sug sug sug.

lite paus just nu, håller på att städa. och det behövdes! tro mig :D så nu har jag diska, bäddat  och plockat undan i alla rum och nu håller jag på att dammsuga, 72kvm är mkt att städa :P haha och vi som vill ha större. haha.  idag ska jag iallafall städa färdigt sen ska jag och lotta till  en tropiskö en kvart eller så dä :P vi ska skola. ska bli skönt att bara ligga och njuta. sen gå ut i e kalla vädret igen. sen blir de nog duschen igen för mig. efter all städ och sol svett xD mysigt mm..
förkyld är jag fortfarande och bättre blir det inte :(
men man får se de possetivt att det är på lovet och inte nästa vecka
när man kommer ha massa att göra.
inlämingar och prov usch. verkligen inte min grej. men snart är det min tur att ta studenten.
men en sak som är konstigt är att vi inte fått prova studentmössor än. alla nadra skolor har gjort det. men inte kulla :(
annars  blir det väla i morron. tänkte se om jag hittar en Bh ochnågot att läsa.
sen har jag kommit på vad baby ska få i julklapp med :D hehe. sen vet jag vad mamma ska få. sen bara frågan vem jag ska fira med. antagligen blir de med danny och mamma dagen efter. men det ska nog lösa sig.
åter till dammsugandet.

idag

idag har det hänt något för en gång skull :D i morse när ja vaknade så fixade ja mig sen kom lotta med deras katt. skule se reaktionen på våra :P och det var roligt :D haha. sen gick vi hem till henne o fredde och ptratade med fredde på hans lunch ... sen bestämmde vi att vi skulle överrraska killarna. så vi gjorde cheasecake. :D  och köttfärsås till middag. sen har de inte hänt så mkt mer. mer ön vi bestämmde vi skulle till väla på fredag och shoppa. äta middag, blir trevlans.
nu sitter de och kolla simpson och jag älskar ju de,.... eller inte :D

mamma.

varför ska jag behöva funera på detta över huvud taget? va?
jag älskar dig mamma men var är du? varför finns du inte för mig som du gjorde innan?
du var min bästa vän. vi kunde prata om allt.
men nu känner jag mig så sjukt bort glömd av dig.
jag ringer men du har inte tid. är jag inte viktig längre?betyder jag inget?
du frågar inte hur jag mår? förutsätter du att jag mår bra? hoppas du mår bra iallfall!
shit. varför har det blivit så här? skäms du över mig?
mamma, älskar du mig inte längre?

ändrade plans.

Dagen planer blev inte stan iallafall. kom nyss hem från apoteket skit dyr min medicin är 400kr för 20 dagar. sjukt.
men vill man må bra får man lägg ut de pengarna och dra in på annat. så är det
är i livet. prioritera heter det. handlade på citygross. blev inte så mkt idag. potatis ,kryddor ,mjölk och bröd.
men det räcker . har frysen full med mat. så idag blir det broccoligratäng med fläskkotletter och det är gott. 
hoppas bara det är lka popis hos baby :D hehe. tror de. annars för han äta en smörgås. haha
jaha nu ska jag plugga lite körkortsteori och sen i morron måste jag ringa om nya tider. måste måste! sen måste jag fixa projekt arbetet med. kanske får ha en plugga dag i morron. hade behövts. verkligen.
nej nu blir de lite körkorts frågor på datorn.

fredde och Lotta

Jag vill göra något idag. det är endå tisdag. funderar på att åka in till stan och handla en ny bok. men det är så tråkigt att åka buss. får se hur jag gör.
igår åt vi resterna va kålpuddigen och sen gjorde jag ve mig och så gick vi till fredde och lotta. därlotta lagade mat för fulla muggar. hasselbackspotatis med vitök och kycklig. hehe. får testa de med vitlök på hasselbackspotatisarna någon gång.  mrn vi satt iallafall i käöket och kollade på freddes bilbygg modell eller v tusan de heter xD haha. jag hade med velat köpa någon roligt. men jag måste spara spara och åter spara. fattar inte . har gjort av med 10.000 sen i sommaras.dock är de till körlektioner och mat.
ska plugga lite mer teori idag med. började igår och ska fortsätta idag så något fastnar. (jag är ju ganska trögg när det gäller plugg) xD haha.

