hmm...?

har nog blivit lite fel, då jag tydlgen hade 164 besökare igår?! men jag brukar aldrig ha mer ön 20? Något fel på blogg. se tror jag.
har haft ne bra dag i skolan idag har dock inte gjort speciellt mkt och hade prov i svenska och det gick verkligen åt helvete :P aja. nån gång måste man göra omprov :P hehe


Klipp :D ett gott skratt :P

haha måste bara dela med mig av lite youtube skoj :D haha



Dagens garv alltså :P haha


en sötnos som är bara för söt xD haha sjunger som en guuuud :D

snart höstlov..

4 dqagar sen jag uppdaterade så ska försöka uppdatera er lite om hur jag har det!
jag har det bra trots helgen varit fylld av känslor och annat! 
i fredags så städade jag ur lägenheten så nu är jag och danny sambor på riktigt, så tids nog blir det nog bra. Dannys pappa kände någon som hade lägenheter så vi ska snacka med honom och se va de kostar och så. en billigare lägenhet skulle inte skada. och dessutom hade jag velat ha något som är vårt. men vi får se.
på fredag kvällen åt vi hemma gjorda hambugare hos lotta och fredde, trevligt :D

i lördags var vi hos mamma en sväng men var d einte allt för bra på kvällen. men men.
igår var det praktik och det gungade vill jag lova haha. fy fan. och snart vet alla på praktiken att han är min pappa...

idag har vi tydlgen bara en lektion vid 14 men den skiter jag i för jag ska plugga svenska för vi har prov i morron och i kväll kommer f och L på middag :D trevligt värre :D

Idag är ...

praktik idag, segt att bara gå och vänta på tiden :P haha.. men men jag ör duktig iallafall :D känner att jag kan lära mig as mkt där så ska ta vara på tiden verkligen :D hehe.

en annan rolig ska är att det blir ullared nästa fredag , med lotta och fredde ;D och det var BABYS idè kan ni tänka er? :D
så nu blir det att betala räkningarna och fixa denna månaden så pengarna räcker för jag vill ju utomlands på höstlovet med lolloo med.  och henne saknar jag så in i helvete!

söndagen

Snart ska jag till skolan och efter det blir det körskolan. helt jätte trött idag. men det ska nog ordna upp sig. skönt med två dagars skola och 3dagars praktik. med loove :D på praktiken på onsdag ska jag träna på att gå md bricka när det gungar för det är ju ju inte helt bra på :S fy fan . sjukt pinsamt xD haha. life goes on..

igår var slö dag, pluggade körkortsteorimkollade film dammsugade lite och tvättade . men det behövdes verligen. Blev lite besviken på en människa igår, denna saken verkar inte förstå! vet inte hur jag ska göra för att få denna att fatta.! nu ska jag snart fixa frukost och packa väskan med grejer. har inte så mkt mer att skriva tycker att inläggen blir mindre och mindre.

Lördag

snabbis inlägg innan jag ska springa till bussen för att åka till tredje dagen av praktik. 11.15- 21.30 ska bli spännande. Men det blir nog skit bra. kommer va lite nannig bara, men det känns skönt att man får vänja sig inför när man börjar jobba sedan. Igår på praktike gick det bättre in i torsdags, jag fick ta några små beställningar fixa dricka  , bära mat och springa och fixa mjölk, var ett äventyr för jag hade ingenaning xD haha. men det löset sig. kvöllen gick snabbt och det var dax att åka hem.   somnade ganska direkt men en underbar pojkvön som höll om mig =) mys! 

idag fyller babys brossa år, GRATTIS! och förlåt att jag inte kan komma. :( men jag hoppas hn får en bra dag iallafall :D hehe.
nej som sagt dax att fixa det sista och sen springa till apoteket med.mina läppar är jätte torra. :( aj aj

