jobbat

efter en lång dag i skolan , vi var i köket. jag var i kallköket själv =D det är bra :D alltdå gjorde g förrätten och desserten. =) sedan var det bara hem ducha och sen i väg och jobba! haha säger jag bara, xD vissa ändras aldrig :p  men men efter jobber kom jag hem men ingen baby hemma :( men ialla fall på jobb kom nicole förbi , eller hon skulle handla. men hon stannade och pratade en lite stund iallafall =) sen kom min svensklärare och frågade vart jag va i onsdags :P hehe men jag sa som det var att jag var på körskolan. då blev honloite irriterad och sa jag skulle prioriter skolan, men nu är de så här jkag vill ha min jävla körkort någon gång =)

tänkte jag strax skulle sova lite. är skit trött :P

ja

jag är s¨å stolt över mig själv :D jag trodde aldrig jag skulle fixa skolan i ettan. men nu går jag snart ut 2an och mina betyg är bra.visst inga nv-barn hade nog tyckte de då i deras värld är de alla mvg som är bra. haha, men jag är super nöjd. kan berätta vad jag fick när betygen har kommit :)

tänk om ett år är de min tur attt ta studenten. att bli arbetslös och bakfull xD haha.

åh mitt liv är ganska bra :D hihi. -en underbar pojkvän sen 2år och 6 månader tillbaka, ett par kompisar, och en bra mamma och lillebror, och planer på att bli sambo på riktigt med hjärtat :)  bara en riktigt nära vän som saknas. men men, kanske kommer. sista som överger människan är hoppet!


skolan

gah, sitter i skolan och sitter. hade prov som gick åt skogen och sen ska jag kolla filmen på psykologin som  snart börjar.. blää. så tråkigt.! ´åt en glass med lolloo innan så mumsigt D:

Helg

jaha det var dennna helgen det. finns inte så mkt att säga mer än att jag är en egen individ och jag bestämmer själv vad jag ska göra,äta eller säga.!

arg

måste få skriva av mig. är arg ledsen och besviken. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag är SÅ jävla trött på skolan och min klass. en sak om jag blir irriterad på. jag får absolut inte säga vad jag tycker för då blir alla griniga! jag har väl rätt atttycka vad jag vill?! eller?  som igår så åt vi när ettorna var köket och han som hade vårt bord( serverade oss)  var jätte duktig vara de att jag tyckte han var långsam. men det berodde på att han var inne i köket och inte i matsalen där han skulle vara. ochdå fick jag västa ut skällningen av min fi**ab till lärare. för nej jag får ju inte tycka de. hade någon sagt att jag borde vara mer i matalen hade jag ju fått vara de. man behöver kritik för att utvecklas. men hon bara gapade på mig där, hade hela klassen inte lyssnat hade jag seriöst bett henne flyga och Fara! för seriöst jag är trött på den jävla kärringen!!
samma på samhällskunskapen. när vi ska disskutera något , bara för jag inte tycker som alla andra vill han inte lyssna på mig. gaaah blir så jävla arg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sen min klass ä världens unxderbaraste men jag blir så arg på en del människor som seriöst TROR jag ska göra allt!?jag är så trött på att vara allas pass upp!! och ALLA rökare i klassen, gaaah jag blir galen. dom kan spendera ½ timme om dagen på att röka och när vi andra som är förståndiga sätter oss 15 min länge när vi käkat blir Rökarna skit sura!  men vet ni?! jag tänker faaaaaaaaaaaaan inte börja röka för att få sitta 15 minuter.  gaaahh det kokar här!!!!!!!!!!!!!!!!!1

jag önskar jag kommer in på HR i hbg!

en rolig sak är iallafall att jag får många VG denna terminen :) I servering B , resturang, storkök,psykologi sen vet jag inte fler. för vi får bara betyg i arbetsmiljö o säkerhet o projekt och  företagande.

nu ska jag slappa en till ica och jobba. pusshaj

Dagens låt



vad gillar ni denna då? Mandy moore- only hope?  har ni sett filmen  A Walk to a remember där den är med? helt underbar! <3 Låter får mig att tänka på när det var vi ( hela gänget) gör inte du det jecica?

