hos mamma

sitter hos mamma. vi skulle till stan men ingen mamma här och hennes mobil är avstängd. så hon har väl glömt mig igen :/ är iallafall inte lönt att åka till väla så här sent :(

behöver all hjälp och stöd ag kan få.

jag har bestämmt mig för at när jag åker till thailand i feb/mars nästa år SKA jag nått min normalvikt som jag vägde i början på nian. altså 55kg. kan ju berätta för er att jag har en jävla lång väg dit. men nu har jag ingen ting jag kan gå upp av längre. mer än mat då.  låter ju skit enkelt att gåner i vikt jo visst, nej nej, inte när man har en pojkvän som älskar allt som jag inte bör äta. ex. godis, kakor, fet mat osv.
allt handlar om att förändra sin livstil vilket man inte kan göra på en dag. så jag tänkte dela upp den här viktminskningen i flera delar. okey, vill inte äga vad jag väger här för det är verkligen deprimerade. suck.

1. börja träna, träna är inte roligt när manär så stor som jag kan jag säga, dels pga av att de lblir extremt jobbigt.för man har mer att bär på.
2. sluta små äta. äta regelbundet. frukost,mellanmål,middag,mellanmål kvällsmat mellamål, så ska man äta enligt läkarna. ( har varit hos en flera gånger)  visst låter inte alls svårt . men har man inte pengar så är de mindre lätt. men äter man inte på 6h tror kropen att man svälter och tar upp allt fett och sparar, men man vill ju förbränna.
3. ät bra mat. okey och vad ärdå bra mat?  bra mat är tallriksmodellen. mindre fett i maten.  osv.

mitt första mål kommer att vara att börja gå promenader. vi säger,en timme på kvällen.  vet ni det att de fär först efter en hal timme kroppen börjar förbränna fett?  så är de iallafall..
i morron blir detr en timmes promenad för idag ska jag till stan med mamma., handla till danny o mammas fördelsedagar. ska övningsköra till hbg så håll er inne ;) haha.

ska ringa pappa med,. behöver pengar så jag kan köra på körskolan, har ett mål och det är att jag ska ha kortet i sommar. så de så.,
usch känner att jag har för mkt på G. men men jag är starkare nu än innan.


och en sak till alla er där ute.  p-piller är inte bra, gick upp massa utan att jag märkte de. blev ledsen och massa fick brja med medicin för min depprission gic upp där med. och nu har jag bara en massa fett att bli av med. visst ag mår tusen gånger bättre. men som sagt., det var ett misstag.

projekt

Tisadg idag och ja, vad kan man säga. fick betygen igår., ja, har adrig varit SÅ missnöjd :( men men.  får börja plugga lite mer helt enkelt.
ska snart till skolan, fast jag vet alltså inte. känns såom något fattas mig,
ssen händer en sak igår med som bara blev för mkt. :/
usch men nu ska jag tänka possetivt. :)

var ute och övningskörde igår. körde till ängelhom sen strövelstorp hasslarp rögle viaköp väsby och hem. körde då förbi pappas hus, där jag växta upp från mina första dagar till jag var 10år. visst det är 8år sen nu,.men ibland undrar jag vad som hade hänbt med mig om vi fortfarande bott där. alkoholen hade väl tagit kol på mig och jag hade väll tagit mitt liv tror jag. för vilket helvete det var då.men nu är jag glad att mamma flyttade. men nu har man andra problem i stället. måste börja ta tag i dom nu.
funderar på att starta ett projekt här i bloggen. men men ska fundera lite till, hade jag fått ert stöd då mina läsare?

haha vilket svin xD

jaha, idag ska jag plugga projekt och företagande och sen lite uppsatts. sitter fortfarande i pjamas :P men ska fixa mig först. hehe.
danny ska till biltema så jag har lite tid att plugga utan väsen ;) haha zD

annars så vet jag inte vad som händer. ska sätta på en tvätt maskin.