Ace Link

jaha, vad ska man säga, första dagen på praktiken var bra, jag fick göra det mesta men eftersom jag inte vet hur deras system fungerar så låg jag ganska lågt och plockade disk och fixade dricka bar ut mat och så dära. men efter ett par timmar var jag jätte hungrig men jag fick inte ens någon mat .:/ så jag fick dricka vatten. inga aster eller ngt. så efter som de rökte så fick de ju pauser. så jag fick på toa och tog en stund på mig, aja, tror iallafall att man kan lära sig ganska mkt. För i 1an och 2an tycker jag att vi inte fick den utbildningen vi behövde för att klara sverering C och D. men men.  ska inte klaga, gick super bra för att vara första dagen faktiskt.
men många fulla gubbar. som vad jätte söta :D  de var en herre som sa att jag såg charmig ut och verkligen passar för det yrket och sedan önskade han mig lycka till. söt! sen var där en som sa att han blir glad av att se mig för jag såg så lycklig ut :P hehe  och jag menar, jag har ju Danny :D då kan man inte bli lyckligare :P haha.

nu sitter jag här och slöar iallafall, ska ta bussen vid två för jag börjar kvart över tre idag med.  hoppas bara min skjorta har torkat då en Provjobbare spruta ner både mig och henne med rödvin. gött ! haha. ska käka lite innan jag går med. lasange tror jag det blir annars får de bli mackor, haha. 
just det  nästa helg eller nästa vecka måste jag städa lägenheten för den ska besiktigas den 30onde. ska ringa mamma och fråga om hon kan hjölpa till. annars hoppas jag på babys hjälp.

nej nu ska jag fixa middag,

Onsdagen

var som sagt på läkarundersökning innan och jag bode hörde och såg bra, hehe. så nu är det fritt fram för praktik i morron. 15.15 börjar jag,.  läskigt men roligt. annars idag har ja inte gjort så förskräkligt mkt. har vatt på banken  och handlatr diskat och lite så. sitter just nu och pratar med en kille som jag chattat med i 5-6 år. ganska roligt för han kan allt om mig och vi har endå aldrig träffats. haha.

iallafall så hoppas jag danny är hemma i kväll med mig, för jag kommer vara ganska död sen. så hoppas baby vill vara med  mig.

Starkare nu!

åh, skönt! halv studiedag idag . kan det bli bättre?  tror knappast det. SKÖNT! Iallafall så har jag precis sytt upp mina serveringbyxor som var förlång. så nu är allt fixat inför praktiken. lite nervös faktiskt. men det ska bli rolig! ska bara höra med dem och säga att jag inte kan praktisera helgerna för dels vill jag jobb och dels kan det vara skönt att ha 2 dagars ledig i veckan! Men det blir nog bra!

måste bara berätta en sak som var ganska rolig. i söndags kom pappa förbi och ville jag skulle skriva på ett papper om att hans bil skulle stå på mig då han inte har någon adress i sverige. men då pratade jag med baby och med mamma och dem sa att skulle pappa fitta de med bilen så är det jag som åker på skulderna så jag sa att det vill jag inte, jag lovar att det inte dröjde mer än 10 sekunder så smällde han igen dörren. jaha, då blev han arg på mig. och jag blev ju så klart skit ledsen. och fick dåligt samvete. men så kramade baby mig och sen tänkte jag, " varför ska jag ställa upp på honom?  när han inte ställer upp för mig och ger mig den kärleken en pappa ska ge sitt barn? "  så då blev jag glad och hoppas verkligen han blev ledsen och besviken och arg! för det är så JAG känner/kännde det varje gång han slog mig när jag var mindre. eller varje gång han glömmer min födelsedag eller skiter i och ringa som han lovade. hoppas han mår lika dåöligt som jag brukar/brukade göra!

sen fundrar jag på det hur långt efter man kan polisanmäla något. för jag känner mig verkligen kärnkt och så jävla illa behandlad. men innan så vågade jag inte anmäla. men nu känner jag min starkare och så .!

nej nu ska jag ta de lite lungt och sen städa lite. och sen när baby kommer hem ska jag laga middag :D vet bara inte vad än. hm. får kolla frysen :P hehe

ha det bra alla!

