Gott nytt år

hejdå 2008 kommer inte sakna dig, och -hej underbara 2009. 


GOTT NYTT ÅR ALLA!och förlåt att jag missade det linus, men jag har rättat till det. ;)


Falska

vilken dag. har varit duktig och tvättat,håller fortfarande på, skönt att få de gjort iallfall. snart ska jag ochmitt hjärta till mamma och köka sjömansbiff. inte det godaste men jag slpper laga mat iallafall. haha.


har ni någon gång kännt att ni trodde ni hade en vän, men sen visar det sig att denna människan är falsk?  en b ara bryr sig om sig själv och säger att "ingen finns där för mig" när man finns där hela tiden och när man själv behöver det finns hon/han inte där? i feeel that. dock kan man inte ändra på andra utan bara på sig själv. så istället för att tänka ¨på det så ska jag gå och pussa på någon som bryr sig om mig.

2008

2008 börjar gå mot sitt slut, här är en sammanfattning genom mitt 2008!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
svårt. inget jag kommer på just nu iallafall.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
jadå, men inte alla tyvärr

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Linus och marie fick en MAX =D

4. Dog någon som stod dig nära?
nej.

5. Vilka länder besökte du?
Spanien, dk

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009
lite mer kärlek kanske.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
16/3 när jag fick fååården ;)

8. Vad var din största framgång 2008?
bättre på att köra bil. ;)

9. Största misstaget?
att jag inte bad pappa dra åt helvete och sen höll det.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
ja, usch vinterkräk. västa ever!

11. Bästa köpet?
vår nya lila soffa :D

12. Vad spenderade du mest pengar på?
körkelektioner och mat.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
kommer inte på något speciellt

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
so what- pink  och every bit of med-kevin


15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

både och. ett bra år men nästa ska bli så jäkla mkt bättre16. Vad önskar du att du gjort mer?

Pluggat och fått bättre betyg och följt med på fler fester.17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Att inte försöka bli accepterad av andra, och ändra mig och bli någon som de vill jag ska vara med som jag inte själv trivs med.

18. Hur tillbringade du julen?

Min familj och även dannys.

19. Blev du kär i år?
Blev  och blev jag ÄR upp över öronen kär i min vackra Danny.

20. Favoritprogram på TV?
idol 2008, house och city akuten OCH unga mödrar

21. Bästa boken du läste i år?
ja. äcklig är den bästa. en biografi om ett barn. men även "  känn plusen slå"

22. Största musikalista upptäckten?
Kevin borg så klart ;)

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Att alla var där för min skull  och för att de tycker om mig.

25. Något du önskade dig men inte fick?
hem min lillebror, men snart så kanske.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Dannys familj och min familj var samlade. åt tårta och så fick jag min ford ;)

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Att pappa inte ringer och är full, även att slippa saknaden av honom.
sen hade det inte skadat om ja kunde tro på mig själv.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Ett år fullt av saknad till olika människor och även en ständig kamp mot mig själv.

29. Vad fick dig att må bra?
Min tiger, min älskade katt. utan honom hade jag inte klarat mig igenom alla sömnlösa nätter.
även Danny i vissa perioder.


30. Vilken/vilka kändis var du mest sugen på?
hmm finns många men han killen i twilight :P  mums!

31. Vem saknade du?
Mamma, för hon inte fanns där när jag behövde henne som mest.

32. De bästa nya människorna du träffade?
 Freddes tös, Lotta. Även Sven.


Mammasbil

vilken dag. mamma skulle till lillebror så jag fick köra. tiill LUND ?! men men gick fin fint. märks dock attt man inte är van vid hennes bil. men snart har ja min nya pärla. Så det så!  hehe.

nog om det. baby är helt underbar och dammsugar. =) ganska skönt att ha honom hemma.. lite mer än vanligt. sen sen blir de tufft nu när han bytat jobb. mindre lön tyvärr.. men sånt man får räkna med. tur han har mig så han får mat iallafall xD haha.
i morron funderar jag på att trängas lite på rean, ska se om jag kan få med mig någon.  vill ha ett nytt linne på gina och kanske ett par nya skor. dax att börja lära sig gå i högklackat nu ju, snart dax för studentet och då SKA jag ha vita fina skor. men som sagt typiskt mig om jag får gå i ballerina skor. haha.

en annan ska som jag funderar på är att söka socionomutbildningen, menar skulle man inte komma in så är det inte hela världen. riight?