one missed call

usch vilket tråkigt väder. man blir så depp av det. borde plugga eller diska nu. men jag vill inte. men men måste måste måste. och jag ska.
ringde nyss vårdcentralen och de skulle fixa ett nytt recept till eftermiddag så det blir nog as kalas. dessutom fick jag ett bra mail innan. så nu håller jag tummarna. menar för en gång skull kan ju ju få lite tur. eller?  hoppas!

föressten igår såg vi " one missed call 2" och ettan är mkt bättre. för tvåan var med massa kinerser och alla såg likadana ut så vem som var vem de var inte lätt att komma ihåg. men kolla på den vettja.  1an då.!

dagens planer

God morron god morron!
sovit gott? det har allafall jag. dock snorar jag och hostar om vart annat. mindre spännande faktiskt.
dagens planer är att ringa vårdcentralen och få ett nytt recept utskrivt. eller två om jag får min vilja igenom. så ska sätta mig och ringa om en stund. annars ser planerna för dagen ut att bli körkortsplugg och eventuellt handla lite. annars ska tvätt masiken gå på högvarv idag mkt tvätt vill jag lova er. puuhja. tänkte även jag skulle ta lite foto och lägga in  boggen.
vad är era planer för dagen?

mitt hjärta :P

måste bara berätta. baby har ringt 3 ggr och han har fortfarande inte handlat färdigt. hur svårt är det att handla ett kål huvud mjölk och lite blandfärs xD haha

pudding


 kålpudding bestämmde danny. så då blir de det. jag menar vad gör man inte för den man vill spendara sitt liv med? :)  jo allt! iallafall jag. dock inom rimliga gränser. iallafall så är baby och handlar ingridienserna. snällt. jag bukar betala maten och han hyran. eftersom jag går iskolan och inte ha så mkt pengar så är det så. och det fungerar bra. dock så fort jag får jobb så ska vi dela lika på. rätt ska vara rätt. tycker ni om kålpudding mina läsare?

snart julklappar på ullared.

Herregud vad jag fryser. och nyser gör jag med för den delen. hoppas de går över snart!
det blir ingen resa och inte heller något kalmar. :( utan jag ska fokusera på körkortsteorin och mitt projektarbete. känner att det måste göras. kan iallafall cykla till närmaste sol för det behövs :)  heja solarium :D en bra uppfinning det där ja.
blir nog bra.
igår var vi som sagt hos fredde och det ver trevligt. några fick dock lite för mkt av det goda. och en annan för lite. hahaha. nej men det får göras om oftare. :)
dagen idag ska jag diska och laga mat. tänkte få danny på humör för brockoligratäng och fläskkotletter. få se om han e sugen på det. annars får de blir korv och mos :P haha vilken är er favorit rätt?
själv älskar jag kyckling i alla dess former. och på tal om mat så i torsdags så blev maten så jävla god. aldrig lyckats så bra med löksåsen som då. dock hade jag nästan 2 lökar tll sås för två. haha. så lök smakade det allt.
svärmor fyller snart år och då blir de nog ullared och eftersom det snart är jul blir de julklappar för hela högen. vet dock forfarande inte med vem jag ska vara med. för jag känner mig ganska sviken av mamma. hon har varit i dannys lägenhet och hälsat på 5ggr sen agusti förra året då han flyttade in. oc ringer gör hon inte mera. saknar henne man jag är så trött på att gråta för att hon gör mig illa. så allvarligt funderar jag på att vara med dannys familj för jag känner mig omtyckt och de bryr sig. dannys mamma har nästan blivit som min extra mamma. det är henne man pratar med när man är nere och henne man berättar roliga saker för. tycker om hans familj helt enkelt. kan inte få det bättre.
men bloggen, jag behöver hjälp. vad ska jag köpa till svärföräldrarna i julklapp? vill det ska vara något fint. någon som är bra på att komma på så får ni gärna skriva en rad med ett tips :D

