ångest på hö

jag trodde jag bestämt mig. men så ringde en släkting och sa " tänk på alla erfarenheter" tänk att kunna skriva i sitt cv att man varit på praktik till havs. men så många tank nu. hur blir de med mig och D, klarar vaårt förhllade de? orkar jag pendla? blir jag sjösjuk? så många tankar. vill jagv ta studenten med en ny klass? eller vill jag ta studenten med min klass? gaaaah VAD VILL JAG?!

får prata med D i kväll och se vad han tkr. för i morron ska jag lämna besked.

Tankar och funderingar

oj, säger jag bara, satt i soffan innan idag då min telefon ringde. det var rektorn från Rönnowska dit jag sökt sjöindententur. han sa att jag kommit in . va? sa jag i telefonen. Hjälp! :S jag bar bomb säker på att mina betyg inte skulle räcka.  men det gjorde dem. men jag sa till rektorn att jagbehövde fundera ett par dagar. så på måndag ska jag lämna besked.

det finns för och nackdelar med allt.  just nu är de mest nackdelar. eftersom att prkatiken är 6 veckor i streck på ett lastfartyg och nya människor kan vara otroligt jobbigt. eftersom att jag inte kommer känna en människa. sen hade jag saknat mycket med kulla. Speciellt min underbara klass som ibland är pain in the ass. men jag älskar varenda en va dem. för om sanningen ska fram är det dem jag vill ta studenten med. utan min klass hade jag inte varit den jag är idag. Desstom är det bätte med en mindre skola än rönnowska, men som sagt utbildningen är bredare.

åh yes ovanpå allt så fingde min "kära" far precis från creta och berättade hur myckt han sakande mig och jonas?! och vem fan e jonas frågade då jag. han påstog att min lillebror HANS son heter jonas. när alla vet att han heter Jonathan.
jag blir så fruktansvärt matt. jag älskar honom, men jag börjar seriöst tröttna på att han ringer när han är full!! hur länge ska jag och lillebror behöva lida?! va? jag blir  jävla frustrerad. Han förstår inte att jag saknar honom till Döds och det ända han gör är att ringa när han är full och deprimerad. vilket gör att det slutar med att jag mår dåligt och gråter i flera dagar efter han ringt. fy fan! hur länge ska jag behöva stå ut med det?! svara mig på det. en sak är säker iallafall jag kommer ALDRIG bli så misslyckad som han!


Inget att skriva

Torsdag idag då. händer inte så mkt ska till körskolan vid 14.50 och köra i 2 h rusningstrafik i stan, hjälp säger jag bara!
men men det blir nog bra som vanligt. :)

vet nte vad jag ska skriva. så tråkigt att bara skriva om att jobba och köra typ. usch. men kommer inte på ngt annat tyvärr.

igår iallafall var jag i stan med mamma. hittade två par skor. sen på kvällen kollade jag och D livet är en slager. sett den tusen gånger men de fanns inget annat att göra så. innan i morse åt vi fruksot hos D`s föräldrar. läösta tidningen och så. hehe men d`s mamma putsade förnstren. hade jag medbehövt göra här. men men får se när jag pallar. ska iallafall efter körskolan få med mamma till willys i hbg och stor handla. få se om det går hoppas d för då kan jag köra lite med :)måste passa på om jag skla få detta kortet någon gång :) måste beställa tid till teorin med. nå nervös inför den. men det är bara att plugga. hehe.

Var e nycklarna?

ett snabbt inlägg innan D kommer hem.

måste klaga lite, var med mamma i stanoch övningskörde. hon bara skriker. blir så fruktansvärt irriterad hon får ju hålla sig lugn annars blir jag stressad. suck. men det gick bra iallafall. skulle körqa upp i ett parkeringshus, haha, mamma sa jag skulle gasa så det gick lite!? snabbt xD men va fan.
köpte iallafall 2 par skor, ett bar skejtskor i rosa :D och ett par ljus rosa vanligt fina skor. =)  sen en sladd till baby.  Tog bussenn hem och krtgrejen fungerade inte på bussen så jag fick åka gratis :D haha. väl hemma skulle jag la upp dörren men insåg att nycklarna var borta . fick panik och ringde danny som var i äholm så fick vänta en halv timme sen kom han och släppte in mig. vissade sig att ´mamma hade nycklarna i bilen. FAN! tur at hon ska till höganäs i morron i såfall :;D hehe

annars så har jag flyttat över bredbandet till D så de fungerer i morron =) då har vi både vanligt och mobilt. det är nice. :)

nu ska jag strax hoppa duschen.