fick reda på en sak   att pappa har flyttat till litauen efetr många om och men men att de nyua ägarna fick ta ut alla hans möbler för de hade han inte tagit med sig xD haha. sängen var fast skruvad i glovet xD hahaha. han är ju fan inte klok. fast ja, har inte hört från honom sen innan jul typ. men men de är gott. undra om han ringer på min 18års dag.... spänande. lite ledsen blir man ju om han inte hör av sig. men då vet jag att hn inte bryr sig och då kommer han vara ett avslutat kapitel i mitt liv :)

inget att skriva om

jaha, id`Åetorka som sagt, ingenaning om va jag ska skriva.
men idag hade jag tur. igår ringde dom från viken tomater och behövde hjälp så i morsen cyklade jag dit i blåsten tjälpte till i 3 h sen var alla plantorna satta.  blev 180kr. helt sjukt dåligt. men efter ha satt dom dör 200 plantorna så är en sak säker. jag ska INTE bli tomatodlare ;) nej nej verkligen inte. !

men men ska skriva ett  nytt cv och sen ,maila och ringa. företag för jag ska till thailand nädta år så ÄR det bara!
btw, dom 180kr går direkt till resekassan,. för där ska ju bli ca 15.000kr tills nästa år. så keep on woorking säger jag bara. vad vill ni läsare sommarjobba någonstanns?

herre min gud vad de blåseer. helt sjukt? låter precis som fönsterna ska blåsa in :/ usch. ruggigt. !!!

jecica klagade på att jag skriver som en "kratta" här i bloggen, så jag ska försöka bättra mig!

nu är det helg och jag ska ta de lungt. ska bränna låtar från dannys dator till min sen.  han har säkert många bra!

Arg och skolan

skola idag då. trevligt typ. jaja, mitt schema är soft så jag borde klara de ,:P  börjar 10.05 idag, ska skriva ut lite papper först. som min idrotts lärare skall få.  annars idag i skolan har jag svenska där vi ska skriva uppsatser om språkhistoria, sen har vi samhälle och då ska vi prata om massmedia med johan, :) sen sist men inte minst, psykologi. det är ganska spännande, men läraren tror nog att jag är helt dum i huvet, eftersom jag blir alltid lite extra tyst i början. men men. sen känns de dumt att börja snacka om egnsa upplevelser, sen men får börja snacka iallafall för att fpå betyg. ska fråga om jag får slippa det muntliga, får jag inte det så blir jag sjuk eller ngt ;) men men den som lever får se.
annars så när jag kommer hem blir det att fixa lite middag, och plugga lite, skall försöka gå en promenad med. så om någon vill med så slå en pling ;)
tänkte få till ett låång inlägg men nu kommer jag inte på mer. Idètorka.

snart 18, usch vad jag längtar, allt blir så mkt lättare då. betala räkningar, få jobb, och massa mera. jag ska på intervu den 7 feb som ledsagare/avlösare. så jävla gött att typ få jobb :P om jag har tur, men det brukar jag ha ;)

jag vill bo, i min lägenhet med. men de känns så kansigt och som om jag kommer få ruttna där , men typ att jag aldrig kommer få besök eller så. för den ligger ju endå på långaröd :( sen massa annat med. men de vill jag inte g in på här.

sen stör jag mig på KULLA, som int låter mig ha matte b, visst jag suger på matte och hade behövt extra hjjälp i de. mn den hjälpen finns inte på kulla,. borde inte alla få samma chans? jooo, så eftersom jag inte får ha matte b med extra hjälp så kan jag inte bli de ja vill in farmtiden.... ska de vara så?

promenad

har vatt ute med jecica en tur, skönt att gå lite =) bra sällskap med.  sitter och kollr på outsider, en tjej som har sex missbruk, fy fan va hemskt,. kan ju inte vara mysigt. om  han är beroeende av sex missar man ju nde mysiga i allt :/  jaja,
snart börjar city akuten, =) sen ska jag sova,. gott.

hallå kom igen nu

5 läsare  nu får de nog.

anars idag så hade jag psykologi och de är tråkgt fäör inga roliga går en den  gruppen. blir så utanför. yes. nooot. men men,sen hade vi projekt och f. det var ganska cp för jag tyckte att jag hamnade i en dåligt grupp( inget illa  menat) usck. men men de ska man nog klara,
jag o lolloo kom på en bra idè som projekt arbete i trean. hade vat as kul, men mne den som lever får se.


Måndag igen då!

Äntligen en ny skolvecka, yippy, haha. denna veckan ska jag plugga en massa, men funderar jag på ullared. hm men de får nog bli nästa månad. hehe.
måndag idag, hm två lektioner., psykologi och projekt och företagade. hehe kan bli spännande, xD haha.

tomt

dålig uppdatering var de ja, men men. finns inget att skriva. jag får ju inget tips av er läsare så. idètorka.