HÖÖÖST

då var det maknad igen. många man hälsade på och snackade med. längesen! verkligen! anyway. hittade inget men som vanligt så.
har nyss käkat med och sen ska danny till fredde, vet inte om jag ska med. mkt folk man inte känner. men men får se kanske följer med en liten sväng, iallafall.. på party humör är jag iallafall. updaterar väl i morron.  Höstlov :D

dagen idag

usch vilka tråkigter rån efter rån i lilla höganäs. sen på bussen hem från stan så hade de hänt en olycka. ambulansen kom i ryckande fart.
usch va hemskt. har ialalfall träffat pappa idag. saknar honom men vad ska man göra. han gör mig så ledsen och alla sår rivs upp varje gång jag träffar honom. :( but anyway i love him. har även handlar lite läckerheter till min drinkbok :) blev sourz appel. sen sen vit chocklad ngt likör-. tänkteag skulle handla lite mer senare.
ska ialalfall snart handla kattmat till mina kissar. sen blir de slappe kvällen och mys med baby hoppas jag. känner mig i behov av kärlek, lot of love.

dröm sött och vakna blött..

Får väl skriva en sista rad innan jag ska försöka sova. suck. har fått sånna sömn problem på senaste. sommnar aldrig innan 03 och det börjar bli ett helvete. blir heöt cp i huvudet. ska träffa pappa i morron. men får se hur de blir.. god natt!

feelings.

maten står på spisen, idag blir de stekt fläsk med löga sås( lök sås)  gott. tänkte förberede maten för att senare ska jag baka tror jag, men jag älskar när fläsket är lätt tuggat och såsen faktiskt smakar lök. haha. potatisen ska jag först sätta på vid 17 när baby kommer hem. 
i morron är planerna att antigen plugga körkorts teori eller åka till dk och träffa mine fader. ska fjäska lite. ska se om han kan betala lite prudokter där.  måste som sagt fixa projektarbetet på lovet och sen ska jag ringa kalmar och se om jag kan komma ett par dagar. är dock inte pepp på det men jag behöver mitt älskade kalmar. få lite lung. men men få se hur det utvecklar sig. sen ska jag banne mig få mamma att övnings köra med mig om jag inte åker till kalmar. måste måste måste inte långt kvar nu. peppar peppar.
antar att det blir gagaret med baby i vinter och så vill jag ju fixa med min pärla. ska prata med baby om de senare.  well well hänga tvätten ska göras till underbar musik på rixfm :D
det disskuterar vem som ska leda melodifestivalen. är tydligen carola som ska göra de. men jag hade velat se någon komiker. björn gustavsoon kanske. eller kanske gert fyllking.

rån i höganäs

är det inte sjukt? en man rånade swebank och försvann till fots?´är inte det ganska knas? inge vidare smart om man nu får säga det! usch mina barn ska dock inte få växa upp i höganäs.



dagen idag

så ja. då är räkningarna betalda med. och jag är hemsk och stannar hemma idag med. har ont i halsen ännu. aj aj aj.men men det går över. i hope.
anyway ska cykla eller gå till guldshop nu och hämta min förlovningsring som har varit på putsning. och sen annan ring med. :) sen ska jag handla jäst och socker ifall jag känns för att baka senare. är lite sugen på att baka vaniljbullar. tänkte att det kan vara bra att ha i helgen om de kommer någon på marknaden. men men får se vad jag orkar för känner mig lite tung i huvudet men kan hjälpa med lite luft.
tänkte fixa naglarna idag med lite fransk. dock är en del lite too korta än men ska endå fixa lite tänkte jag.
sen i morron tänkte jag fixa sakerna till mina drinkar. ska ringa min fader tänkte jag. och se om han mayby kan hjälpa mig.

tror dock inte det bir någon resa. men hoppet är de sista som över ger människan.