Tips

Regn och regn. var är denna sommaren som skulle va den varmaste på tusen år? inte här iallafall. SUCK!  Nu är jag eldig tills lördag och då vill man sola och hitta på ngt skojigt. men icke. suck!
hoppas det blir sol snart iallafall. <3

annars händer det inte mkt.

föressten någon mer än jag som  lider av svår beslutsångest oavsätt vad det gäller? jag kan må dåligt för att jag inte vet vad jag ska ha på mig i morron eller vad man ska ha till middag, helt sjukt. och när det gälle stora saker som att flytta ihop och börja ny skola så har jag verkligen ångest på högnivå. ibland önskar jag att jag slapp göra alla dessa jäkla beslut. att någon kunnde göra dem åt mig. :S

 rtt beslut just nu som jag egentligen inte vill skriva om här men som jag ska berätta te mer om så kanske ni kan hjälpa mig. ?  jag har ju som sagt en lägenhet genom soc pga av min lillebro. men iallafall. jag är aldrig där . :/ är alltid hos D. och när han tkr eller frågar om vi inte ska fta ihop istället. har ju trots allt vatt ett par i 2år och 8månader så får jag panik :S tänk om det tar slut. kan ju inte flytta till mamma precis, (ingenstanns att ha mina saker) och pappa som ni vet är sjuk i huvet.  men senar jag ett år kvar i skolan och sen jobb ganska snart efter det. men måste chansa jag vet. men d har ju rätt att jag kan ju lika bra flytta in hos honom men det skrämmer mig. varför vet jag inte för jag tillbringar all min tid här. :S
 vad hade ni gjort? tips någon?


kortet knäcktes

I fredags hade vi hur trevligt som helst vi åt sill opch jordgubbar spelade kubb och hade skit trevligt. :)
i Lördags var vi på Nimis med Lotta och fredde, :) sen var vi hemma hos dem och snackade och åt snacks drack ramlösa och så, trevligt :D  idag har vi varit i hyllinge på jula, och pang, hanlade typ inget eftersom i frednär jag skulle betala med kortet i sån man stoppar i kortet i så knäcktes hela jävla kortet så jag fick beställa ett nytt som ska komma på onsdag . :) så det blir nog kalas. =)

skulle jobbat idag men orkar seiöst inte så jag gav en annan mitt pass. =)  men i morron bitti är de mintur banne mig. hehe. sen e jag ledig tills freddag för danny har semester :) få se om vi hittar på ngt.

nu ska jag laga middag,. ryggbiff med ris o beanaisesås:)

TRött

åhh vad skönt det var att sova länge idag verkligen! det behövdes :) I kväll ska jag och alexandra jobba :) ska bli trevligt att ha någon att prata med när det är tomt på folk =)

i morron är de midsommarafton och jag jobbar då med kl 11 -15 sedan ska jag hem och fixa mig sedan ska vi till D`s föräldrar och fira midsommar. hoppas bara vädret tillåter :)

usch har inget mer att skriva tyvärrr men ha de så bra

Onsdag mitt i veckan

Onsdag idag, och har vill inget annat än att gå och lägga mig igen. gah! Men men bara slita sig och iväg. ska först till körskolan och köra i 2h som vanligt ska vi in till den stora staden. Måste komma ihåg att kolla cykelbanor, och att inte fråga så mkt. hehe. Men det ska nog gå bra hoppas jag!!!
Sen är det jobb som gäller. Suck! och NEJ det är ju inte alls sjukt tråkigt ! Men va fan är det pengar så är det.

Fint väder idag när man har så mkt att göra. blir helt irriterad. vill ju bara sola och bada och vara i kalmar <3 jävla tjat men har inte varit där sen oktober. saknar verkligen det!!