Minnen

Ny vecka nya möjligeheter som sagt, nu är det snart nytt år med och sista dagen detta året ska tydligen spenderas med dannys kompis med flickvän och hennes pappa?! .....kommer bli en hel del snacka om bilar och eftersom jag inte är av det intresset kommer det bli en trevlig kväll....eller kanske inte!  lite tråkigt eftersom jag ville ha en fin kväll med god mat och lite mer folk. i min(vår ) ålder. bakad potatis med en bit kött. eller ost bricka.  sen en långpromenad och mys. kolla på raketer och sedan kanske spela eller sjunga kareoke. Nå, ja önsketänkande. man kan inte alltid få som man vill.

ett gammalt minne från en nyår när jag var med de bästa , jecica,lolloo och Denise. det var vi fyra. vi sjöng kareoke åt gott och hade en rolig kväll/natt. antar att det var 2004/2005 natten där emellan. saknar tiderna med dem. men allt förändras. man går vidare i livet och till slut kanske man inte ses igen. den tiden var iallafall den bästa i mitt liv. jecica,lolloo och denise var mitt liv. hade kunnat offra allt för dem.  men nu, jecica och jag pratar bara på msn men kanske även ett par ord om vi ses och jag och lolloo går i samma klass., dock är lolloo inte den lolloo hon var innan. nu är hon vuxen. men endå så underbar! Denise har jag ingen kontakt med. dock kan jag sakna våra stunder när vi kunde prata om allt. usch nästan såman blir lite känsligt. :(

en annan sak sen de tiden var när ett par stycken (nämner inga namn då en av dem läser bloggen)  gav mig en lapp med viktväktarnas telefonnummer. fy fan vad jag mådde dåligt. så mkt somjag grät då har ag nog aldrig gjort innan.  det sårade mig verkligen. men tiden läker alla sår. dock kommer man alltid ihåg vad som orsakade såren .

eller när blatte jävlen ( får säga så när de är dumma) fimade en cigarett i mitt hår. och en nuvarande klasskompis till mig borstade av det och bad om ursäkt åt sina så kallade vänner.  det är hemskt att man får lov att komma till sverige och göra så. helt seriöst ut med alla jävla invandrare som inte kan hålla sig lugna och sköta sig. ( ni behöver inte tycka som jag)

på tal om minnen, ett minne var när jag fyllde år 15 tror jag ch var sjuk. mådde så dåligt. då kom Linda och pratade nästan hela dagen med mig. vi satt i min säng och pratade om allt, precis allt.  jag har många fina minnen med henne. när vi träffade danny o thommie första gången. och när jag sov över och vi spanade. alla timmar på toan vi spenderade i åttan, speciellt på franskan och matten, helt oförglömligt. undra om hon fortfarande kommer ihåg.?

usch nu blir jag tårgögd... ibland allt kanske var bätte när man var liten.

idag

har inte så mkt att skriva , men igår kollade vi film och drack milkshacke med fredde o lotta. gick även en sväng mitt i natten i lerberskogen , läskigt som in i. trevligt annard=D
idag ska jag ta en promenad tror jag.  annars blir e fixa litre hemma.

Julafton/dag

Hoppa alla hade en bra julafton igår. för det hade vi.
var hemma hos mamma och mös lite åt gott och öppnade våra klappar. kan ju säga mamma varför förvånda när hon öppnade nessesären med alla paket innuti. hehe.Kollade kalle anka med. måste man ju.
och jag blev super nöjd med mina klappar. =)  fick för att nämna lite, 2 kokböcker ( kyckling och desserter ) pengar,barset,ungsform,smycken.  jätte finat . tack så mkt alla!
på kvällen åkte vi hem till dannys familj och där åt vi (igen) xD och sen delade vi ut kallaprna. fick massa fint där med =D tack!  fick bland annat en popconmaskin,fritös, pjamas,morrontofflor en diskborste med. , haha svärmor kan hon.
sen efter det så kollade vi lite tv och pratade. sen följde jag och svärmor en släkting till dem hem. ville inte gå själv när kl var nästan 23.   sen åkte vi hem och somnade väldans gott måste jag säga. hehe.