Anna bergendahl

mår fortfarande dåligt.. känns som jag har en tupp in halsen :/ aj aj men det går kanske över.

sen funderade jag på en sak, hur man man tycka hon är bra i idol? hon suger , låter som hon har ngt i halsen och inte får upp. hon gör bort sig stackarn!
vad tycker ni läsare om henne?

min favo är iallafall

orklös`?

idag är jag hemma från praktiken,mår inte alls bra. ont i huvud och hals. tror jag har lite feber med. eller en början... snart lov och allt ju, kan det bli hemskare? ska ialalfall hålla utkik efter resor. vill åka, men jag är så snål, suck!  hittade en resa som skulle åkt idag men eftersom lolloo har praktik så kan hon inte missa den.
så nu finns de ett par resor den 26 men hoppas de sänks lite i pris så bokar vi direkt. 3000kr inte mer för en sista minuten resa.  hittar vi ingen åkar jag nog till kalmar på måndag. känner att jag orkar ingenting. vill ingenting. och tänker inte götra någonting. JÄVLA HÖST!

Fullt upp, en pause tack!

Helgen börjar lida mot sitt slut iallafall för min del. i morron är det praktik igen. jag tycker om min prkatik plats, de flesta är snälla och trevliga. finns en del som är pain in the ass. usch ja,men jag måste fokosera framåt och försöka lära mig så mkt som möjligt. och det försöker jag verkligen att göra. längtar inte till det är dax att börja jobba för just nu känns det som om jag inte hinner med någonting. tänk då hur de blir när man jobbar 8 timmar om dagen :/suck!

i fredags så sov jag länge , skööönt må jag säga. när jag väl klev upp blev det seegt men senare så cyklade jag till guldshop och valde en ny ring. (den jag fick av danny var jätte fin men en var så tun så den var obehaglig att ha på) så den jag hittade var jätte fin den med. så på torsdag ska jag hämta dem. lämande in förlovningsringen för uppfräshning med. hehe.
idag har inte hänt så förbaskat mkt. åkte hem till svärfar för baby skulle hjälpa till med en sak . så eftersom de var så kallt ute satt jag inne i värmen med deras hund. och kollade tv. de har ju en massa nya kanaler om vi inte har så det var spännande :P haha. sen faxade vi i väg ett papper om bredband så vi ska byta bolag och få snabbare hatighet så vi ska ha 100/10 nu. så nu går de snabbare att ladda ner och sånt.

i veckan som kommer blir de leta resor som faaan. då det är lov på fredag. NICE!  hittar vi ingen resa blir det kalmar om jag nu hittar någon att sova hos. men det löser sig alltid. tänkte ta med mig datorn och vårat mobilabredband så jag kan plugga körkortsteori. för det behövs om något verkligen. annars i veckan så ska jag göra lite på projktarbetet. måste bli färdig snart. sen finns det så mkt annat jag med vill hinna med. kämpa på Kirsten. snart är det dax för vuxen livet ännu mera.

ska skriva in mig på arbetsförmedligen med för jag måste ha jobb när jag gått ur skolan. för då har jag verkligen inga pengar alls. inte ens till mobilräkningen eller maten. så ja. kom igen nu. känns som jag har SÅ mkt att göra.

känner mig lycklig men olycklig.