Älskade Lillebror !

1.

Allra älskade lillebror. hur har du det? tänker du på mig? snart ett år sedan han fick Lvu( lagen om vård av unga) så kallad tvångs vård. vilket kanske endå var bäst pga av alla gånger polisen kom hem med dig efter du fått ett agrevissions utbrott. Ibland frågar jag mig själv varför du inte bara kunde vara som alla andra. jag skämdes ju så frutnasvärt över dig. men nu om någon frågat om du var min lillebror hade jag med glädje kunnat säja. JA! och jag älskar honom! det är bara sjukt att man inte ser dig och mig som olika individer utan tror för att du har problem så ska jag tydligen med ha de. Men oavsätt vad alla säger är jag stolt storasyster tilll dig älskling <3 Jag ska lära dig allt du vill veta och jag ska alltd finnas för dig! <3

Trött

usch säger jag bara. ögonen vill inte riktigt vara på idag. ska nog lägga mig och nanna lite innan D kommer vid 17 så det blir en liten stunds sovande idallafall. jippi :)

Komentera gärna det är vissa av er dåliga på !!

min barnsliga sida :D



åh va läängesen det var man tittade på dom åhh. vill se :P

apelsinsorbet

Ingredienser:
5dl pressad apelsin eller juice(drickfärdig)
3st äggvitor
2-3 msk socker



Så här gör du:

Sorbet är en glass av tex juice, mosade bär eller sylt som fryses till en halvfast massa, blandas med hårt vispade äggvitor och socker och sedan fryses färdig. Blir en lös, isig glass som är läskande och mager med frisk smak.

Med apelsin eller citron: Häll pressad apelsin eller drickfärdig juice i en låg form, tex en bakform. Låt formen stå i frys tills vätskan frusit till en halvfast massa, ca 1 timme.

Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret under kraftig vispning. Blanda skummet med den halvfrysta massan. Frys blandningen färdig i formen, ca 2 timmar.

Rör några gånger under tiden så att sorbeten får jämn och smidig konsistens. Blandningen kan också fyllas i portionsformar och frysas ca 1 timme.

Tag ut sorbeten från frysen strax innan den ska serveras. Sorbet smälter snabbt. Skeda upp sorbeten i skål eller portionsglas. Garnera ev med färska bär, urkärnade druvor eller hinnfria apelsinklyftor. Servera genast, gärna med en spröd (choklad)kaka.


Körskolan

Gick upp tidigt som fanken i morse för jag hade körlektion kl 7.30 vi körde till stan och svängde av vid mariastaden och sedan lite på stattena och så. gjorde även två perfekta perkeringar :) en toppen backning :) riktigt bra! :)
nästa gång är den 28onde och då ska vi köra i stan då med. och då måste jag vara MER bestämmd på gasen, kör som en 90åring ibland. haha. ;)
7väl i skolan så fick jag göra en gulachsoppa. och sedan hjälpte jag Anna panna i disken :) blev toppen bra. slutade tredan vid 14 och ne, har möte nu., Fan. måste kila. vi hörs :P

Dagens låt/musikvideo



vilken underbar låt. se filmen " Aurore"

Glassmaskin :)

image36


Denna maskinen gör att blir man sugen på glass rör man ihop smeten i maskinen och 20 min senare har man färdig glass eller sorbet. Kostar 495kr på clase olson dock har jag aldrig sett den där.
perfket maskin till varma dagar.
 har ni en sådan? eller vill ni ha?