Helgen

I fredags mådde jag inte så bra, var ledsen så jag stannade hemma från skolan och det var PRECIS vad jag behövde tro mig. bara få vara ifred och så!  på kvällen kollade jag tv och åt pizza , trodde det skulle vara smakens eftersom jag inte ätit det på sjuk länge.men efter två tuggor blev det för mkt. Så min älskade katt fick middag xD haha sen fick jag ett sms av en vän och vi åkte en sväng i hans bil och pratade. Han var precis lagom att prata med i fredags. Gör gärna om det =)
sen ilördags flyttade vi mina sista saker , fredde och lotta var helt underbara! tack för all hjälp !!! på kvällen bjöd baby oss på kina mat och så kollade vi film.  trevligt.
och idag har varit en sån seg dag! sov änd till 13 :S  sen åt vi frukost och cyklade till babys föräldraroch hälsade på. sen handlade vi och nu har jag precis bakat en sockerkaka och en kardemumma kaka om baby ska ta med sig på jobbet i morron som tack för lånet av bilen =)

skola i morron och jag känner ju verkligen för det. NOOOOT!  inte gjort min foto läxa heller. :(

Tordag

jag är så trött på allt som har med skolan att göra! ni skulle bara veta hur mktjag längtar efter studenten! men snart snart snart så!har inte så mycket att skrva egentligen, men än att jag nyss lagat mat och vi ska till fredde och lotta sen. fika =) alltid trevligt! en annan ska som är fett roligt. jag har bytt nr nu! :D dessutom har jag 5000gratis sms =D ringer gratis till telia och halebop. blir billigare än det jag hade innan. skönt . sparar jag dem pengarna. har köpt en ny mobil med :D skit fin!


så ser den ut ! ville ha den i rosa men det fanns inte. aja, nöjd endå! :D

i morron kväll är jag själv då baby ska följa med fredde på något jobb. så jag ska försöka ladda ner sex and the city filmen och se sen. eller så kanske lolloo övertalar mig och följa med ut. hade varit roligt att ha lite skoj. men sen på lördag ska vi tömma min lägenhet på det sista. Sen ska jag städa med. ska fråga mamma om hon vill hjäpa mig, annars får jag göra det själv. Nå väl nu ska jag snart få på mig lite bättre kläder så man kan gå ut. haha.

sjuk elleR?

usch känner att jag börjar få sån feber huvudvärk och sen fryser jag som fan :( kanske min tur att bli sjuk :( hoppas inte!
idag i skolan fick jag reda på mina tider på praktiken .  onsdag är jag ledig tors och fred 15.15 -21.30 sen lördag 11.15-21.30  roligt. NEJ! skulle ju städat min lägenhet så jag kan lämna nycklarna. men dock inte suck! aja får göra de på onsdagen istället.
annars har skolan varit seg som vanligt. skönt att va hemma i morron och fixa med projekt arbetet =) nice! så även rina Telia, så tele 2 strulat. dem sa till mig att mitt abonemmang fick ut den 7:e men nu HELT plötsligt den 27 . störigt. sen kostar de 200 spänn för att skriva mitt namn på abonnemangen i stället för mammas. så ska kolla med telia vad det kostar där. och är den lika dyra med det så bytar jag nr. :) hade vatt bra för det finns vissa som jag inte vill ska ha mitt nr heller =)

nu ska jag vänta på baby sen ska vi till fredde o lotta =)

? tomt?

Jag behöver självförtroende. alla bara tjatar hit och dit." fixa ditt kör kort då. " "hade du haft dit körkort så..." jag manar ser det inte ut som jag håller på?!  jag sliter ut mig för det jävla körkortet alla tjatar om. men det folk inte förstår är att jag behöver någon som stöttar och tror på mig, och inte massa jävla tjat hela tiden. gahh, blir så ledsen!