och snart ska jag fixa mig och vi ska cykla till dannys föräldrar och betala räkningarna. ska se om city gross har öppet för då ska jag handla och göra glass. hihi. om jag orkar. 
känns oerhört skönt att jag inte proppade med mat och krängde massa onyttigigheter, känns skönt som tusan att inte känna sig så där äckligt svullen. hehe.
lovar att lägga in bilder sen,glömde dannys kamera hos kurt o mamma igår men ska cykla dit sen och hämta den och kolla om de har någon mat i frysen jag kan ta. alltid bra med mammor. så kan jag spara mina money till ngt annat. dock vet jag inte om det blir en systemkamera eller om det blir körkektioner och en klippning. hm... får fundera på det.

nu ska jag fixa och dona.

Julafton

Ha en riktigt fin jul nu!
För det ska jag ha tillsammans med de jag tycker om!

dock finns pappa i mina tankar. ska försöka att glömma. men pappa. ha en fin jul. jag älskar dig!

julkänslahar slagit in alla julkalppar och dammsugat . danny var snäll och diskade medans jag lagade mat. och nu är han på väla för han glömde handla e julklapp. snutte då :P hehe.

en sak till, dannys pappa hämtar i helsingborg. så blir mamma glad. hehe. 
ska ta med mig kameran i morron. ta bort alla foto på minnes kortet bara.
så annars bara måla naglarna och sen blir de Te och mys i soffan.

Lista

 tänkte fixa en ute och inne lista.Inne:

1. julamat med massa godis
2. mys med nära och kära.
3. morgontofflor.
4. Kevin borg- everybit of me


Ute:

1. Att det inte är snö
2. alla extra kilo man lägger på sig under julen
3. Kyla. tänk att få snö när det är 25 grader. hade inte det vart underbart?
4. bonde söker fru. ( kan inte heta så när det både är en kvinno bonde och en bögbonde med )


Lillejulafton

åhh va mycket folk där var på city gross blev tokig. tog hundra år för att handla lite mat. gahhh..
men men fick ordnat det. även en liten julis till till mitt hjärta. <3
träffade mormor och moster utanför affären och vi åker vi 12 i morron och tar antagligen bussen hem vi 17 om inte vi
kan få någon att köra oss. tror det kommer blir en bra dag.
mamma ser nog framemot att vi kommer väldans mkt tror jag. ska bli trevlig att umgås med dem och så utan stress.

idag hade jag behövt dammsuga, men eftersom det är DANNYS djur som skräpar ner ( chillorna)  så får fan tomme han dammsuga. annars har jag inget speciellt för mig idag. ska hänga upp tvätten bara så de torkar tills i morron. var tvungen att tvätta mina byxor. de färgar av sig fortfarande. skit jobbigt. men men.

ha en bra dag!

familia


från min födelsedag och min rosa bettan :D


kom nyss hem från hyllinge,familia fy fan va mkt folk. alla skulle trängas med kundvagnarna. gaah
fick handlat det jag skulle o lite till, dock hände en pinsam grej.. mitt kort slutade fungera. pinsamt så dannys mamma la ut så länge. så i mrron blir de ner på banken och fixa ett nytt suck! hatar att ha kontanta pengar då handlar man allt tyvärr suck!

sitter på dannys datorn nu så jag tänkte bjuda på en bild.

onödig fakta.

åh vilken bra körlektion idag verkligen. solt över mig själv. nu självförtroende tack ! 
fy fan va mkt folk det var på söder idag. och knuffas gör de. jag blev tokig så jag köpte en sån godis korg till kurt och sen fick det fan vara bra. gahh.
danny skulle får ngt till men frågan är vad.  något tips någon? eftersom jag vet att han inte läser så kan ni hjälpa mig,
har köpt det han vill ha och nu tänkte jag komma på ngt roligt. eftersom han älskar cola så kanske jag kan köpa 10 brukar eller 5 flaskor? vad säger ni? hehe. för han ska nämligen få öppn ngt hos mamma och ngt hos hans föräldrar. Vi ska vara hos mamma <3 hela dagen och en stund hos hans på kvällen. så blir två julbord. tjocka i sig massa.
snart är det ju dax att tänka på nyårslöfte. ska ni ha något/några?
jag ska. tänkt skriva och berätta de sen när det närmar sig.