tänk va att fö göra sin egen glass precis hur man vill :)

katten :)

image35

Min älskade. visst du är en katt , men kärlekn du ger mig är obeskrivlig. aldrig utan dig!!
Tiger är ditt namn du är en han katt på snart 2år och duspeciell. du tror att du är min skyddsvakt. du tror du är en människa, du vill sitta i knät och då menar jag sitta.  på bilden ser ni min älskling ligga på kudden med en filt och myser med mig och D framför Tv:n

länk

http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=kirsten  klicka på den. och bli medlem det ökar antalet läsare till er blogg. iallafall på min. testa själva.

städat

fy Fanad jag är duktig. nu har jag dammsugat lägenhetet alla 75 kvm och hängt tvätt och satt på en masikn till som jag strax ska hänga upp. sen har jag torkt golven och diskat. :) sen har jag städat toaletten orkaoch städat stolen :) åh så duktig jag är. =D jag får sånna här ryck ibland haha. D slutar vid 18 idag sån då får man passa på att fixa. hoppas han ser de. men det gör han nog :) '

jag är SÅ glad idag. och det är skönt :D som tusan :P hehe. vet inte varför :P hihihi

tänktesteka ett par hamburagre sen och stuvade makaroner och lite sallad till middag. om D är hungrig annars så blir det smörgåsar. så tråkigt att laga mat till sig själv.

tänkte tipsa om enlåt senare. men nu ska jag hänga tvätten och kanske sätta på en till maskin =)


Igår.

tänkte lägga in ett par bilder från igår. mcket roligare att att kolla i bloggen om det finns bilder tycker ni inte?image37
Här ärdå stranden i farhult . visst är det vacker?

image38
F och L å söta så. :) tack för en trevlig kväll. men mkt skratt, men roligt var det :)

image39
ännu en bild på stranden. Älskade D vill inte att jag lägger in bilder på honom så det får jag respektera. :)

ringt!!

efter många om och men ringde jag för att kolla vad som blivit fel och usch jag hatar att prata i telefon. men iallafall. hon frågade om jag fortfarande var intresserad och visst är jag det. men jag berättade även om fru bär att efter midsommar skrev hon upp att jag var intresserad. :) fast då håller jordgubbarna fortfarande på men det får man anpassa sig till för lite extra money är alltid bra. För nu om D och jag ska flytta ihop till ett eget ställe så vill man kuna köpa nya saker. :)

för jag har väl sagt det att vi ska flytta ihop? och att D så gärna vill ha ett hus så han skrev faktiskt papper i morse :) så nu ska bara huset dyka upp. sen har jag min gräs matta och grillfester. ;)

ni kanske undrar varför jag skriver så mkt oh det är därför att jag vill komma med på www.blogg.se `s lista om mest aktiva så man får fler läsare. men ingenanin g om HUR aktiv man måste vara för att de skall bli så. men men. så a kommentarer ska jag svara på. så kommentera somn fan ;)

Något konstigt?!

idag så ringde mamma och sa att glassfabriken där jag porvjobbade för ett tag sedan har försökt få tag på mig, men min telefon är inte ringt?! dom tyckte tydligen att jag var duktigt. dem måste ha fel nr. men iallafall jag måste ringa dom idag och jag får sån ångest av telefonsamtal. jag är rädd dom ska tro det är mitt fel att det inte ringt.
ska ta och ringa strax när jag saat mod sen ska jag berätta hur det gick.

Morgon.

åh hade super roligt med F och L igår. D och F köpte en gummibåt med årår och skulle testa den så klart. jag och L satt kvar på stranden och skrattade. när dom kom tillbaka sen så var dom våta långt in på kallingarna xD som jag och L flabbade xD F och D med xD sen grillade F och L men eftersom jag och D redan käkat så hoppade vi de. tänkte se om jkag kan få in en bild sen efter skolan. börjar om en halv timme och kom nyss upp ur sängen. så ska alldeles strax fixa mig sen ska jag och L har redovisning. muntligt idag  power point  så det kommer gå skill.:)

skriver mer senare.