Sen undrar jag egentligen vad du tycker om mig, om du tycker om mig eller inte. jag menar jag är inte född till denna världen för att passa upp på dig. springa efter dig eller göra som du säger hela tiden. det enda jag begär är att du ska tycka om mig för den jag är och inte för att jag städar efter dig, eller kagar din mat och tvättar dina kläder. jag visar hela tiden mig kärlek till dig. men jag får inget tillbaka?  jag älskar dig iallafall <3

nu ska jag dricka lite vatten och kolla tv en stund sen är det dax att dscha och sova.  ha en bra kvöll

Helgen!

då var det söndag idag och ännu en helg har gått. SUCK!  har väll inte gjort så farligt mkt vilket är skönt =) har kollat film med baby. helt underbart! har bara varit med honom fredag och lördag. längesen vi var ensamma. mer än 4 månader typ, så det behövdes.
jag har dessutom varit duktig och fixat  lite läxor nu, skönt att ha det gjort. verkligen.

Annars så längtar jag bara efter studenten. är så sjukt skoltrött. vill inte varai skolan mer. ser fram emot jobb och familj, haha. och resor.  på tal och resor så googlade jag igår och hittade en bartender utbildning på 2 veckor i spanien eller i thailand får 12.000kr sjukt billigt. funderar på att gå den utbildningen nu efter skolan. hade varit roligt om man fått med sig någon.
och denna månaden suger för jag får köpa mat för mina sparpengar. jag har lagt alla mina sommarjobbs pengar på sparkontot sen lägger jag in minst 1000kr i månaden på sparkontot. men denna månaden har jag köpt en extern hårdisk en serveringsjkorta, kör lektioner och massa annat. sjukt vad pengarna flyger iväg.  such.!

mycket att göra!

ihih, måste säga att daen har varit helt suveränt bra :D jag ska iallafall praktisera på ace link(gammla sundsbussarna ) :D och scandic hotel så jag är sjukt nöjd med dem platserna :D ska bli roligt faktiskt.  har dessutom betällt en ny serverings skjorta. över 200 spänn. jäkla rån alltså!

jag och lolloo snackade om att resa så vi ska kolla sista minuten resor på höstlovet :D nice;:D får inte kosta mer än man har råd med. men det ska nog bli sjukt nice iallafall. :D pratade om egypten eller turkiet.  resan får inte kosta mer än 4000kr. men annars får vi kanske satsa lite större på studentresan. hehe.

well well eftersom min super gulliga pojkvän inte är hemma och pallar hjälpa till så får jag diska,laga mat äta hänga upp tvätten sen plugga. kommer ju aldrig hinna plugga körkorts teori. gah blir galen. :(


nje nu kallar disken :(

måndag

skola idag då, känns ju både bra och dåligt. Älsklingen sa en bra sak om läraren. inte serveringsläraren då, utan den andra bitchen. Hon är inte min lärare denna terminen,utan bara en av mina handledare till projektarbetet. så jag behöver inte ens prata med henne. Förstår inte ens varför hon ska lägga sig i. Hon kan bara dra åt helvete! hon var lika cp förra terminen. jag menar 10 jäkla månader till och dem är inte värda något för mig. dem är bara luft.  snart snart behöver jag alsrig mer se dem.,höra dem. gråta över dem!  

idag är planerna iallafall.  forografiakbild med lolloo, sen blir det mega håla :S med körkortsplugg?  sen mat svenska och samhäll. därefter hem till mamma och driva till stan för körlektion. sen hem och laga middag. ev mer plugg och senare sängen :D  det är min dag det!
dock ska jag lova mig själv en sak, och det är att ta vara på kunskaperna serveringsläraren har men bitch läraren kan bara dra åt helvete!  :)

ha en bra da :D

RSS 2.0