Har ni läsare funderat på hur mycket man kan tycka om sin pojk/flickvän? Jag menar man kan vara hur sjukt trött på förhållandet eller vara hur arg som helst men man vill endå forsätta vara tillsammans. `Men var går gränsen? En del killar/tjejer förstår inte när gränsen är nådd och man måste ha en förändring. Sen när det är försent kommer dem kryandes.
( detta har inget me D att göra)

Inte lätt med kärlek, men jag älskar min D hur mycket som helst! Men jag önskar att bara han och jag kunde hitta på något tillsammans, nåja vi får de på hans semester nästa vecka =)

Drömmar om jordgubbar

i natt vaknade jag av att jag satt i sägen och trodde jag sålde jordgubbar. det tog ett tag innan jag kopplade attjag faktiskt sov. då har det endå gått för långt :/  när jag väl vakande var jag tröttare än fan men skulle endå iväg igen och sälja dessa bär. men usch ingen ville ha bär idag. verkoligen skit tråkigt hade jag. men det blir nog bättre i morron, 12.45-17

nu lagar jag mat. köpte revben och kryddade dem med grillkrydda stekte dem så de fick en fin stekyta sen in i ugnen men en vitlöksklyfta över. sen delade jag 2 potatisar i halvor  blir som klyft potatis typ,. sen kan man ta kokos på om man vill men de gör jag nog senare. Danny kommer inte förän om en timme så det är lungna tider. ska blanda ihop en beasaisesås med tänkte jag. sen sån på påse xD hehe koken kan hon xD

ska gå iväg och posta ett brev så jag kan få min lön sen med. blev mer än jag räknade med och det är bra :D så jag ska snart godkänna min beställning frn ellos. =)

nu var diskmaskinen klar. så nu ska jag fixa de. 

brukar i med drömma såna konstiga saker?

Kalmar i mitt hjärta <3

Vet ni? det hänt ngt hemkt. Höganäs har blivit invaderad. AV FJORTISAR xD hahaha. seriöst. innan vara fjortisarna 14. nu stiger dem i åldern. nu är dem fan 16 och uppåt. jag och jecica var på statoil innan och typ 10st nersminkade tjejer som gapade och skrek var inne på statoil, sen pratade jag och jecica utanför tills ala gått ut för vi orkade inte trängas . och så glor jag tydligen fast jag bara pratar med jecica. seriöst jag tycker synd om dessa. hänger utanför statoil och raggar på 30åriga män. grejen är att jag tycker detta är otroligt fjantigt dessa tjejerna har nyss gått ur nian på bruks så dem vet vem jag ör och de vet vem jag är.
 nej usch det saknas bara en folköl som dem tror att de bler fulla av xD haha.

nej,. usch efer två dubbelpass idag så ska jag sova för att ha ett pass i morron bitti. jippie noooot men det är pengar. :)
efter jordgubbssäsongen är över ska jag åka till kalmar. ska bara köpa biljetten dit me inte hem, because I love Kalmar. <3
staden allt är så underbart där. älskar det ! åh kärlek till kalmar :) om jag ska dit så ska jag låna Dannys mobilabredband så kan jag updatera bloggen . för jag har ju bradband i min lägenteh men ska flytta de till danny så har vi både mobilt och vanligt. så det är bra. :)

nu släkte baby tv och ska sova så jag ska följa med till sängen och pussa lite på honom innan jag måste sova sjukvart i timmen, :D

Vi hörs.


Åska och spöregan

åh nej vad det ska regna och åska. åhh det är så tråkigt. är hemma en stund nu inna jag ska tillbaka till jobbet. jobbade/jobbar 08.30.,-12.45 sen 17.00-20.30 den enda possetiva är då att alla tanterna vill inte förstöra frillan iegnet så dem väntar på att det skall sluta. och så passar dem på att köpa lite bär. men men tråkigt endå. but money. :p

ska sätta på lite musik strax och vila en halv timme. sen ska jag hängaupp tvätten. ocförbereda en maskin till som bara är att sätta på om det slutar åska.

nej nu ska jag gör annat. :)

Topp tre bästa låtarna just nu!

 
Topp 1 har vi Sanna Nielsen med Empty room

Topp 2
  topp 3

sommarlov med var är solen?

nu har det varit sommarlov en vecka drygt och var är solen och värmen? vill ju bara mysa vid stranden. vill inte tta inne för att de regnar. suck! men vad ska man göra egentligen? 