Inne och utelista.

dagens inne och ute lista är som följer

INNE:
1. att sola och bli brun. Därför att det enligt mig ser fräsht ut.
2. Ankelstrumpor- därför att detär snyggare än vanliga nu när man har kjol eller "uppvikta" byxor.
3. Grilla-sitta ute i trädgården efter en dag i solen och njuta av grillad mat oc potatisallad :D
4. Glass. varförinte en glass i detta ljuvliga väder
5. kärlek.
finns det något mysigae att vara med den man tycker om?

UTE:
1. Kaxiga människor
2. människor som ej kan gå i högaklackat (men tror dom kan det)
3. Fötter. - finns det något äckligare?
4. bilddagboken. efter luderstorm kom bilddagboken som man lägger ut bilder. fet ute!!

kom nyss hem har varit på stranden med F och L :) mysigt :P hehe. bilder kommer så fort det vill fungera. nu kallar sängen :)

Besviken!!!!!!!!!!!!!!!

åh det var inga unga mödrar idag. åhhh besviken. vad ska jag då göra? kanske lägga mig i badet och bara slappa. innan det är dax för Dr. House som jag hoppas kommer idag. Någon som vet?

annars så blev det sallad till middag som min kära D fixat :) gott!! jaha, nej ska man bada eller vad ska man? bra fråga.

dessutom har min fade dock inte ringt. fanfanfan xD

Unga mödrar

ska kolla unga mödrar nu på kanal 5. jag vet inte varför men jag tycker om unga mammor. vil själv bli en. fast inte nu. men om 2år kanske. men men den som lever får se.


skriver mer sen :D

Pappa ringde igår.

Det är så svårt att beskriva alla känslor som finns inom mig just nu. vet inte om jag skall skratta eller gråta.´vara arg eller ledsen. allt på grund av pappa.
kärleken till ens föräldrar försvinner ALDRIG!

har snart gjort klart mitt psykologi arbete om barn som växer upp i en alkoholmissbkar familj och direkt faller mina tankar på lillebror. Lilla vackra lillebror. Varför lät jag detta hända?känns som det är mitt fel att du är i perstorp och inte hos mig! Lilla älsklingen, jag saknar dig något enormt! Du är ju den enda som försårmina tankar och känslor till pappa. Du är den enda i hela världen som varit med om samma som jag! Lillebror du förstår! Jag behöver dig nu,var är du? kom till big sis nu. !!!! fan vad jag är känslosam. bara gråter och gråter för minsta lilla. är livrädd för att de ska bli som innan igen. hell no.

någon som vill att jag ska lägga in mitt psykologi arbete här när det är färdigt? Fick fresten tillbaka provet vi hade i psykologi, och jag fick G+/vG-  vad nu det är för betyg?! får fråga vad jag ligger på nu, var på VG innan. men men.

jo visst, pappa ringde igår. han är i sverige idag. ville träffa mig. saknar honom så det gör ont. mn sannoliken att han är nykter är = 0,000000000000000000000000001  så ja.

brandstationen

idag ska vi till brandstationen mend skolan :P ska släka bränder xD haha.


föressten kul att ni gillade bloggarna jag tipsade om :) tänkte ta litetips snart igen :D  ikväll kanske om jag inte somnar är så förbaskat trött xD haha.
nej nu så måste jag bara berätta om vår katt Tiger :P han är underbar. hela nätterna ligger han nedanför min säng och "vaktar"mig. sen när jag ska på toa väntar han utanför dörren. sen följer han med mig in i sängen igen :P haha sötnosen där. :P

ha en bra morron och dag alla. ! <3

Blogg.

tänkte tipsa om en läsvärd blogg. www.jecica.blogg.se  det är en tjej som skriver om ditt liv och hennes tankar som 17åring. Den här tjejen umgicks jag väldigt mycket med som mindre. Hon skriver bra och tydligt så man förstår och man vill verkligen veta mer.