,men annars så i ferdags så, var jag på prkatiken oh de var väl tråkigt fick typ bara diska yes :D noot...
sen övningskörde jag med mamma , fick väl sådär. eftersom jag inte kört på länge.

Ilördags var de öppethus io skolan. var faktiskt ganska roligt :P  sen  var jag o danny hos bror :D som blev 13 och åt tårta. sen åkte vi hem och pysslade lite ,

och idag ska jag inte göra ett skit, ska ut och gå en sväng och kanske sola.. annars fixsa lite med skolarbeten..sallad och sallad

då var jag hemma igen. och  måste säga att detta har vRIT EN HÄNDELSERIK DAG :p

först  träffade jag Nicole och vi snackade lite men tyvärr skulle hon av i viken så vi kande inte prata mer. men det var trevligt :)
ssen väl framme i stan så köpte jag rosa hårfärg :D ska göra slingor eller bara fägra topparna, vad tycker ni?
sen hittade jag en resturang däe jag köpte räksalald mums :D sen gick jag mest runt.  sen gick jag in på lassarettet och de var inte det lättaste och hitta xD men till sist så.
jag vägdes och mättes sen så blv de min  tur, då jag fick en lapp så jag ska ta 7 Prover sen., usch. sen pratade vi bara lite om min bakgrund och så.
sen när jag var klar där träffade jag mamma :) vi åkte till rusta och jag köpte tandkräm. sen vidare till väla och köte ne bok till bror, :) kollade lite i albrektsguld, sen körde mamma mig till stattena. sen så åkte jag hem då danny mötte mig vid stadshuset då cyklade vi till hans föräldrar sen handlade vi på city gross.
har nyss käkat en skink sallad och vi ska kolla film ;) I walk to a remember, vill ni jag ska skriva om den sen?

Dietist och stan

jaha, då ska man snart fixa sig och ta bussen till hbg, ska vara hos dietisten kl 14.15 , men tänkte då i stans lite med. ska köpa nya byxor. men hittar jag inge så får jag åka med mamma till väla, sen. men ett par bord ejag väll hitta trots min " storlek" . ..
ska hitta en pressent till lillebror med, lir nog en bok eller ngt. som han kan ta med sig til hemmet.

en sak som är STÖRIGT... att bussen nu mera kostar 23kr ENKEL resa in till hbg. blir bara dyrara och dyrara, men man får inte högre studiebidgar för de. ska fixa ett batteri med idag till vågen. för den har inte fungerat på et par dagar, hoppas jag ligger kvar på sama vikt, annars dör jag :(

börjar tappa läsare. vad vill ni att jag ska skriva om? kärlek? om mina tankar? mode? skolan? var inte blyga ;)

val..

jag måste lära mig att ta bra beslut, sånna som jag sedan brukar gråta över... vad är det här egtligen?
vad håller vi på med?  Fan, ge mig bara ett svar på vad jag vill.

idag var jag som sagt och snackade på soc, och vi pratade vikt och så . så nu ska jag fylla i på www.kalorier.nu varje dag, vad jag käkar. hade behövt inför saffa mig en köksvåg.

image22
Jag älskar dig! även om jag är helt snurrig just nu !

Kalorier

Nä, usch,. det som jag blev SÅ glad för iförrgår eller va tusan de var är  inget och vara glad för längre. gäller bara att bita ihop och stå ut helt enkelt.  visst jag blir snart 18, men vad gör de för skillnad? ingenting. förutom att jag kan betala räkningarna själv..  pust.   man vill så mkt men inget går typ.  man kanske helt enkelt ska ge det en chans och böir de inte bra kan man ju alltid ta livet av sig. *nooot*  då får man helt enkelt stå ut till oktober. 10  månader. i hope it går snabbt!! 
eller får jag hoppa av skolan.. nej absolut inte. det är där jag har ljuset.  ni vet Lolloo, richii,robin och nonny. haha vi har blivt som ett litet gäng typ. :P 
men på fritiden då? vem finns där då?  ingen.  ingen som vill hitta på något. suck ja jag vet inte.