åhh dessutom hittade jag en systemkamera för 2999kr nikon D40  ska vänta lite till och se vad finanserna säger.
ör den var verkligen skit billig. får jag 1500kr i jul så är den min kan jag lova. hiihih.

borde egentlugen diska men igår så skulle jag diska en kniv och då skar jag mig på den och delade hela naglen och blodet forsade och danny sprang efter papper. haha. aj ja min tumme. så vill inte diska för de kommer svida som fan!

så blir tvätt och bädda rent i sängen så en viss katt (nämner ingen namn!!!!!???)  ligger och sover vid mina fötter på nätterna och hårigt och äckligt som fan. isch! sysn skit mkt med eftersom påskalanet är svart.
massa onödig fakta däör men måste fylla bloggen med något . riight?

Dan före dan före doppare dan

Och i dag blir det körlektion som bara de. ska plugga på bussen till stan med är det tänkt. sen ska det gå bra. bättre än sist iallafall. så det så!
sen blir det en sväng på stan, ska se om jag hittar lite fler julklappar. Någonting till till danny och ngt till kurt. så jäkla svåt bara.
sen hoppas jag på att danny och hans pappa åker till familia idag så jag kan börja med =D är nog idag idolfinalisterna ska uppträda där. dessutom kan det vara bra att ha lite mat hemma nu under julen så man slipper fara iväg för det.
nå ja.  annars kommer denna dagen fyllas av ont i magen har jag är känsla av. PMS på HÖG nivå så akta er som fan. haha ni vet jag får ett sju helvetes humör om ni skulle vågran kritisera mig minsta lilla. haha. usch det är hemskt.

platta håret lite spakel och sen är det bara att cykla till bussen minsann, ska bara se till att jag har money på kortet med.

SÖndag

brukar vara slappe dag men tro det eller ej fick med danny ut på en promenad till hans föräldrar och tillbaka =D hihi det trodde jag ju inte. lite gnäll blev det ju men men han följde iallafall med.
ny spelar han sitt nya ps3 spel. och jag vet inte vad jag kall göra.
men ikväll ska vi iallafall se heartbreak hotel. antimgen sjäklv eller så kanske med danny beror nog på om han skulle göra ngt med fredde o lotta. jag ska se den iallafall.

nu blir de plugg.


Lördag

igår så åkte baby och handla klappar och jag cyklade till mamma och där var lillebror =D  vi åt pizza och sen drack vi te och kollade tv.  mycket mysigt faktiskt.
sen när jag kom hem slocknade jag i soffan och när danny kom hem så dröjde det inte länge innan jag gick och la mig. sov enda till halv ett idag, herregud, men skönt var det. haha. nannig Kirsten.
'
idag har jag dammsugat och nu försöker jag ladda ner ett spel då danny handlar fler julklappar idag xD haha.
skönt att vara själv faktiskt. tänkte ialafall snart fundera på lite middag är mega hungrig.

i kväll ska jag mysa framför tv:n om det inte händer ngt annat. det får jag se.  

kan bjuda på en bild för en gång skull :Den av bilderna till min drinkbok =D

JUL LOV

åhh så skönt det skall bli :D 
iallafall så hjälper Anna, mig med mina bilder till drinkboken nu. så jäkla snält och som tack ska hennes namn och efternamn stå med i boken,. så snäll hon är =D men som sagt ett namn saknas.

jag funderade på " don`t drink and drive"  men an en drinkbok heta de?

Förslag :

1. "Don`t drink and drive"
2. " partydrinkar"
3. " fix and mix with Kirsten"
4. Kirstens favoriter

RÖsta på det förslag du tycker bäst om.dock välkomnas även andra förslag.