nästa blogg är www.evelinar.blogg.se är en tjej som jag gick i samma klass med på högstadiet och hon skriver om sin vardag och sitt liv med sin pojkvän. hon skriver väldigt bra och det är roligt att läsa hennes blogg.

sen har jag en favorit till och det är www.mamamarlie.blogg.se det är om en 14årig tjej som är höggravid och ska gå barn vilken dag som helst och hennes vardag som ung blivande mamma, det enda negativa är att ibland så måste hon försvara sig. vilket ibland kan bli lite töntigt. men en super blogg och intressant

installerar windos.

hejsan, det blev visst ett till inlägg idag, fast nu är det kväll och jag är själv så skönt att vara utan D ibland :) inte ont men ibland går man bara varandra på nerverna :P hehe.
jag sitter med mitt psykologi aete nu och jag tänker bara på pappa. på hur han har det och hur han mår. undra om han någnsin tänker på mig? ska se om jag hittar hans mail adress och slänga i väg ett mail kanske . men men. får se, vill inte må dåligt pga av honom bara .

jag installerar om windows på min datorn nu så jag sitter vid D`s och den är bättre :P hehe, fast de säger ja inte till honom för då blir han mallig ;) haha.

lagade middag nyss. blev fläsksznitzel och potatis med bearnaisesås.tomat och isbergsallad. det blev uppskattat av D iallafall, :)

jag tänkte att i nästa inlägg ska jag tips om en blogg :)

FRåga olle.

konstigt. det var egentligen inte meningen att jag skulle skrvia ett inlägg men jag loggade bara in utan att tänka på det. konstigt!
Idag i skolan så hade jag psykologi och vi skulle arbete med redovisningen :) jag fick göra den skriftligt i stället :)snäll vikarie. Så nu ska jag göra ett toppen jobb på uppsattsen. :) Senare så skulle vi lyssna på olle från "fråpga olle" och det var ganska roligt för han skämtade och så, men det negativa var desssa jävla IV elever. omogna gapiga killar som aldrig växer upp.  jag feel sorry för er( ni vet vilka ni är) som ska behöva drass med dom där jubelidioterna. får man säga blattern när man är arg? i såfall gör jag det!

men iallafall sen kom facket och skulle snacka men dom är ju så sega. gaahh. sen slutade vi och nu ska jag strax sätta på en masikn tvätt och senare plugga till provet. hade behövt handla med men får se om baby följe med i kväll.

ha e bra kväll alla <3

väder.

ÅÅh, måste ännnnu en gång säga att jag älskar detta under bara väder :D åh så gott:D efter jobb i går så cyklade jag till svärföräldrarna och att på verandan och solade :D sen grillade vi korv och då låg ag i gräset. Wonderbart :D
ska strax ut i solen på balkongen sedan när det räcker ska jag gå igång och städa. även det behövs en gång i bland :P  hehe. Skolan i morron och fråga olle. :P om han nu inte är sjuk? xD haha.

Torsdag

idag är det åter igen en härligt dag. fan att man ska till skolan bara, då blir de inte på mkt sol :( men men jag dör inte av det. skulle vara fint HELA helgen upp mot 25 grader. :D hihi.
jag vet inte vad jag ska göra tills 13.30, men jag får väl laga någon mat, för vi ska inte äta förens kl 17 i skolan. och förra gången var jag svinhungrig :P  så ska kålla vad som finns i frysen. :)

vad tycker ni läsare om att jag skulle komentera andras bloggar?  eller ha en så kallad dagen blogg? eller hitt och dissa bloggar? vad tycker ni?

jag funderar dessutom att flytta mitt bredband hit för D har ju mobiltbredband och de kopplas ur heeeeela tiden och det får jag verkligen megha damp på!! det har det gjort nu så jag kan inte publicera detta förens de fungerar igen, och det gör de r det vill. därför jag passar på att skriva massa onödigheter.