jaha skolan idag då två hela lektioner sen direkt iväg missar maten men men  ska träff tomek. sen ska jag se om jag pallar gå en runda idag, hade varit skönt :)  sen är jag väl skit trött. men som sagt ska inte sova för då sover jag inte på nätterna. iofs så har jag jätte svårt att somna iallafall,

en sak har jag bestämmt. jag ska kämpa och kämpa tills den dagen mitt liv blir det perfekta. det som bara finns i ens tankar.  kosta vad de kosta vill. för jag vill.  men ett steg i taget, och just nu får de bli vikten,
ska som sagt till en dietist i morron. jag vet vad han kommer säga men man kan ju kanske försöka få en gbp operation.  elller ngt. läste att om jag går upp 5 kg till så kommer jag bara leva tills jag är 30, men men hoppas ppå en operation faktiskt. men nu när jag sltat med p-piller ( som vi kom fram till att jag gått upp ca 20kg av) och sen antideppressiva som jag med slutat med. men ingen läkare eller ngt sa att man KAN garantera att man går upp runt 20-30kg av dom. nej men tack då! :( jaja, nu blir de aldrig piller mer. ska fanb aldrig ens ta en ipren, nä fy fan.  men nu ska jag fasen gå ner med, undre hur bara xD   gick ner 15kg i åttan/nian.   ska gå ner detta med.  www.kalorier.nu eller ngt sånt där kan man räkna sina kalorier och så skriver man in exakt vad man äter och så. jag brukarbara äta älfen av vad jag får men de gör ja därför att ibland glömmer man ngt. suck, men men, idag blir de ingen lunch så jag funderar på att käka en macka nu, men vi har bara vtt bröd. men men kan ta en banan till.
nog om de nu, tänker iallafall INTE bli så vikt beroeende som de i min kalss.  usch nej. men dom töserna kan heller ikke må speciellt bra.

btw, igår hade jag och danny varit tillsammans i  2år och 3månader.  och idag är det EXAKT 2 månader till jag blir 18 :D  och om 3 dagar är de 2 månader tills grand canaria :D

?

Jag blir så matt... hatar alla beslut man måste ta..
 men vilka finns där för mig ?

kallt...

Okey. har kätat n och så, lasange., helt ok. sitter här och fryser som fan :/
sedan funderar jag på att lägga in låtar på tele och gå ut en sväng. härligt att gå :)
men tråkigt att gå själv. :(

psykologi

måndag idag igen. fan alltså. det blir måndag varje vecka xD  usch ja.
ska till skolan halv nio. har psykologi sen ska vi baka inför öppethus i helgen , då öven min älskade bror fyller hela 13år :) 
annars så har jag kommit på en Idè om lägenheten nu, som jag ska fråga honom om :9hoppas :P

annars så har jag inte mkt att säga. hooppas på att betyugen ska komma snart,

My woorst fear

Ledsen , men klarar inte detta mer. seriöst... det tar död på mig.  fan fan fan. 

vad ska jag mer skriva.... jag mår inte bra av detta.  inte någonstanns.

ibland vill man höra att man betyder något för någon. eller hur?
Från och med nu ska jag säga  hur mkt dom som beyder ngt för mig betyder,. så får ni ett mess, inlägg eller mail så vet ni att det är er jag älskar och behöver!

Rascal Flatts - Sarabeth

Rascal Flatts - Sarabeth den vackraste låten som någon sin gjorts.  åhh blir helt rörd. så underbar! <3
det är en lugn ballad. som handlar om en flicka som är rädd för vad doktern kiommer säga. typ. lyssna på den!

bilder från digitalkameran

image21Danny tycker inte om fotto
image20
Älskade smulan och tiger aldrig utan er <3

Bilder

image17 en bild på snön, när de snöade för en veckan sen typ. var klart ute och lekte ;)

image19 bakade kanel bullar.  har ingen bild när dom belv klara men så här ser degen iallafall ut :P 

har hämtat min kamera nu. så nu kan jag fixa fina bilsder med bättre kvalitè.

ska börja ta mer bilder:P


kanelbullar?

lördag idag. det innebär att jag måste typ, fixa och städa lite. Danny ska laga middag  dag så de slipper jag, skönt :) istället tänkte jag kanske baka kanelbullar eller göra annanaspaj. ska kolla recept sen på tasteline.se och se om jag hittar ngt skoj :)

annars så gick jag nyss upp :P hehe. skönt att baraligga kvar i sängen och mysa. lite tråkigt att man får ligga själv bara :( men men,

har snackat om att jag vill byta lägenhet med, till en annan billigare. hade varit kalas. för om det fungerar så ska jag börja om " så att säga"  men mer om de får ni veta OM jag får byta, så håll en tumme.