Idag var jag hos mamma som hade besök av mormor. vi pratade och lite så. trevligt för hon åker hem imoron tyvärr. men senast i augusti kommer jag till min favo stad kalmar. =D åh vad jag saknar denna underbara staden. diret när jordgubbs säsongen är över ska jag ringa moster och höra om jag får låna en sängplats hos henne. eftersom hon jobbar en del så är man för det mesta själv.  åh kalmar nu tack <3 så trött på skåne och Höganäs.

utomlands.

jag har bara varit utomlands 3gånger i mitt liv men dem två första minns jag inte.
när jag var 6 månader åkte vi till grandcanaria och vid 4 årsålder var vi i maroco. enda minnet därifrån är en svart tjej med rasta flätor. :)


bilden är tagen vid starnden på grand canaria  nu  mars 2008 då jag var 18 :)

skopunkten

  denna skon från skopunkten köpte jag för en månad sen och nu är de hål under skon precis som om gummit under slitits bort.
därför avråder jag er att köpa dessa. på skopunkten

 vad tycker ni om denna skon från skopunkten i plast? nästan som foppatofflen fast nu som pumps. själv tycker jag att dem är gräsliga men jag hade aldrig kunnat gå i dem för den delen heller. vad tycker du om dem?

jag bli skogstokig

jag blir arg, varför ska denna jävla apperatur finnas? TV. när man vaknar kollar man på tv när man ska sova kollar man på tv. hur kan denna jäkla sak ha med betydelse än en människa. Nej, nu skiter jag i detta. kollar du tv hur mkt du vill så stter jag vid datorn hur mkt jag vill.

igår var vi på pang i hyllinge (lågprisvaruhus) köpte ett duschcream som luktar himmelskt av cocos så idag går jag runt och luktar cocos långa vägar. haha. härligt.

försöker få tag på mamma, men lyckas väl inte så jag ska hem till lägenheten(som är ganska onödig) och kolla om det kommit någon post. sen ska jag hem till mamma min och kolla vilken tid jag skulle till tandläkaren. tror det var den 24. men inte helt säker. om inget annat får jag reda på det.
sen vill jag göra något är så fruktansvärt trött på att bara sitta inne och glo. vill ut i världen. men tyvärr delar jag och D inte det intresset.

vet dock inte om jag ska gå elle cykla. lika nice vilket som. hm. men jag tror jag cyklar iallafall. ska bara vänta på att mitt hår ska torka annars ser de tyvörr ut som en buske när jag kommer in igen.

unga mödrar 2

det har nog blivit en del missförstånd. hehe. jag menar inte att alla som går Iv-prgramet vill ha barn. men en del (långt ifrån alla verkligen) tror att dem är tuffa som inte har en utbildninga och skaffar barn. men jag beundrar verkligen unga mammor som pluggar samtidigt som dem är mamma på heltid. riktig bra jobbat faktiskt!
som www.langtarefterdig.blogg.se pluggar ju och är mamma till en otroligt söt dotter. men jag tror det finns många smäre unga mammor med. och ni som tar åt er är antagligen unga och dumma som det heter.  För tar ni inte åt er så är ni ju inga dåliga mammor. jag tror att de finns massa gammla mammor med som är super dåligt typ 30+ , men en sak  att alkohol och barn hör inte ihop.

sen alla mammor som har roligt en gång i månaden exempelvis  är bra för att man ska inte lämna sitt sociala liv som någon skrev-:)

Unga mödrar

såkallade unga mammor, jag ser inget fel med och vara ung mamma då jag själv vill bli en. dock kanske inte just nu. för att vara ung mamma krävs det mkt ansvar. man kan tilexempel inte lämna sitt barn till sina föräldrar att ränna ute med sina kompisar. sen att man vi säger inte ens har på börjat sin utbildning. som en del tjejer går iv och sen tänker dem skaffar jag barn så slipper jag gå iv. visst fine ni slipper iv men ni  går miste om er utbildning likså. för alla är inte så smarta så dem pluggar på konvux eller distans.
sen finns de dem unga mammorna där det är ett jävla krut i och går i skolan och är mamma på heltid.
sen de mammor som inte låter sina barn träffa "papporna" det kan jag tycka är sjukt. som FAN! men jag kan förstå mödrarna om pappan är knarkare elelr kriminell då hade jag inte heller låtit mitt barn va hos pappan om jag inte varit närvarande. men pappan har alltid rätt att träffa sitt barn oavsätt.

jag tror dock att när jag blir mamma att jag kommer bli en bra sådan ;)

Dags att växa upp kanske?

varför kan man bara inte växa upp? jag blir så jävla trött rent ut sagt på en människa. (nämner inga namn) Vi gick i samma klass i nian och du vi bråkade för att ja du det vet jag inte ens. nu 2år senare måste du fortfarande betee dig som du var två åt halvt?  hur moget är det att ljuga ihop massa sa för att chefen på jobbet ska "sparka" mig. pga av alla falska saker du kommer med. men vet du va lilla gumman! mig blir du inte av med. jag har lagt mig allt för många gånger för dig. men nu jävlar är de min tur. jag tänker inte sluta sälja jordgubbar bara för du vill det. jag kommer fortsätta för jag vet att jag gör jobbet så jäkla mkt bätte än dig. och sparkar han mig för han tror på dina små påhitt är det ju hans förlust.
idag har du passet efter mig och beteer du dig inte som folk ska jag minsann fråga vafan du håller på mig. var enda litet fel du gör ringer jag chefen och berättar. utan att ljuga som dig.