Annars kommer lillebror hem ihelgen :D och jag ska såklart träffa honom :) måste bara berätta att lillebror påminner sjukt mkt om pappa, och pappa är ju ingen i mitt liv , vill bara berätta attl den mannen gjort för att göra mig/oss illa. känns lite dummt att hänga ut honom samtidigt som jag hade mått bra att låta alla få veta vad han är för en.
Min pappa är en dansk man som träffade min mamma 8år innan jag föddes eller ngt sånt. redan då drack han. Sprit. han var alkoholist redan då.  men mamma var väl blind och föll ner i spritträsket hon med. men sen kom jag. och alla slag började. tänk va? slå en bebis för man bajsat i blöjan? hur friskt är det? sen kom mn lillebror och då hade han även börjat slå på mamma för att jag och min bror skrek. hur friskt är det? hur jävla sinnesrubbad får man bli? tiden fortsatte och han "glömde" oss en dag så jag  var 9år gammal fick göra middaG OCH PASSA MIN 4år gammal bror medans min kära far hade däckat. Alla hot all skräck , all misshandel? Pappa hur kunde du? hur kunde du ta mina barndoms år ifrån mig? Hur kunde du låta mig vilja dö vid bara 10års ålder? OCH HUR FAN KAN DU LÅTA MIG MÅ DÅLIGT TACK VARE DIG? PAPPA, det går inte en dag unan jag tänker på dig och saknar dig.E jag älskar dig fast du slagit både mig,lillebror och mamma blåa. och ibland frågar jag mig hur FAN kan jag g öra de? Du är inte min pappa. du skadar mig. du ringer när du är full. När jag fyllde 17 år ringde du 3 dagar innan och gratulerade mig. när du egentligen visste att det var din födelsedag inte min. gjorde du det för du visste att det satte stora hos din dotter? på min 18års dag, skickade du tt ynka sms.. du kunde inte komma hit och gratulera? jag fick ingen 18års present. men av mamma fic jag en resa. den bästa prsenten i mitt liv. men vad fan fick jag av dig? Ingenting mer än att veta att du skiter i mig. När träffade du lillebror sist? jo innan han åkte på instutition som var förra sommaren. vet du varför han är på instutition pappa? jo för han slåss precis som du gjorde mot honom. kan du då dra et slutsats av det? att det är sitt jävla feel att jag bara får träffa honom varannan helg och snart inte ens det. Pappa förstår du inte??? detb är ditt jävla fel alltihopa. Jag och lillebror ade på olika sätt npå allt du gjort mot oss. han blev agressiv. och ville dö. Nu vill jag inte dö längre . och vet du varför? Du är inte värld mig. du är
inte värld ett skit.

Mamma, jag älskar dig och inget av detta är DITT fel. ibland funderar jag på vad som hänt om du inte lämnat kaoset. När du flydde från honom var det starkaste du någonsin gjort.

Detta är mitt sätt att berabeta pappa. att få uttrycka mina tankar och min ångest.

snälla ni, ska ni kommentera och tycker att jag får skylla mig själv skit så i att kommentera.

Vamt och skönt.

åhh vd jag älskar denna värmen, åh härligt =Dvill bara vara ute hela tiden :P tänkte jag skulle ut och cykla lite. det är så skönt det med :D men om ingen vill hänga med får jag göra de själv. och det är inte så roligt. men men,

idag på körskolan så sköt jag upp uppskrivningen för jag kände när jag gjorde dator testen att de inte var så bra resultat xD så jag får plugga mer och sen göra det. :)

i morgon har vi kvällen igen i skolan så börjar 13.30 slutar senast 22, men kan ju bli tidigare beroeende på gästerna. fick iallafall reda på att jag ska servera. och de är ju kul, men undra om det är lika lätt attt vara trevlig och framåt när man bara vill hem?:P

Kom på att D slutar 18 idag och jag hade maten klar vid 17 så jag har ätit och ska fixa en tallrik till baby, sen blir de ut igen :)

vi hörs!

snabbis inlägg.