igår så kollade jag tv och sen var jag och thommie på statoil och handlade läsk, eller jag ramlösa. sen kollade jag o danny film. She`s that i want. hette den. jag trodde den skulle vara skit kass men vet ni? den var faktiskt väldans bra, handlade om en kille (skolan poppis) som hade slått vad med sin bästa vän om att han skulle kunna göra vilken ytjej som helst till baldrottning. så hans bästa vän valde ut skolan mesigaste tjej.  sen började de. se det vettja! skit bra!!

skriver nog mer sen, ha de.!

the right thing to do

jag vet vad det rätta är. måste bara fukosera och försöka acceptera läget.  mycket i livet man inte vill.  men ibland måste tyvärr.

jaja,. annars så är jag helt slut i kväll. ska ta de lungt idag och bara mysa.

skärpning

nu ska jag skärpa mig och skriva ett inlägg. krev ett igår men de bara föravann, jaja.,

idag har jag int ont i fötterna efter praktiken :P men menn

en hel vecka i skolan av klarad :D bra kirsten :D tack :D

dax att ta tag i mitt liv med. ja.


praktik

jaha, i morron börjar mina 6 veckors prkatik på stallgården torsdagar och fredagar. yes. eller inte :(
Där är så sjukt tråkigt. men men... bara försöka stå ut så att säga. puust. vill inte, åhhh
jag är sjukt gnällig och atbg och aahhhh har meeeeens och har oooont :'(

bråttom

jaha, sovmoron idag med. skönt dock börjar jag 9.40 slutar 12.05. men nu ska jag föna the hair sen bär de iväg.

skola

då var de dax. börjar inte förens tio med iallafall:)

Jag älskar dig.

allt började i ca oktober 2004, då skulle en av mina då bästa vänner  träffa en kille  som hon var lite förtjust i. så snäll som jag var hängde jag med. och träffade två jätte söta killar. danny och thommie.vi gick i Höganäs i säkert 2 timmar.  sen pratde vi på msn timmar efter vi  hade gott promenade med dom.
det blev intet mellan min bästakompis och denna killen. ( Danny)
ca ett år senare så började jag och Danny prata på msn igen. pratade mycket och ofta. då han tjatade om att vi skulle träffas.
sen en dag var jag ensam hemma och då så jag kom nu, annars får de va typ:P och han kom.
satt coh pratade. iallafall jag. :P i timmar ,senare gick vi en runda i höganäs och kvällen avslutades med en kram.
vi träffades ett par gånger . sen i oktober den 15 var vi hemma hos honom och pratade lyssnade på musik och så. den kvällen satt jag ovanligt nära honom. och vispps så möttes våra läppar till en underbar kyss.

vi visste inte när vi blev ett par så vi satten den 15oktober 2005. som vårt datum!
ett halvår senare så förlovade vi oss.  15april 2006

DannY: älskling, allt vi har gott igenom är både bra och dåligt grejer. kan vi inte bara se på alla bra grejer och glädjas åt de vi har. Glömmer aldrig det vi gjort tillsammans.  det här är värkligen de bästa tiden i mitt liv utan tvekan. jag vill inte att allt de underbara ska ta slut. jag vet att vi är olika, men det kan fungera riktigt bra endå. Lovar dig!
jag vet inte hur jag ska förklara hur jag känner för Danny. men jag vill inte ha ett liv utan dig. du har gett mig allt jag behöver. Tro,hopp och kärlek. Vet inte hur jag skulle kunna klara av att leva utan dig. jag gör allt för dig. verkligen allt. med dig känner jag mig hel!  jag önskar att hela universum bara visste hur jag känner.

om jag mister dig , kommer jag aldrig förlåta mig själv. jag har varit en hemsk flickvän. ska göra allat för att bli den flickvännen du kan vara stolt över och säga. " hon är min"  . Danny förlåt mig!

jag ska ändra på:
bli mindre krävande.
lära mig ta hand om mina grejer.
sluta vara så jävla känsligt.


jag utan dig är som jorden utan människor.  havet utan vatten som himlen utan moln.

2007 måste för tur med dig och bli ett bra år!