Projektarbete med bilder.

usch vilken seg dag, har fixat med bilder till projektarbetet hela förmiddagen. och nu håller jag på med middagen. danny ringde och ville ha middag direkt när han kom hem så det var bara att fixa. suck. gjorde det lätt för mig iallafall.
kyckling och potatisgratäng med grönsaker. kycklingen är i ugnen och jag har tråkigt.

iallafall så igår var jag med mamma. vi var först på väla sen letade vi efter ngt att käka, inte helt lätt. tills sist gav mamma upp och det blev kina mat , mums vad gott det var . halleda va gott :D sen handla jag mammas julklapp och sen handlade vi lite mat på willys. trevligt.

i kväll eller snart ska danny handla julklappar med sin bror och under tiden tänkte jag ta en snabb röjning här och sen lägga mig i soffan med lite te och en bra film. ska se om jag hittar en bra bara.

julavslutning i morron, sen blir det stan. måste hitta ngt till till mammas kille. och kanske ngt till till danny om han varit snäll för annars kommer inte tomten med ngt har jag visst höra. haha.

Desperat behov av namnförslag

just det, till mitt projektarbete, En drinkbok.  jätte svårt. ska nämligen bara fixa bilderna sen är jag färdig och så klart måste den ha ett namn, eller hur?   jag menar "kirstens drinkbok" låter så tråkigt.
kommer ni med ett bra förlag får ert namn stå med i boken.

kan säga att detta är en tävligt eller ngt. haha. Den som kommer med bästa förslaget får sitt namn skrivet i boken som tack för hjälpen.

GOder morgon

Godmorron !

Trött som tusan men med en skön dusch hjälpte det fint =D Nu är planerna porjektarbete och fixa mig till mamma kommer vid 14.
sen blir det de sista julklapparna. dock kan jag inte köpa mammas. eftersom hon är med. men ska iallafall handla Dannys och  något till till kurt.  blir nog kalas. sen skulle mamma handla till några med. efter det hoppas jag på att det blir en sväng till Willys, så jag kan handla lite mat. snart tomt i frysen. suck. ska ´skriva en lapp sen annars glömmer jag bara. haha.
just det, skolan igår var lgom givade. haha.
första lektionen var som vanilgt. andra fikade vi och tredje var inställd. nästan 3½h håla. haha sen sista var fotografiskbild.  kan ju se om jag kan fixa så ni får se någon av bilderna jag tagit. en dag, vi håller på med analoga systemkameror just nu och efter jul blir det digitala. wiiehoo. haha. funderar stakt på att köpa en digitalsyste,kamera. dock ligger de på närmare 5000kr.

nej nu ska jag fixa med min drinkbok. haaaj

orka?

åhh bli så arg. bete dig om en vuxen istället. Beöver lungn och ro.är ledsen och trött. vill vara ifred. gör mig en tjänsten tack ! leave me alone!'

Anyway  VG i sammhälle =D

Jordskalv i skåne.

http://hd.se/skane/2008/12/16/kraftigt-jordskalv-i-soedra/ Ingen som kände av skalvet? inte jag iallafall. hade varit coolt att märka. eller känna.  men men var tydligen en tjej som vaknat av att hela sängen skakade. coolt.  fast är det växthus förändringen så tycker jag inte om det.

Skryta eller vara glad?

Måste bara berätta för alla att jag är mega stolt :D jag klarade att stå och prata inför klassen nationella svenska B och vet ni? =D MVG till mig. är det inte sjukt :P det jag hatar mesta av allt och verkligen håller på att kräkas innan får jag MVG på  hihih :D så blir ett G i betyg så nice :D hade jag klarat de skriftliga lute bättre hade det blivit bättre betyg men jag är så stolt att jag vågade och att det gick så bra =D  nu efteråt minns jag ingenting. allt blir liksom som en dimma. och jag bara pratar på utan att tänka. sen bara är det klart. helst sjukt. men jag klarade sen kan inget betyg i värden ändra på det. jag klarade det =D

annars så gick väl sammhället ganska bra . var lätta frågor och jag,lolloo och sofie pluggade en del innan. så blir nog förhoppningsvis ett G . Hopps! och det innebär att mina betyg är helt okey. som sagt så länge G:na inte blir fler än VG:na så är jag super duper nöjd.

så i morron ska jag kunna 6 drinkar, hur man gör dem och ingridienser. ska snart plocka fram papperna .

nej nu ska jag skriva till i andra bloggen. 

With every bit of me.


