill jag påstå. men till saken så har jag ALDRIG  kännt mig så duktig,och behövd som jag gör på kulla. för där är jag inte sämst. för en gång skull är det jag som är en av dem i klassen som har bäst betyg.

jag ska iallafall tänka igenom detta en gång till och försöka vänja mig vid tanken :) För jag tror att om jag inte tar vara på denna chanse kommer jag bli besviken på mig själv. jag får helt enkelt tuffa till mig och låtasas att jag har bra självförtroeende och gråta när jag kommer hem i stället.
jobbigtjobbigtjobbigtjobbigtjobbigtjobbigt

jag har inte så mkt att säga förutom att säga till en person som läser bloggen att  sötnos du sa du aldrig skulle bli så desperat som jag när jag precis träffade D och struntade i kompisarna och allt kretsade kring honom. Sötnos, du gör precis om jag nu. :( <3


RSS 2.0