i bland tycker andra jag är knasig

jo, för att jag bestämmde mig för att inte tacka ja på jobbet som tidningsbärare. dels för att det är mitt sista sommarlov och att natt arbete inte är min grej. så jag håller mig till jordgubbarna och får mer än väl med pengar iallafall. tänkte dock höra på ica om dem behöver extra. D sa att det var okej vilket jag än valde. dock har jag intelika mkt pengar över då det är jag som betalar maten. Då D betalar allt annat (räkningar) jag betalar mina egna med givetvis. :)

så nu ska jag till ica och sälja jordgubbar sen ska jag hem till mitt hjärta och sova hela natten :) skönt. sen i morron har jag jordgubbar igen och fredag med. :)

annars har jag bara tvättat idag och så. inget annat roligt då värdet är kasst helt rent ut sagt.  men men skriver mer när jag har tid.

Kommentarer
Postat av: Nancy

Svar:

Haha, jaa tråkigt nog är det så.

2008-06-11 @ 18:59:44
URL: http://giveitall.blogg.se/
Postat av: Evelina

Tack! Jag undrar en sak! Hur söker man jobbet som tidningsbärare? Pontus är en nattmänniska, så det jobbet skulle passa honom perfekt! Skulle bli glad om du ville ge mig en länk eller ngt till det :)

2008-06-11 @ 19:53:06
URL: http://evelinar.blogg.se/
Postat av: Evelina

Tack så mycket! :)

2008-06-11 @ 23:15:23
URL: http://evelinar.blogg.se/
Postat av: Annelie

Vad du än gör !!! Bli inte tidningsbärare !! Fy fan såäger jag bara. Det är den värsta tiden i mitt liv när jag var det. Kirsten, du ska inte behöva ha ett sånt skitjobb med en sån SKITLÖN! Hellre jordgubbar än tidningar ! :)

2008-06-11 @ 23:42:10
URL: http://fiixarnsomfan.blogg.se/
Postat av: Isabella

Ibland äre inte lätt me jobb :)

2008-06-12 @ 02:15:38
URL: http://brunettbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0