Behöver jag säga mer?

ge mig lite helg?

Detta jäkla sammhälls provet vi ska ha i morron gör mig tokig. jag läser och skriver och sammanfattar men tro inte det fastna för det. åhhh regering hit och länstyrelsen dit och kommuner och statschefter och massa som är likadant. inte precis detta jag vill göra nu. trött mig. skoltrött på in i helvete. vill bara ha lov lov lov.  är ledig ons.tors och bara avslutningen på fredag, men tro inte det blir lungt nej . måste göt klart projektarbetet helt. har knappt börjat känns det som. men klart jag ska fixa det snarast möjligt.

nej över till plugg.

Lucia

Jaha lucia idag då. antar att en hel del festade igår. dock inte vi. v hade en trevligt hemma kväll framför tv:n med idol och lite godis och ett glas vatten, ( tycker inte om läsk)  sen gick vi och la oss tidigt efter idol. men endå är jag trött idag.
fy tusan.
men snart ska vi iväg med babys bror och hans tjej och handla mer klappar. har ett par kvar.
mormor,mamma, kurt, moster och Danny.  vet inte vad jag ska köpa till mormor. funderar på ett sånt ljus där det står " världens bästa mormor på. fint och inget märkväördig men endå underbart. well well får se.
ska åka med mamma i veckan och handla till danny iallafall, vet precis tror jag. haha.

ska prata med mamma om julafton med. vilken tid vi ska käka och sånt för sista bussen till höganäs går kl 17 så vi får se. saknar faktiskt julen med mamma. men me iår blir det så. även om jag måste sova där , vilket jag inte vill men endå.

igpr var vi iallafall på dannys nya jobb för han skulle skriva på papper och få reda på när han börjar. vilket blev den 5 jan. så iår har vi nästan lika långt jullov. hehe. ska försöka få med honom till dk och farfar och Min farbror beroendee på om pappa kommer eller inte. får höra med honom.

nu ska jag fixa mig lite till innan vi ska åka.  ha en bra Lucia alla!

går det bra eller åt helvete?

snart blir det bussen till stan för körlektion. pengarna rullar i väg men det känns värt det just nu. kanske går åt helvete idag men tror inte det.
sov SÅ gott i natt ska ni veta åhh ville inte gå upp men tyvärr måste man ju det. iallafall ska handla piercing sak till baby idag . han ville ha en ny till ögonbrynet. så ska inom gecko innan körlektionen.
sen hem och plugga och laga middag. ska be danny dammsuga upp efter sina chillor med. fy fan de de skvätter ner på HELA golvet. usch. för chilla bajs. :S
dimma ute idag spännande. haha. usch vet inte vad ag ska skriva mer än att projektarbetet måste fixas och plugg till sammhällsprov osv. kul. NEJ!
ska föresten kolla upp en sak med idag, heja mig. 

nej action please. !

Långt inlägg

Allt verkar gå åt helvete för mig för tillfället. skolan går åt skogen då nationella i svenska B gick åt skogen. och en samhällsinläming inte ble godkänd. dock var de ingen som blev godkänd. men endå.
men men  körlektionen idag gick super bra =D allt är på  rätt håll. äntligen!
ska köra i morron med,  tre körlektioner denna veckan 1500 spänn. men men känns som allt kommer närmre och det är skönt med tanke på jag stått till och trampat. Så heja grundgas och min körlärare.  vill tipsa om min körskola

http://www.korivind.se/ hon är ensam hon som driver den och är helt underbar. Hon har verkligen tålamod som fan. dock är hennes humor lite annorlunda. hehe. så kör hos henne, hon är nogrann och stävar efter att eleverna ska få sitt körkoort.

annars så blir min torsdag tills täd och plugg.  fredagen måste det bli pugg.  ska gå upp tidigt och plugga. blir både samhälle svenska och körkorte teori. måste fixa teorin nu. heja mej. börjar tro på mig själv. känner mig inte så världelös mer. skönt det iallafall.