måste skriva av mig känne rjag då det inte finns någon att prata med. hur ska jag börja... jag har världens underbaraste pojkvän kan inte få det bättre. och vi precis som alla andra bråkar ibland. inget konstigt. men att min mamma inte bryr sig för mig att känna mig fruktansvärt olycklig. Är precis som att hon slutat bry sig sen jag blev sambo med mitt hjärta. Hon ringer nästan alltid och träffa henne gör jag inte. Då hon aldrig kommer och hälsar på. sen blir hon skit sur när jag aldrig kommer till henne. ska man inte ge och ta? jag har försökt. jag har ringt bjudit hem henne, men hon ska hem till sin pojkvän och lag mat så hon har aldrig tid. jag är så frutansvärt trött på att aldrig få något tillbaka från henne. Hon ringer det första hon säger är " hur går de med körkortet?"helt seriöst så hade det varit trevligt att få lite stöd. och kanske en peng så man kan köra så mkt som jag vill. jag är inte gjord av pengar.
visst jag har lite men jag vill kunna unna mig själv lite nyasaker med. så jag ska resa så är det bara. hoppas jag och lolloo hittar någon. annars så ska jag spara pengarna och på ett konto så jag kan uppfylla en av mina drömmar. som dock min kära moder inte tror jag kommer klara. HALLÅ? uppmuntran? finns det någon som tror på mig?
Allt prat om min lillebror, att han är SÅ duktig nu och har vekligen bättrat sig. jaha ? men jag som är duktig hela tiden? jag som aldrig slog sönder tavlor och gjorde livet surt för mamma. vad får jag? inte ens en kram när ja verkligen behöver en. inte ens ett tack.eller " du är så duktig gumman som kämpar med körkortet samtidigt som det är mkt i skolan med praktik och så. du kan få lite hjälp till kortet så känns de bättre" Nej jag får höra " alltså är du inte klar med det jävla kortet snart" Kan ingen tro på mig? jag tror fan knappt på mig själv längre. jag menar är jag då så jävla värdelös som jag känner mig varför levar jag då?

Nej vet ni va. jag ska kämpa som jag får som jag vill utan er. och eftersom det inte passar nu så passar de bannemej inte senare heller.

Danny , vad skulle jag gjort utan dig baby? <3
Lolloo, tack tack, du skulle bara veta hur lycklig jag är eftersom du orkar lyssna på mitt tjat hela tiden. tack!
Sen vill jag skriva ett namn till , men saker och ting är aldrig som det brukar. men tjejen, jag älskar dig och hoppas vi kanske en dag hittar varandra igen <3

snart helg :D

Igår när jag kom hem överraskade baby mig med blommor och så fick jag en ring i guld och silver. jätte fin. men den passade vara på fingret där jag har förlovningsringen då ser det ut som vi är gifta xD hehe. så ska se om vi kan byta den. hade velat putsa upp förlovningsringen nu. är lite repig har endå haft den i 2 ½år nu.  åhh vad jag älskar honom.

3år med min kärlek <3

3år idag med Danny! jag känner mig så lycklig =D älskar dig mer och mer för varje dag min prins <3

Do you love me?

jag går sönder inut i,men fortsätter att le för jag vill inte ni ska tycka synd om mig. Det gör så fruktansvärt ont. orkar snart inte känna detta onda mer. allt jag vill är att du ska älska mig så som jag en gång älskat dig. men varför är det så svårt? krama mig när jag är ledsen. håll om mig när jag mår bra. fråga hur jag mår och förstå. jag kan inte leva utan dig, och snart kan jag inte leva med dig heller. snälla visa att du vill!

min bästa vän <3 so close no matter how far...


tomt

idag är en dag då allt bara känns för jävligt. då ingenting vill fungera. en dag då man känner sig så ovälkomen och oälskad. ibalnd undrar jag om jag verkligen förtjänar denna känslan. men uppdenbarligen för jag det annars hade någon brytt sig. frågat hur jag mår.
känner mig så ensam. ingen som finns där för mig. jo, min ängel men han är långt borta. jag behöver en vän nära mig. någon som förstår och inte bara suckar åt min problem och tycker jag är dum i huvudet för jag känner så här. det finns ingen att luta sitt huvud mot och känna en lättnad.
sluta skrika på mig. jag vill inte du skriker. det gör ont i hela mig att höra på dig! du bad om ursäkt men var det bara en lögn? sluta skrika, jag faller i sönder av ditt skrik. låt mig bara vara!

blev den bruna

kolla så fint det blev :D är super nöjd. vad tycker ni?

tack anna!

header

har fixat lite i ps, vilket jag suger på. men snälla rösta vilken tycker ni jag ska ha i bloggen?

  nr 1

nr 2

nr 3

  nr 4

jag själv gillar bäst ettan eller nr 4.