Danny, min prins! det är dig jag vill dela mitt liv med. dig jag vill skratta och gråta med. jag vill dela allt med dig. jag vill att det blir du som är far til mina barn.  Jag älskar dig. hoppas du läser detta

städa.

nu har jag slöat hella morronen och förmiddagen. nu får de bli stopp. på med musik och stäöd handskarna och danska loss. xD  eller kanske inte riktigt.

jag ska göra innan kl 17:

1. diska
2. tvätta 2 maskiner.
3. vika tvätt.
4. bädda sängen
5. damma
6. ( kanske dammsuga)


Någon som vet bra städa musik?

ska ta lite bilder med så ni kan se hur de går. :P

playa del inglaise

image15här har vi då hotellet vi ska bo på. ska tydligen vara uppvärmd pool, 22grader.

image16 här är då beeechen. ser inte så jätte mysigt ut, men lite färg ska de nog fan kunna bli.


kolla runt på www.ving.se och vill verkligen åka till thailand. ska se om vi inte kan åka nästa jul. hade varit skönt =) hoppas mamma hinner spara . kostar ju endå ca 13.000kr sen vill man ju shoppa eftersom de e såå billigt.

schema.

kan inte sov , måste endå vänja mig vid skolan. den börjar ju som sagt i morron. ska bli skönt att ha lite syssel sättning om dagarna igen :)

image14

så här ser då mitt schema ut för vårterminen. jag gillar de faktiskt. på tidagar finns bara första  lektionen  varannan vecka:D gott :)  onsdagen så har jag inte de 2 sista lektionerna.  hihi. kul :D sen trosdag ferad är de köket och praktik. men de är ganska roligt. slutar oftast 14.30. så inget schema att gråta över precis.


tänke att jag ska lägga in lite bilder på hotellet och så på grand canaria dit vi ska i mars :) jag mamma och kurt  =)


antal sidvisningar?

vad betyder antal sidvisningar? jag fattar absolut inget. :/

Helgen

Trevligt att så många har börjat läsa min blogg. från 14 läsare till hela 21. roligt. men jag har ingenaning om vad jag ska skriva om för att bloggen ska bli intressant, ni läsare måste hjälpa mig?
men tills dess får jag skriva om vad jag gör om dagarna :)

i fredags, blev ju dagen som den blev, suck. men men förhoppningsvis blir de bättre.
i går så var vi hos dannys föäldrar och käkade smörgårstårta. unnade mig en liten bit. men vågar fasen inte äta ngt i dag, men men måste ju. sen solade jag i 38minuter, vilket var lite för mkt xD är rd som en kräfta idag :P haha. men färg blev de :P
senare på kvällen så började de snöa, så fick de bli att leka lite i snön. fy fan vad jag skrek. usch, men lite roligt var de faktidkt:P

och idag, ja kl är snart 14 och jag har nyss bara duschat.
danny kollar om man hittar en orm, hanvill köpa en boa orm =) läskigt.

unika besökare.

yes! rekordet ör slaget :D 14 unika besökare idag :D ska fira med cahmpang när det blir 100 :P haha.

jag är fortfarande arg, men mest ledsen. för fösöka fixa detta sen.

till middag idag blir de fläsksnitzel med potatis och sås . sen halva tallriken grönsaker för mig. var aldrig ute och gick igår så ska inte bli så väldans mkt mat för mig.

dessutom vägde jag mig nyss. - 1kg sedan i förrgår. kan ioch för sig vara för jag vägde mig i förrgår kväll och i morse. men men jag kämpar vidare.

blev inget friskis idag, mamma har inte hört av sig. suck. :( får se om jag får med mig danny ut på en promenad eller en cykel tur sen. *hoppas*

hm nu för tiden kommer jag aldrig på ngt att skriva.  kan ni läsare inte säga vad ni tycker jag ska skriva om? något ni vill veta?

arg

jag blir knäpp i huvudet. vad är fel? snart blir jag arg!

whats wrong baby?

varför? varför känns de som hela jag ska sprängas? jag gör allt för dig/oss ch endå duger det inte. vet inte vad jag ska göra. gör så ont i mitt hjärta. verkligen.  jag fösöker 24 om dygnet för att de ska fungerar. men endå så blir de fel. men vad är felet.?  borde jag gå vidare.? känner inte för att må såhär igen.ligga vaken hela nätterna och bara tänka på vad som nu är fel. vad jag nu har gjort. fanfanfanfanfan, jag vill bara vara lycklig.

