Min dag är allas dag

dagen idag har varit lugn, var hos doktorn och vem var inte där samtidigt som mej?:P haha haha men endå  fick medicin för mina "problem" ( vilket jag inte nämner här) hämtade ut medicinen sen fick jag till mamma och sedan åkte vi och hanlade , jag körde givetvis. och för en gång skulle blev hon inte hysterisk :P haha.
 
väl hemma så kollade jag tv och sånt för jag har världens jobbigaste mensvärk känns som hela jag ska kräkas. aj aj.
i morron blir de jobb 12.45-17 sen hem och laga mat till baby :) <3  sen ska jag försöka få i ordning i garderoben i hallen. för i helgen blir vi sambos på riktigt <3 <3 fast hur vi ska få plats med ALLA mina saker kommer bli ett mysterium. :D

föressten så har jag en plan för mitt liv xD  jo att gå ut skolan skaffa jobb på deltid och plugga undersköterska distans och sedan jobba heltid och så dka jag och D köpa vårat drömhus :P haha. ett as fint kök med bar. sedan givetvis ett stort garage. :P haha. den ultimata drömmen är ju att bygga ett helt nytt hus.  men de kostar pengar och om jag tjönar ungefär lika mkt som baby kan vi få lån på ungefär 2.5milj men den kostar de att bygga och sånt.. haha.  men men hoppas på att vi får uppleva livet tillsammans <3

i går hade jag och D föresten 2år och 9månader och om tvåmånader har vi 3år :D jag vill göra ngt speciellt för mitt hjärta då. men jag vet absolut inte vad?!  för man firar ju "alltid" genom att äta middag och ge rosor typ, men jag vill göra ngt annorlunda.  har ni något förslag? :)

Kommentarer
Postat av: Asall

Fin blogg!

2008-07-16 @ 22:27:17
URL: http://taslimi.blogg.se/
Postat av: Jennie

svar: jag kommer från sverige :)

2008-07-16 @ 22:28:00
URL: http://nichtjugendfrei.blogg.se/
Postat av: Asall

Svar: Tack!

2008-07-16 @ 22:42:47
URL: http://taslimi.blogg.se/
Postat av: Peaches

vilken mysig header!!



Glöm inte att kolla in vår blogg om du har tid! Kompis med sitt ex, fungerar det? Vad är din åsikt om den saken?

2008-07-16 @ 23:15:03
URL: http://iwonderyouwonder.blogg.se/
Postat av: Evelina

Vad tjänar du i timmen på vandrarhemmet? :) Va kul att ni ska bli sambos! :) Ni kan fira er 3årsdag genom att du tar med honom till en plats som betyder mycket för er, kanske där ni träffades första gången, kysste varandra för första gången? Sedan har ni en gullig picknick, med hans och dina favoriträtter och lite godis :) Sen kan ni ju gå på bio :)

2008-07-17 @ 05:59:43
URL: http://evelinar.blogg.se/
Postat av: monica

bor i globen , tänkte om du gick i den skolan kanske en av mina bästa vänner kunde känna igen dig :)

2008-07-17 @ 23:30:13
URL: http://moncans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0