Anna ville....

skriver ett litet inlägg på annas begäran.  :)  igå var det praktik  men innan de körde jag med körskolan. hade en timme innan jag skulle börja så jag åt en bakad potatis, gott :D haha.  sen var de praktik och jag hade inget att göra. sjukt tråkigt var de. helt seriöst. usch. jag dukade kanske av på 3 bord och det var allt den kvällen. så vi som var där snackade en massa skit och hade trevligt=)
frågade även om jag kunde få vara där idag istöllet för söndag. men då sa hon men då får jag vara själv. men jag manar på det, de ska ha personal så de klarar sig fast ja är där. jag får inte betalt. så ja. vet inte om jag ska gå på söndag eler om jag ska ringa på lördag och söga att jag ska jobba extra. anyway!

idag så blir de lite städ och lite projektarbete, måste även handla och så. bjöd mamma på middag igår men får nog ställa in de. verkade som baby planerat annat.

hur känner ni nu innan studenten? fler än ja som har fete ångest efter jobb?

torsdag.

snart ska jag iväg på praktiken. men först har jag körlektion och sen ska jag äta lunch. vet inte vad det blir idag dock.. ska se om jag hittar ngt på söder tänkte jag. sen blir de en promenad till båtarna.  13-21.30 idag. hoppas det är mkt att göra. för förra veckan var helt  cp. inget folk. dödstråkigt. dessutom ska jag säga att jag fått jobb(lögn) så jag kommer på fredag istället för söndag. heller 11-19 på fredag  än söndag. helg är endå helg liksom. eller vad tycker ni?

helgen har jag bara planerat att göra lite projekt arbete. vilket nog betyder att jag borde åka över till Dk i morron och handla hem lite godingar. men det beror helt på vilka tider jag får på fredag. annars så tänkte jag ta slut på filmen jag fick från fotografiskbilden. tog en rulle igår. blev nog fina bilder. hoppas jag.

nu ska jag bara stryka skojortan och sen iväg. hoppas alla får en bra dag :D

blir tårögd <3


dags att uppdatera..

eller vad säger ni?  ska försöka på mig ett lite längre inlägg än förra. har hänt mycket just nu. var ju som sagt på ullared i fredags med fredde och lotta... handlade mest städprylar. men ett par klädesplagg med. hade en trevlig dag iallafall. Härligt !!
skolan går bra, dock lite missnöjd med mina senaste 2 prov. men men, man kan inte ligga på topp hela tiden. haha.
well well fick en överraksning idag när jag kom hem. badkaret var borta. pust väck... roliga var att badrummet var upp och ner.. höganäshem skulle renovera badrummet men de har bara satt en list. helst sjukt. så vi ska ringa om de i morron.

annars så finns det en människa som har gjort 2 låtar till mig. så jävla fina. ska länka de sen så ni får höra. fick en idag och man blev helt rörd. så fint ängel tack :D du är min bästa vän :D.

imorron i skolan är de dont drink and drive tema dag. ska se två filmer och ha mentorstid och prata om dem typ. rolig dag, nooot! bättre än praktik dock. 

nus ka vi dricka kaffe. ha de kaka.

ullared

ullared med de bästa igår :D hade sjukt trevligt:D  lite mkt folk bara . hehe. men det blev massa bra iallafall. massa städ och köksgrejs men men..
sitter i soffan nu och myser med tiger ;:D grr ;)
danny oc fredde kollar spelar ps3 och jag och lotta fixade nyss tacos som vi ätit :P hehe gott :D

RSS 2.0