kära goda gud, om du nu finns. ge mig lyckan nu för helvete.

whats hurts the most?

when you walk away from me.....

vilka är ni?

nytt rekord igen. 12läsare.  igår.undra vilka det är som läser :P kan inte alla läsare bara skriva en liten komentar om vem ni är snälla? :)

fick ett mail i morse, ska på intervju som ledsagare i februari, hoppas på att få jobb där. lte extra penga iallafall.
sen så skickade jag 19 mail igår om sommarjobb, undra hur många svar :P hehe.

idag ska jag handla lite, måste ha nässapray, går inte att sova annars :( somna först vid halv två :(
sen ska jag handla lite, ska äta krov och stroganoff idag.

det nya året har börjar bra. har ätit bra ( nytttigt) halva tallriken grönt  och gått pormenad , i förrgår gick jag i 1½timme och igår fick jag drygt en timme =) blir så stolt över mig själv. :D bara de forsätter så blir jag nöjd.  sen s ska kanske jag och mamma träna på friskis i morron. ska kolla vad dom har att erbjuda i hbg.

pratade med massa underbara människor i får på FL. i forumet och måste bara säga, att nu ska jag leva mitt liv som jag vill. jag måste vara nöjd. passar de inte så dra :)

och det här med min känslighet. jag är otroligt känslig. men jag tkr endå inte det är överdrivet. för vem vill höra att man är fet och ful och dum i huvet? man ska inte behöva få hjärtat krossat om och om igen.

Farlukorv.

jag vill flytta. helt seriöst.  bara ett problem. har skolan och danny här. Så trött på Höganäs.
och 1½år kvar i skolan sen så kan jag flytta och plugga vidare. Fast förhoppningsvis mognar alla här i hålan förr elelr senare. ser ut  som det blir senare. ska snart laga lite mat. farlukorv i ugn blir de. ska ringa danny och be honom köpa potatis med hem. annars får de bli pasta. *suck*

Annars idag så sov jag till 12,sen ringde lille bror och väckte mig.., ville jag skulle med till väla.  köpte en bikini, måste ju ha de nu när de blir Grand canaria. Längtar så. 7dagar i värmen.  planer går 08.05 på morronen den 19 mars från sturup. får vara ledig frn skolan i 2 dagar tror jag de blir.åhh längtar!!!!

ska spara pengar sen, så kanske det blir Thailand nästa år eller i slutet av detta :)

Sofijah- som ett litet barn

lyssnar på den låten nu, ibland känns de så. så om i låten. så meningslöst. jag vill så mycket med mitt liv, men de känns som att ibland är hindret på vägen alldeles för högt. eller fonkey fresh- välkomnar ljuset så känns de med.
visst jag mår så otroligt mycker mer bättre sen jag började med medicinen, menn att jag gick upp av den har blivit ett enormt problem. så nu när jag slutat med den så finns de en massa problem. som när man gårpå väla så känns de som alla tittar,skrattar och tänker " fy fan vilket fetto, hon kan ju inte köpa kläder här. hon måste hanlda i en butik för extremt feta" tror jag börjar bli folkskygg. känner mig bara uttittad.
känner mig så otrolig ensam. känns som ingen bryr sig. som alla önska att jag inte fanns. 
mamma bara klagar, men jag älskar henne som fan. men hon gör inte livet lättare för mig. mamma.det enda jag begär är att du ska finns för mig när regnet slår som hårdast.

Älska mig för den jag är- <3

Resa och annat

Då var resan bokad till grand canaria den 19mars. ska bli skönt att komma bort en vecka från allt här hemma!!


igår var jag på nyårs fest hos en i klassen, hade ganska trevligt. roligare än att vara hemma .
har treåkigt så jag ska nog snart ut och gp en sväng, har ju in lätt det nya året med att köpa en våg och massa grönsaker:P hehe. ska inte överdriva, men ½kg i veckan ska nog inte vara några problem.

7dagar till skolan börjar, skönt att komma igång med rutiner igen.

imorron kommer bror till mamma så ska säöga hej en stund. följer nog med om de ska till väla med. kan ju hitta ngt. var där för ett par dagar sen men där fanns inget.nu vet jag inte vad ja ska skriva  mer.RSS 2.0