och mitt hjärta och hittat en nytt jobb. det skrev jag kanske. minns inte. han blev som sagt uppsagd och en månad på sig att hitta ett nytt annars så hade vi fått flytta hem till mamma eller ngt. men han ska iallafall börja jobba i hbg. så vi kommer inte hinna med att göra så mkt på vardagarna då jag har praktike efter vecka 9 på scandic hotell på berga. 8 tim 3 dagar i veckan plus att vi ska ha två nya kurser i skolan sen. religion och naturkunskap. blir spännande bara hoppas det är lite plugg.
sen är det snart dax att kolla utbildningar, hade velat plugga till socionom men vil et distans men det finns inte än. kanske  framtiden. så jag funderar på undersköterska med inrk psykiati eller barn och ungdom eller ngt sånt. ska iallafall kolla med victum och Nti tänkte kolla med utbildningscentrum här i höganäs med. för jag vill plugga i min egentakt eller högst 50%  tanken är att kunna jobba under tiden. stress inför framtiden som ni kanske förstår.
studentmössa är fixad och det är nice.
annars så har jag planer på att vara med mamma i jul för att jag varit med dannys familj två år nu. och danny vill inte vara med min familj så då blir det på olika håll iår men det kan inte hjälpas. orkar inte krusa och lägga mig för han ska få som han vill och min familj blir lidande.  ge och ta i ett förhållande.

har iallafall kommit på värdens bästa julklapp till mamma, kan inte säga vad då hon brukar läsa ibland.
Danny ska få ngt han vill ha iallafall.
köpte till lillebror i söndags med.
bara  mamma,kurt,mormor och helen kvar.
pappa får inget. jag brukar inte få ngt av honom. dessutom kan han inte hålla sig i sverige så får det vara.

om jag ska vara ärlig så är jag lite besviken att danny inte kan offra sig och vara med min familj i jul :( kunde ju varit med hans på dagen och med min på kvällen som vi var sist fast tvärt om. det värsta är att han inteverkar bry sig att jag bli ledsen heller. :( ge och ta hjärtat.

nu blir det sängen och tven ett tag.   god natt

SKola

Hej!
en trött morron vill jag lova. fan oxå. vill inte, men men ska strax gå.
dock vill jag bara säga att jag ska tillbaka till csk i mars/april. och då får vi se hur det blir.
annars så tog tåget lång tid men det gör inte så mkt.
fick ju tänka en hel del. önt ibland.

Nu eller aldrig.

uscg va seg morron verkligen. men nu gäller det. suck. hoppas som fan annars hoppar jag fan serre framför tåget... eller kanske inte. vore mer ego faktiskt. anyway det blir nig bra. skall ta med lite plugg på tåget. svenska och körkort blir det.
måste ju göra de muntliga nationella i morron och jag ör inte färdig. nice ju. NOT
men som sagt idag är det sjukhuset i kristanstad som gäller. ska bli spännande och se om jag hittar. haha. men det blir nog skit bra. tur att det alltid finns människor man kan fråga.
håll en tumme så blir jag lycklig.

hörs i kväll,

nervös:D

nervös så in i helvete. hoppas gud vill ge mig ett nytt liv i morron =D

VÄla idag

idag blir det väla med baby,mamma och lillebror. ska handla lite julklappar.  förhoppningsviss blir det inte så mkt till mig själv. haha. har inte råd. heller jo det har jag med att ha sparade pengra kan behövas då jag ska till kristanstad i morron. kanske blir att handla lite där sen efter besöket. anyway.  ska strax sminka mig och vi kan åka direkt när mamma kommer. ska nämligen lämna jonathan sen.  tänkte jag kunde få köra lite på vägen hem så jag tar med min körtilståndet.  annars är min planer för veckan.  mån: kristanstad   tis: körskolan  ons: körskolan : tors körskolan  fred: hel ledig och plugg.   massa att göra men snart snart jul lov :D gött som fan. 

åh pappa vill jag ska komma till Litauen nu i jul med. han saknade tydligen mig xD haha. visst. ska försöka lura på honom att jag ska jobba. vill fan inte åka dit. haha. nej nej. hell no.

tänkte jag skulle skriva ett länge inlägg om min praktik. haha blev så arg. men men.

snäla!