Förlåt men jag vara bara tvungen att skriva av mig. vara bara så jäkla ledsen igår när chefen ringde och skällde som fan på mig pga av denna tjejens lögner.

fin dag fast bara 17grader

Äntligen är jag vaken, fast egentligen har jag varit det en stund redan. haha. idag är det ganska fint väder :) det är nice :D  men jag ska strax jobba. 12.45- 17 så det är en liten stund det. men men. tiden går nog snabbt. sen när jag kommer hem ska jag laga middag till mig och baby <3  sen vet ja inte vad som händer. städa undan lite kanske. :)

hjälp nu står det helt still. men komenteragärna. :)

i bland tycker andra jag är knasig

jo, för att jag bestämmde mig för att inte tacka ja på jobbet som tidningsbärare. dels för att det är mitt sista sommarlov och att natt arbete inte är min grej. så jag håller mig till jordgubbarna och får mer än väl med pengar iallafall. tänkte dock höra på ica om dem behöver extra. D sa att det var okej vilket jag än valde. dock har jag intelika mkt pengar över då det är jag som betalar maten. Då D betalar allt annat (räkningar) jag betalar mina egna med givetvis. :)

så nu ska jag till ica och sälja jordgubbar sen ska jag hem till mitt hjärta och sova hela natten :) skönt. sen i morron har jag jordgubbar igen och fredag med. :)

annars har jag bara tvättat idag och så. inget annat roligt då värdet är kasst helt rent ut sagt.  men men skriver mer när jag har tid.

God morgon fast det är middag.

Hej, alla underbara människor! Som ni ser har jag precis vaknat efter en natt med tidningarna. inatt var det massa extra så det tog lite tid. kl var 04.35 när vi var färdiga. och idag hjälpte jag till i alla lägenheterna. men i villorna fick han göra själv. dem sa att jag skulle komma i natt igen fast jag inte pratat med chefen. men ska ringa sen när jag vaknat lite mera. hehe så får vi se vad han säger. jag tycker om detta jobbet. för det är bara ett fåtal timmar och bra betalt. men inget man kan ha som heltids jobb dock, men det jobbiga är lägenheterna och när det är dåligtväder kan jag tänka mig. hoppas jag slipper regnet. Sen en sak som jag inteförstår är hur denna killen kan komma ihåg hur många tidningar det är på respektive gata osv. men men, kartan över området jag fick blåste bort så jag ska be om en ny.

idag tänkte jag slöa fram till kl 17 då det är dax för jordgubbarna. :) jag hoppas på att få vara ledig ihelgen för att umgås med min älskade. :) fast nu när dem med tidningarna vill att jag ska klara rundan så fort som möjligt så lär det få bli i helgen med. suck. pengar och motion.

nej , men vad tycker ni om min design då? =) själv älskar jag den verkligen så underbar! <3

Jobb och design

Evelina http://www.evelinar.blogg.se/  och Anna http://www.magicmushrooms.blogg.se ska fixa min bloggdesign. Anna gör headern och Evelina designen. jag vet att det kommer bli super fint :) för tjejerna är skit duktiga på design.


I natt jobbade jag ju som sagt, skulle cykla med en kille på rundan jag ska ha och måste säja det att det jobbiga med rundan är lägenheterna. vid hjalmarsfält, rakt över kullagymnasiet. sen är det bara blommstergator med villor.
killen jag cykladed var skit snygg för det första och för det andra var jag lätt ivägen hela tiden xD ska vara med i natt igen, tänkte vi skulle slå rekordet. igår tog de 1timme och 45 minuter typ.  har 2½h på sig. men de lyckades vi bra med. tänkte jag skulle hjälpa till idag och inte bara cykla bredvid så går de snabbare.
men innan jag ska jobba med tidningarna ska jag till ica och sälja jordgubbar. börjar kl 17 till halv nio sen bara hem och nanna. hehe men va fan man är ju ung så det klarar man . planera för i morron är iallafall jobb kl 17 sen ska jag ringa chefen för tidningarna och beräötta vad jag tyckte sen ska jag få fler tider.  :) hoppas inte förän nästa vecka. blir så mkt på en gång då.  men som sagt pengar :)