Måste bara säga att jag hinner inte skriva, jag vill inte sitta inne vid datorn när det är underbart väder men det förstår ni säkert :)
Har inte så mkt att skriva heller men än att det är onsdag idag och jag ska strax på möte senare blir de skolan och sedan körskolan med lite plugg. Senare i eftermiddag blir de solen som gäller. tänkte sitta på balkongen och läsa lite körkorts teori och en bok som ska vutläst på svenskan på tisdag.
Annars händer det inte mkt.
På fredag är jag ledig från skolan och ska då med mamma till stan på förmiddagen för att handla liote :) senare på kvällen är de jobb som gäller. bli så skönt att jpobba lite men endå pengar :D för detta är ju endå mitt sista riktiga sommarlov.
en annan rolig sak som ska hända är att i augusti har vio planerad släkt träff för mammas farmor och farfar firar 65år som gifta :) så hela släkten samlas för att fira. jag hoppas så klart på att danny vill följa med. skulle varit så underbart :)

hm nu är det stopp. :P  men ha en bra dag alla. :)

Måndag,.

sitter i skolan idag och ja, ingen lektion för hlea skolan är ledsena. typ en lärare har gått bort. själv har jag ingenaning :/  jaja. men annars SÅ ska jag sitta i solen idag SKA SKa SKa.  jaja. men nu hinner ja inte skriva mer. det får bli senare. Pusshaj

The Tivoli i kväll

Jag och mina kära klasskompisar(inte alla) ska till helsingborg och se Lillasyster i kväll :) ska bli myspys. men det kommer säkert bli skit trevligt :D Annars så ska vi jag och D hem till fredde o lotta för lotta fyller år. jätte svårt att hitta på present. :/  får ringa fredde sen och kolla. sen på söndag är de svärfars dag. jag funderar på att hitta på något roligt till honom. täkte jag skulle göra tårtan. om jag får vill säga. ska fråga baby sen. :) så får han den av mig:P hehe.
annars händer här inte mkt. ska städa lite och fixa. sen kommer hjärtat hem vid 16 idag :) skönt att han får sluta kl 16 på fredagarna :)

Någon ämne ni vill jag ska ta upp? var inte rädd för att kommentera :)

Om att visa kärlek

Hur visar du kärlek till din älskade? Säger du dom tre underbara orden? jag älskar dig. och sen har du visat?
För jag och min underbara D tycker olika om den saken , så tänkte höra vad ni tycker. Jag tycker att man kan visa kärlek genom vardagl smekningar eller en lätt beröring när man går förbi varanda. man kan även visa men en kyss då och då. Sen kramar är ju det bästa i hela världen eller vad säger ni? jag bara älskar att ligga och kramas. finns inget underbarare :*D
Det är bara så synd att efter nyförälskelsen så känns de så tråkigt. inte lika kärleksfullt och allt pluttenuttande äöom bortblåst. tyvärr. Någon som har något tips på hur man ska tända denhär nyföräldkande känslan igen?

Otrohet, förlåta eller hata?

vad tycker ni? ska man förlåta en otrohet, eller ska man ta sitt pick och pack och dra?
Det finns så MÅNGA människor som förlåter en otrohet? varför?  jag tycker att om man är otrogen så är man ju det av en andledning. och den enda jag kan komma på är att man inte längre älskar sig partner. och älskar man inte varandra så bör man göra slut. men varför finns de då kvinnor o män som  förlåter  partnern inte älskar längre? jag förstår då inte. men om vi säger att vi nu förlåter, ska man då gå och vara rädd för att de ska hända igen? nej tack. jag hade bett personen i fråga dra åt helvete.

RSS 2.0