Ny har vi två nya husdjur. 2 chillor xD haha. kan ta foto på dem en dag. jätte söta. dock förstår jag inte vf baby ville ha de, aja älskar honom endå.
dessurom börjar jag bli nervös inför måndag. rädd att hela mitt liv ska sluta få en mening. vad gör jag om det blir ett nej?
kasta upp över 100.000kr för att leva? helt klart värt det. men hur ska man få tag i pengarna. smslån? ingen bra lösning. men jag vill så gärna detta. vet inte vad jag mer skall skriva. Får jag ett nej , så får jag ta ett lån på
ngt sätt. och går inte det så vill jag inte leva mer. känns som min sista chans. är så trött på att känna mig mindre värd och behöva skämmas. jag vill inte det nu. dessutom vill jag göra det för att jag vill ha en framtid utan problem med diverse saker. jag vill kunna leva som vem som helst. anyway.  jag vill! ge mig tur snälla. snälla!


äntligen helg :D

Fredagr idag härligt :D eller vad säger ni?  ska till stan strax och lämna tillbaka rautorn om jag köpte. den första fungerade inte och var trasig knappen var sönder. sen åkte jag in och bytade. och den fungerar inte. ger bara ur max 20 istället för 30 suck! så ska in strax och lämna tillbaka denna med. pengarna tillbaka tack! 
sen så skulle hjärtat komma med nyhamndata sen.
sen är det praktik. julbordet igår gick bra. blev SÅ stolt över mig själv verkligen.  tog 4så tallrikar av bara farten :D så nice.
antar att eftersom jag slutar halv sju att jag  får duka upp matsalen och så. hoppas på atrt få gå tidigare. well well. hoppas kan man.
fasen vad trött jag var när jag vaknade. min telefon ringde näömligen halv ett i natt?! och efter det hade jag skit svårt att somna om. men men nu är jag duschad och klar skall bara packa väskan och vänta på att kl ska bli 10.09 så går bussen. kanske ska ta en tidigare. hmm  går 54. få se vilket jag pallar. tänkte käka en frukost macka på mcd sen med. hungrig, men inget gott hemma. nej nu ska jag gör nytta  läsa bloggar xD haha

Utkast: ny dag ...

ny dag i dag, snart körskolan och sen praktik. till halv tio, suck! men men snart helg och det ska bli undebart!
julbord är dock inte ¨så roligt. dansken är ju dör idag och han kan vara okej om han vill. ska iallafall hålla mig igång så tiden går snabbt.
dessutom påvägen hem igår så fick bussen köra en anna väg då en lastbl kört av vägen. hmm. men men kom hem iallafall. haha.
måste skynda mig egentligen, måste gå om 40 minuter ska hinna ta ut pengar med. suck. snart är de slut och man fick nyss dem. inte alls roligt.
julklapapr ska ialalfall köpas. tror mamma sa att hon o lillebror skulle till väla och då följer vi/jag med.
dock har jag inte den

löser sig

allt löser sig bara man vill :D och det se t att lösa sig för oss. speciellt för danny :D skönt :D jag kan berätta för er sen när det är 100% klart. just nu bara  4 som vet.
praktiken idag var som vanligt. behöver inte säga mer va xD heheh
ska strax sov. ses i morron alla :D


TIrsdag

                                                           Nu bär det snart av till stora staden ;) NOT
                                               har  körlektion och sen ska jag hem och kolla om de har en rautor
                              som klarar av vår nya hastighet.  30/30  nice.    kan avnände de till mkt. nice!
                                         i morron är det praktik och jag förväntar mig utskällning xD då jag sa ifrån och blev arg förra veckan
                            sen kom jag inte i fredags, men jag skickade ett sms om jag hoppas de fick.
                                                                     aja, ska bli skönt att slippa de sen. dock blir de full speeed
                                          med projektarbetet sista 2 dagarna innan jullov.


Danny<3

=)

snabbis innan det blir disk och mat.
idagvar de först blodprov. isch va snurrig jag blev. men men
4 rör blev det.
sen var de skola och vi fixade så vi fick sluta tidigt
till babys jobb och pratade med honom och så.
sen möte =)
sen kom mamma :O chockad! hit.
men det var trevligt att prata.
behövde verkligen det.
Älskar dig danny <3

Älskar dig <3

Älskar dig baby!
finns för dig!
gör så ont att se dig ledsen!
jag lämnar dig aldrig <3RSS 2.0