Innan jag ska till ica ska jag äta lite,ska värma färdig lasange i ugnen vid halv 4 typ. sen tänkte jag hänga upp tvätten och fylla diskmaskinen. :)

jag är helt jätte motiverad nu, till att försöka gå ner ett par kilo. men för att målet inte ska kännas allt för faraway så satsar jag på 5kg i sommar. hade jag varit roligt med mer. men har man förstort mål lyckas de aldrig.


BLoggdesign

jag är i desperat behov av en vänlig själ som vill göra om min blogg medans jag finns på msn?Skriv en kommentar med er mail så addar jag!

tack!

körskolan

åhh, jag orkar inte, vill inte. vill bara ha kortet nu xD men då måste man köra. så dumt att de inte finns mer körtider här i höganäs. SUCK!
efter körlektionen har jag inga planer. vädret är lite halv taskigt just nu tyvärr. så det blir nog ingen strand idag iallafall.
kanske ändra designen på bloggen. tycker texten är lite stor. men vill endå inte ha den mega liten,å se om jag kar fixa de idag eller ag väntar tills en dag då det regnar.

någon som ärbra på headers? vill inte be anna som varit så söt och gjort dem de andra gångerna:P


sommar.

då ska vi se om det blir något inlägg idag . hehe.

då har denna helgen gått och i morron ska baby jobba så jag får roa mig på anat sätt :) ska först till körskolan i morron kl 9.55 köra två h sen får ja se vad som händer.ska iallafall vara ute, så sjukt varm både inne och ute. :)

sitter o lyssnar på björn auzelius tusenbitar och funderar, på allt. hm.

idag har vi städat och igår var jag på stranden med lolloo och gustav som äbren har ett år idag gratis :D:D

sommarlov:D

sommarlov =) ett år kvar till studenten 12juni 2009 då är de min tur :D hihih.
jag börjar kl 10idag för det är tvåorna som serverar på studentmiddagen idag. så efter det är det happy times :D
senare i kväll vi17 ska vi till jhennie som tar studenten :D  sen hade det ju varit roligt med en fest. men den som lever för se.
dåligt updatering men ska försöka skirva ltie mera.

igår så jobbade jag och de va tråkigt xD hehe men men in get nytt.

nu ska jag hitta ngt ja kan ha på mig sedan är de skolan som gäller. ha de bra:D

klaga

jag måste barea klaga , det är FÖR varmt :p haha vi svenskar är aldrig nöjda. antingen är de för varmt eller för kallt.  hehe
ska strax hänga upp tvätten. men måste bara skryta lite :D hehe

pratade med svenska läaraen idag och jag fick MVG på diskussionen :D och Vg+ på upplyssningen ett föredrag jag och lolloo hade om 2 författare :D MVG på provet i Romantiken:D thihih:D men jag låg endå bara på ett G i betyg pga av uppsatsen i antiken och analysen av svinalängorna. men det kunde jag rätta till sa hon. men orka. har arbeat med antiken uppsattsen sen julas. hm roligt xD  men men, det är värt ett Vg i svenska B :D

imorron ska jag jobba. 12.45-17.00 sedan är de hem laga middag och fixa. sen sova :D sen på torsdag ska vi serve studenterna påå deras middag sen är de studentfest :)


Längesen

dålig updatering jag vet,men vem vill skiva när det är 30 grader ute och strålane väder? inte jag iallafall.
hade en helt underbar helg, aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv. :)

idag ska jag inte jobba utan städa lite och sola . :) det är nice :) 

annars så har jag och Danny gjort vårat första inköp tillsammans:) en diskmaskin =)  
vad har mer hänt? hmm...  det är sommarlov på torsdag :D wieee :D hoo;:D yes :D:D

jo just de., jag har fått jobb. både i sommar och extra senare. :) dela ut hd på natten =) ger kanske inte så mkt pengar men en liten summa iallafall. =) 

nej nu ska jag svalka ner mig sen klä mig och till skolan. ha de bra alla! 

RSS 2.0